Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hepinize günaydınlar hayırlı cumalara allah tüm dualarınızı kabul eder inşallah
sorum şu:bugün adetimin 2.günü ögleden sonra dr.a gidicem aranızda aynı muayenelerden geçenler var..2.günde yapılan bu işlem hakkında beni bilgilendirirmisiniz..
öncelikle hepinize günaydınlar hayırlı cumalara allah tüm dualarınızı kabul eder inşallah
sorum şu:bugün adetimin 2.günü ögleden sonra dr.a gidicem aranızda aynı muayenelerden geçenler var..2.günde yapılan bu işlem hakkında beni bilgilendirirmisiniz..
tabi hemen canım
ilk önce alttan ultrasonla muayene edecek yani yumurtalarına bakacak lkaç mm olduklarına bakacak sağ ve sol tarafına ayrı ayrı bakıyorlar sonra hormon testlerini isteyecek ve kan vermeye gideceksin sonuçların çıktıktan sonra sana özel bi tedavi süreci belirleyip ilaçlarını yazacak bugün olacaklar ve ileride olacaklar genel hatlarıyla bunlar canım...
ayşeciğimmmm cnm benimm ilk kez ilk muayenn sanırım kız onda bişey yokkkk bu daha neki![]()
canım bilgilendirme için sağol .. Geçen ay hormonlara bakılmıştı sence tekrar bakılır mı
bakılır canım hatta eğer iğne kullanacaksan her gişttiğinde e2 testi istiyorlar onun içind evamlı kan veriyorsun bende aşılama yaptırdım ordan biliyorum ama tutmadı artık tüp bebek düşünüyorum bende ege de yaptırıcam.
Tarafınızdan hatırlanmama sevindim.Teşekkür ederim.Burda sohbet ilerledi, herkes daha bi samimi oldu sanki.Bende unutulduğumu düşündüm. (Alınganlık yapıyorum sanırım..) Aslında sık sık bakıyorum, merak ediyorum hepinizi ama yazmıyorum.Çok halsizim ben, bulantılar azaldı ama kolumu kaldıracak halim yok.Okula da başladık pazartesi, seminerlere gidiyorum.Sonrasında da hep yatıyorum.Geçecek diye sabırla bekliyorum.Yeni tedaviler başlamış,İnşllah hepsi olumlu sonuçlanırda bende tebrik mesjları yazarım...
MERHABA KIZLARR.. LİSTEYE BENİ DE EKLER MİSİNİZ?
İLK AŞILAMAM YAPILDI BUGÜN 5. GÜNÜM.. İLK BEBİŞ İÇİN UĞRAŞIYORUZ.ŞEHİR:ANKARA , Sebebsiz İnfertilite, MERKEZ:GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ,ÇALIŞMA YILI:2011, İŞLEM TARİHİ:31.08.2012,
14 EYLÜL DE TEST YAPCAZ BAKALIM,UMARIM SONUÇ HAYIRLI OLUR...
günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi
kızlar benim şikayetler yavaş yavaş başladı 2 haftadır sırtım ağrıyor karnım büyüdü artık midem falan batıyor az bişey yiyim .oturamıyorum fazla hep uzanmak zorunda kalıyorum sırt ağrımdan dolayı o yüzden nette fazla kalamıyorum.her akşam eşimle yürüyüş yapıyoruz biraz rahatlatıyor son aylarda nasıl olcam rabbim yardımcım olur inşallah,belim derken şimdide sırt ağrımda eklendi...
canım peki aç tok fakediyormu bu tahliller için
dr nasıl bi tedavi uygulayacak merak ediyorum ben dokuz eylüle gidiyorm..allah en yakın zamanda sana hediyeni versin inşallah..bana yardımcı olduğun için çok sağol
canım peki aç tok fakediyormu bu tahliller için
dr nasıl bi tedavi uygulayacak merak ediyorum ben dokuz eylüle gidiyorm..allah en yakın zamanda sana hediyeni versin inşallah..bana yardımcı olduğun için çok sağol
ben aç gidiyordum ama doktorun bana aç yada tok gel dediği yoktu dokuz eylül de aşılama mı yaptıracaksın peki yoksa tüp mü?
canım ben de üç tedavi geçirdim ,açlık tokluk pek önemli değil diye hatırlıyorum ama sen yine de iyi bilen (hatırlayan!!!!) birinden teyit al bir de hiç meraklanma çok kolay bir kontrol olacak sadece rahat ol ilk kez olacak diye gerginsin ama aşarsın :))
hayırlısı canım ama eğer evliliğinizde belirli bi süreyi geride bırakmışsanız ve en az 6 aydan beri bebek istediğiniz halde olmuyorsa doktoruna ısrar et ve aşılamayı deneyin derim.ilk druma gittimde aşılama dedi sonra ben ve eşimin tahlil sonuçllarımzdan sonra yani geçen ay dr normal yollarla çocuk sahibi olabilirsiniz dedi..artk bugün ne der bilmiyorum canım
merak edilmez olur musn arkadaşım .. Bizler burada gönül birliği yapıyoruz. Birimizin sıkıntı hepimizin birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor .. Merakta bırakma bizi canım ... Neyseki her şeyin normal gitmesi güzel.. Dikkat et kendine...
Canım merhaba, bilgilerini mda arkadaşımızmıa özel mesaj atarak bildirirsen istanbul dönüşünden somnra seni listeye dahil edebilir.. Her şey gönlünce olsun...
Ayşem nasılsın canım ? Her şeyin normale döndüğüne sevindim ..
Bu gün doktor kontrolünün olacağına yazmışsın .. Yumurta takibi sürecindeylen zaten doktorlar adetinin 2. Ya da 3. Günü çağırarak altan muane ederler canım.. Yumurtalık gelişimlerini daha iyi takip edebilmek amacı için.. Kadınlık zor....ama elden gelecek başka bir şey yok canım.. Hayırlı haberlerle dönersin canım bize...
çınar paşamız büyüyor , gelişiyor her geçen gün annesi olacak o kadar :) allah sağlıkla tamaına erdirsin canım benim .. Darısı bizlerin başına en kısa sürede inşallah..
hayırlısı canım ama eğer evliliğinizde belirli bi süreyi geride bırakmışsanız ve en az 6 aydan beri bebek istediğiniz halde olmuyorsa doktoruna ısrar et ve aşılamayı deneyin derim.
Peki dokuz eylül nasıl yani ilgi alaka ve muayene koşulları hakkında bilgi verirmisin...