kızlar çok sinirliyim

bugün tembellik yapim biraz dedim ve yaptım çünkü dün biraz banyo falan temizledim belim çok ağrıyordu..akşama eşimin iş yerindeki arkadaşlarıyla deniz kenarına gidip oturcaktık herkes eşiyle gelecekti falan saat 5 gibi eşim aradı iptal oldu planımız gitmiyoruz diye çünkü birinin işi çıkmış bende iyi dedim sonra yine aradı biz diğer arkadaşlarla gitmeye karar verdik gezelim değişiklik olur sana, uyarmı dedi bende belim ağrıyordu sölemek istemedim planı bozmayım tamam dedim eşime.aradan zaman geçmedi gezmektende vazgeçtik aşkım bize gelecekler beni düşünmüşler yormayalım sizde oturalım demişler tabiki ben cinnet geçiriyorum kızdım bir plan yapamadılar saat beşi geçmiş ben hazırlık yapcam evi temizlicem falan neyi hangi zaman sığdırim şaşırsım.hemen işe koyuldum sildim süpürdüm temizledim evi bide sular kesildi asatı arıyorum akşama gelir diyolar su var ama güneş enerjisi oda kaynar su soğuk değilki.hemen tatlı tuzlu bişeyler yaptım eşim dışardan bişeyler alacaktı ben istemedim hazır sevmiyorum midemiz bozuluyor bizim.yemek faslı falan derken tabiki ben bittim

saat 9 oldu gelen yok sonra arıyolar yada mesaj çekiyolar biz gelemiyoruz diye tabi ben dellendim

hepsine kızcam, yarın eşimde onları fırçalar artık

ben zaten zor hareket ediyorum okadar hazırlık yaptım yoruldum onların yaptığına bak topallıyarak dolaşıyodum düşünün halimi...bizde eşimle çayımızı aldık pastamızı poaçamızı balkonda yedik içtik ama sinirden nasıl yiyorum varya

şimdi pestilim çıkmış bir şekildeyim oturuyorum birazdan uyku moduna geçeceğim...bu günü unutamam heralde....