Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gündür Mda nın sesi soluğu çıkmıyor farkında mısınız arkadaşlar .... onunda İstanbul macerasına az kalmış olması gerek.. inşallah her şey yolundadır...
merak ettim seni esmer güzeli nerelerdesin ???:18::18:
güzel bayanlar kalkın artık :))) mis gibi bir gün sizi bekliyor olsun. :))
gaye inanmıyorum ya bende sana tam mdayı sorucaktım kalp kalbe karşıymış bende merak ettim doğrusu inş.önemli bir şey yoktur.her şey yolundadır.
gaye inanmıyorum ya bende sana tam mdayı sorucaktım kalp kalbe karşıymış bende merak ettim doğrusu inş.önemli bir şey yoktur.her şey yolundadır.
canım yazını yeni gördüm anca girebildim foruma geç oldu ama iyiyim sen nasılsın..senin face varmış galiba herkes görmüş seni ve tatlı kızını bir ben eksik kalmışım aşk olsun![]()
bende eksik kaldım pericim :)) ikinizi de görmedim ne yazık ki![]()
diğer merak ettiğim kişi de Hestia ...hestia'dan hemen hemen 10 gündür haber yok arkadaşlar .. inşallah minik meleğiyle iyilerdir.. herhangi bir sorunları olmadan hamileliğinin tadını çıkartıyordur...
seyhan'ım günaydın canım ? hoşgeldin
cnmmm bugün aynen böyleyim bakkkkk :111:
2 günüdür kalkamıyorum geç kalıyoruz yok böyle bi uykuuu alarm felan hepsi vızz geliyooo anlamadım gittti :101::101::101:
burda değilse de başka topükte yazısını okudum bir sorunu yok sanırım arada geliyor buraya yazmasa da sana denk gelmemiştir :)))
cnmmm bugün aynen böyleyim bakkkkk :111: