• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım her şeyin güzel seyrinde gitmesi çok güzel.. ben sana dememiş miydin ?? gereksiz yere fazlasıyla sterssyapıyorsun diye çıtır :)) bundan sonra lütfen efham yapıp kuruntular yapma kendince.. bak doktor aşılamaya gerek duymamış.. bu süreçte kafanı meşgul edecek yeni uğraşlar bul canım .. spor yap mesela... pazartesi günü ebru şallının programı başlıyor tekrardan .. istersen onunla birlikte pilates yapabilrisin ..ben çok faydasını görmüştüm...
tez zamanda hayırlısıyla hamiş haberini alacağız canım... her şey gönlünce olsun .. çok öpüyorum...

sağol tatlım bundan sonra sinir stres evham yapmak yok merak etme.. :34: eşimlede konutuk 1-2 ay kendi halimize bırakıyoruz olmazsa direk tüp bebeğe başlıcaz bakalım..hakkımda hayırlısı neyse o olsun..tabi bu sürede diyet ve spora başlıyorum kafamda dolu olucak yani..sen bu aralar bir yeremi gidiyosun sanki vedalaşır gibi yazmışsında..sakın bizi yalnız bırakma özleriz sonra seni,dostluğunu ve güzel sohbetini :16:

canım ilk senedir dediğim belki..tam 2 ay sonra 36 yı dolduruyorum..76 kasım doğumluyum..yani yaşlıyım size göre...doktorum o yüzden zaten hemen tüp yapalım dedi..6 ay sonra bu durumunu bulamayabiliriz dedi..:43: sarsıldım aslında..2 yıldır gidiyorum ben doktora..hiç biri böyle söylememişti..hep bi sorun yok olur olur diye arkamı sıvazlayıp gönderdiler..şimdi nefret ediyorum ya..bunca zaman kaybettirdiler bana..aldığım onca klomen de olan yumurtalarımın sağlığınıda bozdu..yani ileriye değil hep geriye doğru yürüdüm ben...onca sıkıntım gözyaşımda yanıma kar kaldı..acı gercekle yüzleşmek bi bakıma iyi ..evet tüp de ikiz olma olasılığı yüksek..niye yalan söyliyim ikiz bebek hiç aklıma gelmemişti..bi garip oluyorum düşününce..hayırlısı tabi en öncesinde...daha ortada fol yok yumurta yok..:37:
özel hastaneler hakkındaki tespitine katılıyorum..biliyorsun ilk aşılamayı trabzonda yaptırdım..artık işi ticari kar a dökmüşler belli...onların hiç umurunda değil..sonuç neğatif olunca o kadar üzüldüm doktor telefonda gelin yine deniyelim diyor..hiç bir acıklama yapmadan..neden böyle sonuçlandı hiç bir tespit yapmadan...gerizekalı ilk filmimde de belliydi o et parcası...insan aldırmaz mı?? küçüçük bir risk bile olsa müdahale etmeliydi bence..ona kalsa ben 3.aşılamayı da yapardım ve yine sonuç olumsuz olurdu..onlar aldıkları paraya bakıyorlar tabi..o yüzden sende ince eleyip sık dokuyorsun farkındayım..ve sana katılıyorum..muamele de cok önemli..samimiyet ve yapılan işdeki sahiplenme duyğusunu hissetmediysen hiç gitme o merkeze derim bende..gönlün nereyi seciyorsa o doğrudur ..şimdiden kolay gelsin..Allah izin verirse aynı zamanlarda başlayacağız tup tedavisine..bende heyecanlıyım...

selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız:1::1:
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.

çok geçmiş olsun cnm keşke bunları yaşamaysaydın..kısmet değilmiş demekki..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.

canım çok üzüldüm nasılda sevinmiştim okadar aksilik yaşamıştın ve sonunda hamile kalmıştın.çok geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum inan ki.hakkınızda hayırlısı olsun....

cy 76 canım tadavin hayırlı olsun..umarım güzel olumlu gider herşey..ve sonucunda güzel haberi sende verirsin..bende sadece bir aşılama yaptırdım..şimdi direk tüp bebeğe gececeğiz..hayırlısı bakalım...

hadi vira bismillah...hayırlı olsun tedavin şimdiden arkadaşım...su gibi aksın herşey...dualarımız seninle..

Allah hayırlısıyla sağlıkla ve sıhhatle bebeğine hamile kaldığın günleri göstersin inşallah...rabbim yardımcın olsun canım..ne güzel arkadaşlarla birlikte bu zor sıkıntılı süreci paylaşıyor olmanız...hani yaşamayan bilmez derler ya...aynen öyle...

canım cok geçmiş olsun..Allah bi daha göstermesin..düşük yaşamış biri olarak hislerine ortak oluyor şifalar diliyorum...

çok geçmiş olsun cnm keşke bunları yaşamaysaydın..kısmet değilmiş demekki..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

canım çok üzüldüm nasılda sevinmiştim okadar aksilik yaşamıştın ve sonunda hamile kalmıştın.çok geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum inan ki.hakkınızda hayırlısı olsun....

çok teşekkür ederim canlar ilk günler çok zordu bunu kabullenmek çünkü 2 yıl beklemiştim bebişimi.
ama sonradan buna da alıştım.rabbim hepimize hayırlı sağlıklısını versinn.
tedavi sürecinde olanların emekleri boşa çıkmasın gebe olanlar sağlıcakla kucağına alsın inşallahhh.

[QUOTE=ercelf;

canım hayırlı olsun inşallah. Allah utandırmasın. hangi merkez :)

teşekkürler cnm,amin. istanbul tüp bebek merkezi cnm, jolly ile aynı doktorumuz, akşam muayane edebilen bir merkez ararken kendimi burda buldum:)

cy 76 canım tadavin hayırlı olsun..umarım güzel olumlu gider herşey..ve sonucunda güzel haberi sende verirsin..bende sadece bir aşılama yaptırdım..şimdi direk tüp bebeğe gececeğiz..hayırlısı bakalım...

teşekkürler canım. dediğin gibi inşallah güzel geçer süreç. sen de benden olacaksın o zaman , 1 aşılama ve tüp. ben 2. aşılama ile devam etmek istemedim nedense, umarım hepimiz için aşılama tüp farketmez sonu güzel olur tedavilerimizin.

çok geçmiş olsun nishbr. önce kavuşup sonra kaybetmek daha zordur, yeniden bebişinin sana geleceği günleri göreceğiz inşallah.

canım benim hayırlı olsun ne güzel gelişmeler olmuş böyle..aşılama derken bir anda tüp bebek tedavisinde bulmuşsun kendini..inan doğru kararı vermişsin bende senin gibi düşünüyorum..3.aşılamayı yaptırmayıp direk tüp bebeğe başlıcam kısmetse ama önce biraz daha kilo vermem gerek..onada başlıyorum bakalım..iğnelere başlamışsın bile inşallah herşey bu hızda çok iyi gider ve sonunda o mutlu haberini alırız canım..haberlerini bekliyorum sürekli bilgilendir bizi..dualarımda seninle aynı zamanda..

çok sağol cnm, aşılama ile başlayan serüvenimiz tüp ile devam ediyor işte:) şimdilik pek bir şey hissetmiyorum, bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak..gelişmeleri yazarım cnm. duaların için de ayrıca teşekkürler canım.

uzun zamandır yoktum çok özlemişim burayı sizleri :))

beni soran merak eden arkadaşlarıma ilgileri için çok teşekkür ediyorum :))

masalcım canım tekrar çok geçmiş olsun,bebişler olsun da biz yatak döşek yatalım her şeye razıyız artık, az kaldı sonuç almana merakla senden haber bekliyoruz :)))

mdacım yumurta gelişimi aşamasındaymışsın hayırlısı olsun esmer güzeli, geç olsun güç olmasın içini ferah tut doktoruna güven sonu güzel olacak inşallah :)))

superim gözün aydın canım doktor yollarında reglin gelmiş :)) tıbbın başaramadığın azıcık doktor desteği ile siz başarırsınız inşallah :))

yeni tedavi aşamasındaki arkadaşlarıma hayırlısını diliyorum inş.emekleri boşa gitmez.. sonuç alacak arkadaşlarda bir an önce mutlu sona kavuşur inş.

cuma günü sonuç alacak bir arkadaş vardır çok gerilere bakamadım ismini hatırlayamadım ama cuma yazmamış sanırım sonucunu umarım sevinçten bizi unutmuştur :)))

şimdi gelelim bana ; bende değişen bir şey yok haber bekliyorum egeden bu ara da bugün yarın reglim başlar sanırım bir ay daha geçecek tüp tedavim :))

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm :16::16::16:
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

gayemmmm güzel arkadaşımm kavonozları bir düzüne aldım sen hiç merak etme beni yanlız bırakma tatilemi gittin sen :26:

kızlar ben ctesi günü mda ile buluştum kısa bi görüşme yaptık ama sanki yıllardır tanıdığım biriyle karşılaştımmm bence annesi bile şaşırdı bizim samimiyetimize :1::1::1:
tamda tahminimdeki gibi çok sıcak samimi ve güzeldi:16:

çok teşekkür ederim canlar ilk günler çok zordu bunu kabullenmek çünkü 2 yıl beklemiştim bebişimi.
ama sonradan buna da alıştım.rabbim hepimize hayırlı sağlıklısını versinn.
tedavi sürecinde olanların emekleri boşa çıkmasın gebe olanlar sağlıcakla kucağına alsın inşallahhh.

cnm seni hatırlamazmıyım ateş topiğindeniz biliyosunnn
rabbim hayırlısını bizden daha iyi bilir napalım cnm boynumuz kılsun ince :(
inşallah kısa sürede bebişin sağlıkla gelir

Canım arkadaslarım beni merak ertişsiniz yazmışsınız pekte iyi günlerden geçmediğim için fırsat bulup yazmamadım. Bildiginiz gibi benim Coşkun yumurtalardan dolayı catlama iğnesi vurulmam riskliydi ve gecen tup denememde bundan dolayı vurulmamıştım.o yüzden yumurtaların cogunu Dr amcayla karşılıklı konuşarak ziyan etmiştik.. Bu seferde şişme pahasına iğne vurulmayı ve transferi bir sonraki aya birakmayi kabul ettim yeterki sağlıklı bebeler olsun:) Opuyu oldum ve nitekim sadece tek doz catlama ignesi girim gidin kullanılan Gonal f'e rağmen davul gibi şiştim:) Ohss tup bebek hastalarının %4'unu bulan illet ( %99 'uda pcolu olanlar tabi )beni buldu. Evde doğurmaya hazır hamile modunda dolanıyorum:) Hastaneye yatmadım ama her gun gidi kan verip tam batın muayene oluyorum. Bu arada 2 tane seumuzda gumletip aksam yatmak daha dogrusu ayakta uyumaya çalışmak üzere eve geliyorum:) İns. Bu günleride atlaticaksiniz bı 10 güne ihtiyacım varmış su adette gelse içerde büyümeye engel olunmayın 30 yumurtayida atsam bünyeden hersey daha guzel olucak:) Riskten dolayı kalan 13-14 lükleri bekleyemeden yapılan iğne sonucunda 25 yumurtaciktan 22 'si Olgun çıktı. 18 tanede bebingo var dediler. Ama dondurulacağız icin en iyileri seçip eleme yapacaklar. Merkezde taze ve dondurulmuş transferi acısından Basari şansı aynaymış. Zaten bu halde transfer olsam ilk 3 ay boyle 9 aylık kalırsın dedi Dr. Hani bana bak sisiceksin başka şansımız yok diyodu da bu kadar beklemiyordum:) Su süreci bı anlatıp en kısa zamanda iyiyimmm diye yazıcım insallahhh:16:
Masalcik bak kucuk embriyocanlarimiz aynı yasta ama seninkiler benimkilerden 1 ay önce doğacak kısmette:))) Cok cok gecmis olsun sanada;)

Hepinizi seviyorummm tez zamanda saglikla görüşmek uzeree:)))

cnm benim evet herşeyin hayırlısıı , bende sizin arkanızdan geliyorum ama maşallahhh senin yumurtalara :)
bi kaç tane ödünç veremezmisin bana 2 tane yeter sanırım :1::1::1:

superim selam cnm.
ben de beklenmedik gelişmeler oldu cnm,işler karışıktı biliyorsun, o nedenle eşimle konuştuk hazır kendisi burdayken yani işi rahat gibi doktorumuzda kabul ederse tüp olsun dedik.cuma adetimin 3.günü gittim, doktor sorun yok başlıyoruz dedi 2.aşılamaya, ben de dedim sizden ricam bize tüp bebek deneyin, o da her iki tedavi için de uygunsun, eşinde öyle mi istiyor, v.s. dedi, ben de dedim tüp bebeğinde garantisi yok ama morfoloji düşükken aşılama zaman kaybı sanki dedim, o da peki o zaman hayırlısı dedi, ve bgn 2.iğnemi vuruldum, tabi iğne dozajları arttı ve kasıklarımda hafif ağrı yapıyor. ben tüp bebek denemekten çekinirdim hala da öyle ama bir yola koyulduk işte,salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak cnm.

cnm beniim hayırlısı olur inşallah aynı durumdayız benimde iğnelerden sonra ilk randevum yarın sabahhh
kızlarr topikkk canlandı tedaviler başladıı
sen nerde tedavi oluyodun ??

günaydınlarrrrrr.......:16::16::16::16:
$264359_485882228098004_939516945_n.webp

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm :16::16::16:
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

günaydın tatlım tedavin hayırlı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberlerini alırız sonunda hakkınada hayırlısı olsıun canım :16::54:

cnm beniim hayırlısı olur inşallah aynı durumdayız benimde iğnelerden sonra ilk randevum yarın sabahhh
kızlarr topikkk canlandı tedaviler başladıı
sen nerde tedavi oluyodun ??

teşekkürler cnm, senin ve topikteki herkes için tüm tedaviler hayırlı olur inşallah . o zaman sen ve ben yarın iğne sonrası ilk randevumuza gidiyoruz, benim akşam saatlerinde oluyor ama randevum:) ben istanbul tüp bebekteyim cnm, sen de memorial sanırım...

canım bıdaha gelırmısın bılmıyorum ama ıcımden sana yazmak geldı bızde 2 sene ugrastık ve bebegımız olmadı tek sorun yanlıs doktordu sonra doktorumuzu degıstırdık gıttıgımız ılk gun hormon tahlılım yapıldı ve prolaktınım yuksek cıktı ılacla dengeledıkten sonra asılama yapıldı ve cok sukur ılk asılamada geldı oglusum ınsallah senın ve ısteyen herkesın gelır mucızelerı sana tek tavsıyem dogru doktoru bulman olur rabbım hepınızın yardımcısı olsun

mrb canım... Cevabın için teş. Valla bize sebepsiz dediler zaten cerrahpaşa hast. Gidiyoruz pek bilmiyorum ama iyidir sanırım cerrahpaşa üniversite hastanesi sonuçta... Inş. Bende ilk aşılammda kavuşurum meleğime... Aminn...

Back
X