Beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.Bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.Eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .Umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.
onurumsun....2.aşılama tedavin hayırlı olsun...cumartesi olmuşsun aşılamanı umarım ki bebeğini kucağına alabileceğin bir hamileliğe vesile olsun aşılaman...
herkese merhaba ben iki aşılamadan sonra tüp bebege geçtim salı günü sagda 10mm solda da 10mm,ve6mm üç yumurtam vardı bugün kontrole gittim sadece soldaki 9mm olmuş diyerleri uyuyo dedi doktor puregon 300 ve menogon 2toz 2su kullanıyodum puregonu kesti menogonu 6toz 2su yaptı bilgisi olan varmı lütfen
canım,
tüp bebek tedavine başlamışsın hayırlı olsun yüzün gülsün inşallah...
canım günaydın,
öncelikle çoook çokkk geçmiş olsun, gerçekten kötü olmuş kaldı ki idrar yolu enfeksiyonu ilaçsız atlatılması işkence olabilecek bir rahatsızlık

Allah'ım sana güç versin cnm.
topiğe evet cnm eskilerden gelenler oldu, bebesko,onurumsun gibi. açıkçası insan tedavi görmediği süreçte yazacak birşeyi de olmadığından ya okuyup çıkıyor ya da tamamen uzak kalmayı yeğliyor. ama geri dönüşlerin olması güzel bir şey.
bu bekleme sürecinin senin için çabuk geçmesini diliyorum güzel haberlerini bizlerle paylaşman nasip olur inşallah.
cy_76.....çok teşekkür ederim cnm,,çok haklısın tedavi görmediğin süreçte yazacak birşey bulamazsın kendinden yada hayal kırıklıklarının üst üste yaşandığı zorlu zamanların ardından insan kendisini ruhunu iyileştirene dek uzak kalmak isteyebilir herşeyden en doğal duygular bunlar...ara ara kaybolup gidilsede yine dönüş oluyor tabi kurulan bağlar özleniyor merak ediyor insan arkadaşlarınıda kim nasıl diye...merak edilmek te güzel merak edip özlemek te...dilerim ki her isteyen sağlıkla hayırlı zamanda kavuşsun evladına zor yaşadıklarımız hiç kolay değil ama bizim de kaderimizde zorlu sınavlar varmış demek ki bu uğurda..
duygulandım bu satırları okuyunca..masalcım..Allah yardımcın olsun.umarım rabbim emeklerini cektiğin sıkıntıların karşılığını umutlarının temennisi bir bebekle sona erdirir..erdirirde dönüp arkana baktığında iyikide çekmişim bunları diyebilecek güçte ve moralde olursun..hepimiz zor yollardan geçiyoruz..engellleri zorlukları teker teker aşıyoruz...ercelf bilir..klomen topiginde idik bizler öncesinde..uzun süren aşamalarla artık geride bıraktık o dönemleri..şimdi sizlerleyiz..ve aynı klomendeki birbirine bağlı dostlukları burda da görmek çok güzel..ama işte evet yılların yorğunluğu ve bıkkınlık buradan uzaklaştırabiliyor insanı, yada ister istemez kaçış gibi görebiliyor...hayat imtihanlarla dolu..biz şimdi burda tüp tedavisine başlayarak yeni adımlar atacağız...sağlık sıhhat ve afiyet versin rabbim ..selamet versin hepimize...güzel haberlerini almak umudunu taşıyorak selam ve dua ile...................
sevde...cim.çok teşekkür ederim canım sen de çok doğru güzel şeyler yazmışsın ...bizler anne olmak için keyifle yatağına girip hiçbirşeyden haberi yokken hoplayıp zıplayıp dolaşırken kısıtlamalar hastaneler doktorlar iğneler ilaçlar gözyaşları olmaksızın bir sabah uyanıp hamileymişim diyen anneler olamadık malesef..işimiz zor inşallah herkesin emekleri günü geldikçe karşılık bulur sağlıkla...öpüyorum seni de sanada hayırlı tedaviler diliyorum.
melek...cim canım cumartesiden beri yeni ayağa kalktım inan...hastalığım inatlaştı işte geldiği zamanda çok yanlıştı ama elde değil tabi napalım kısmet,, progestan iğneleri hakikaten ne iğnelermiş ama kısmi felç geçirir gibi oluyor insan nasıl bir ağrı anlatılmaz yaşanır yatağına ayağını uzatıp dönemiyorsun bağır çağır ...yan etkileri de cabası ateş basması..sinirlilik sürekli uyku hali..depresyon vs..saymakla bitmez hergün hergün derken kalçada yer kalmadı tüm acılar çekilir neticede maksat evlat gelsin keşke emekler acılar boşa çıkmasa ama işte herşeyin olacaksa zamanı var ille de gelecek diye yapmıyorsun ki bilmiyorsun ne olacak sadece ya olursa ...umudu başka birşey değil...duaların güzel kalbin için sağol arkadaşım Allah razı olsun...
tedavin hayırlı olsun ve sonuda güzel olsun inşallah..
burda eskilerden gelen ben olyom sanırım
ama ben msj yazmasamda bu topik aboneliklerimin arasında ve her yeni msjda girip okuyup çıkıyorum ..
gebeliklere sevinip negatif sonuçlara üzülüyorum ve şimdi 3. aşılama ile msjlarımıda paylaşıyorum bilgide alıyorum saolsun arkadaşlar bilenler hmn cvplıyorlar soruları ..insan kimseyle paylaşamadığını gelip kendini anlayabilecek kendi ile aynı yolda yürümüşlerle ve yürüyenlerle paylaşıyor ..
rabbim bu yolda herkezin yüzünü güldürsün..
bugün benm aşılama günüm belli olcak arkadaşlar e2 testi verdim sonucu nu alcam folikülmetriye görede gün netleşecek..
bu kez biraz daha umutluyum nedeni ise metformin kullanmaya başladım ve diğer ikisi klomenle iken bu aşılama iğne ile işte umut dünyası rabbim emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkarmasın..
amin..
olimbera...teşk ederim cnm sana da 3.aşılaman hayırlı olsun yeni tedavin bebeğine vesile olsun umarım herşey yolunda gider sonu beklediğin gibi güzel olur...
dimple..sağol arkadaşım eksik olma...ahh ne çok isterim mutlu haber alayımda o haberi de sizlerle paylaşayım ama kısmet kader...
arkadaşım bende epeydir giremedim çook şeyler kaçırmış olduğumu gördüm sonucunu merakla bekliyoruz umarım senin yüzünü güldüren bizi sevindiren haberler verirsin
mda yı da merak ettim tedavisi nasıl geçtiki
elyasa....teşekkür ederim arkadaşım..tedavi neticemiz seninle aynı sonuçlandı neredeyse...keşke neticemde sana benzese fakat gel gör ki içimdeki hissiyat karamsarlığa doğru yol aldı...neden dersen mantığı yok sadece his...
Herkese meraba kızlarrr.... Bende bugün aşılamama start verdim ilk aşılamam olcak klomenle başlıcakmışım günde 2 adet olarak bakalım inş. Ilk aşılamam da tutar ... Amin.... :))
ben bu konularda acemiiyim bayanlar bilenler yardımcı olurlar mı ? Nelere dikkat etmemm gerek aşılama boyunca....
medne...hoşgeldin..bebek yolunda ki ilk tedavin aşılama ile başlamış ilk aşılaman hayırlı olsun...aşılama boyunca özel birşey yapmana tıbbi bir gereklilik yok ,,fakat aşılama sonrası döllenme olmuş olması beklentisi ile sonucunu alana dek spor,ağır iş,yük taşıma gibi aktivitelrden uzak dur beslenmene uyku düzenine dinlenmene daha dikkat et...
masal canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin ilaç alamadığın için zor atlatıyorsun rabbim şifa versin....güzel haberler alıyoruz bu aralar mda jolly de tüp yolunda senin gibi hepinizden güzel haberler alacağız arkadaşım...bütün çektiklerimiz bebeğimize kavuşmak için....allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah....
çınarımıza gelince o çok iyi teyzesi şükür ama annesini şimdiden çok yoruyor

artık yavaş yavaş yaklaştık heyecanlandırıyor bizi
mavi...cim hakikaten şaka maka az kaldı doğumuna inanılır gibi değil...inşallah sağlıkla al kucağına çınarını..yorsun varsın mavicim annesini annesinin sağlığına kendi sağlığına birşey olmasın da varsın yorsun...sevgiyle..teşekkür ederim.
doacım ne demek canım hepimiz aynı yollardan geçtik.inşallah sende bu yolun sonunda bebeğine kavuşursun .benim bebek kız olacak inşallah hamilelikte ilk dönemlerde epey sorunluydu şimdilerde daha iyi geçiyor çok şükür ama genede bitmeyen korkularla kaygılarla doluyum.
ercelf inşallah rapor işini sorunsuzca halledersin ve tüp sürecine başlarsın hayırlısıyla...
masalcım canım ya öncelikle çok geçmiş olsun o dertten bende muzdaribim malesef ama yapacak pek bişey yok.şimdi işi gücü düşünme sakın bir an önce toparlanmaya çalış umarım bu kadar halsizliğinin sıkıntının tek sebebi hastalığın değil bebeklerininde sana yerleşmeye çalışma mücadeleridir.inşallah transferin tutmuştur ve hep dediğim gibi masal gibi günler seni bekliyodur.
bu arada mda nında tedavisi sürüyormuş.Allah yardımcısı olsun.eğer görüşürsen çok selamlarımızı ilet.ikinizde devamlı aklımdasınız ve dualarımdasınız...
MCAN...CIM canım duaların için iyiniyetli temennilerin dileklerin için Allah razı olsun teşekkür ederim arkadaşım...hiç sorma idrar yolu enfeksiyonu olacak zamanı buldum transfer arkası ilk gecede 39 derece areş hastanelik oldum aksiliği düşün ne çok üzüldüm anlatamam titreye titreye küvetin içine girdiğimde çocuk gibi kıvrılıp yere üşürken suyun altında bir yandan hıçkıra hıçkıra ağladım..çok aciz durumdaydım arkasından da izmire o halde dönüp günlerce evden çıkamadım işte ilaç almayınca süründüm mcancım...yapabileceğim hiçbirşey yoktu ve o halde hergün öğlen adım atacak halim yok progestan iğneye gidip geldim o da ne kötü bir iğneymiş eksik olmasın ama ağrısı sıkıntısı hakikaten sancılı bir tedavi ...ahh mcancım...emekler gani gani inşallah bir gün sağlıkla bizimde yüzümüz güler yoksa bu tüp bebek tedavisi gerçekten çok zor her safhası her anı ayrı bir stres garip bir duygu çünkü bunda dışarıda döllenmiş embriyoların var biliyorsun ki onlar artık senin eşinin hücrelerinin birleşimi bebek adayı canlı canlı...yavrun gibi sahipleniyorsun olmuş biliyor görüyorsun.. sonra onların sana transfer edilip içine verilmesi mucize gibi..
fakat ya sonrası...taşıyamama tutunamaması korkusu bitiriyor insanı..ve olmamışsa ne acı ki kendini suçluyor bilinçaltın mantıksız ve saçma olsada suçluyor işte ben nerede hata yaptım niye kalmadılar gittiler diye...halbuki Allah'ın taktiri kısmet nasip hayırlısı ama işte ruh durumu öyle bozuk ve sancılı ki yaş baş akıl mantık kültür hepsi sıfırlanıyor duygular tavan yapmış durumda ...var olan birşeyi kaybediyorsun bunda olmadığı zaman aşılamalarda hiç böyle hissetmemiştim..söylerlerdi yaşayınca anlıyor insan herşeyi hayatta ya...öğrenmiş anlamış oldum ben de..inşallah bu yolda emek veren herkes hayırlı zamanda hayırlısına kavuşsun..
sen nasılsın ..prensesimiz nasıl...:)))
Çokk geçmiş olsun masal.Allah biran önce sağlığına kavuştursun seni inşallah. Yüksek ateş zaten insanı bitiriyor birde üstüne progestan iğnesi tuz biber olmuştur.Benim iğne yerlerim bir ay geçmesine rağmen hala ağrıyor.Ama insan dayanıyor gerçekten. İnşallah çektiğin bu kadar zorluğun bir anlamı vardır.Test gününe çok kalmadı sanırım.Umutla bekliyorum sağlık ve bebek haberlerini.
hestiacım teşekkür ederim canım...sende yaşadın tabi bunların hepsini iğneleri de nasıl da anlamışsındır okurken beni..kendine sağlığına bebeğine dikkat et canım.test günüm çarşamba canım 19 eylül..birşey kalmadı zaten adet sancılarım buram buram benimle ayaklarım habercim malesef..ama tabi yinede yaptıracağız illaki kaçış yok.
Masal tekrar tekrar gecmis olsun umarim ikizlerin seninledir ve idrar yolu enfeksiyonunuda gecirirler:) buyun bunlari unutursun ozaman umarim ates ve enfeksiyonun bebislere bir yan etkisi olmaz zaten rabbim can verecekse coktan vermistir progestan ignesini hic yemedim ama izdirapli bir igne oldunu hep duydum zira rahim anomalimden dolayi gebe kalirsam 3 ay ben de yicem ondan. Yavas enjekte edilirse ve birsure kalkmadan dinlenirsen daha az acirmis yagli oldugu dagilmasi cok zormus hersey gonlun e olsun canim
Sevdem canim benim nasilsin kac sene oldu desene cidden ne yollardan gectik ben de bugun gittim 3. Gunumdu kistler gitmis temiz adet 7 gun gecikti ama degdi:) dosya teslimi svrak ivir ziviri velhasil sona geldik 10 gune cikiyor raporum. Sonra eurofertil e gittik esimle gorusmeye merkez arastirmaya devam canim ekim adetimde basliyorum az kaldi rahatladim bende rapor isleri bittikce sen nasilsin nasil oldun bat ne zaman?
ercelf..cim teşekkür ederim canım ...tedaviye başlamak için öngörüşmeye gittiğin merkezden olumlu ayrılmamışsın eski merkezinde kalmış sanırım aklın..zamanın az kaldı başlamak için umarım biranevvel en doğru ve sana uygun merkezde karar kılarsın hayırlısı olsun arkadaşım...
kızlar naber ohh herkez başlamış tedaviye

masall canım çok sevindim 2bebiş sende desene inş sımsıkı tutunmuştur annelerine
ay mdayı merak etmiştim faceye yazdım oh iyiymiş inş onunda saglıklı embiriyoları olsun
bende adetimle druma gittim herşey normal dedi bebekte de genetik sorun olmamasına çok şaşırdı niye dedi durdu rabbim böyle istemiş dedi kasım gel başlayalım dedim neyyy 6.tüpemi demişim napıcam bennn şimdi

rana..cım teşekkür ederim canım..senin sonuçlarınıda okuyup takip ediyorum fakat..6.tüp bebeğe hemen başlama derim ben..yaşın genç yaşadıkların çok fazla ağır...lütfen ruhuna bedenine bu kadar yüklenme daha çok yeni kürtaj oldun tedaviden çıktın..zaman ver kendine biraz uzak dur bu bebek mevzundan üst üste üsteleme dinlen toparlan ilaçların etkisi çıksın bir bedeninden rahim toparlansın herşeyden önce RUHUN TOPARLANSIN sadece benim fikrim ..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama bir kez daha söyleyeceğim kendini düşün biraz da olmaz mı...? o bebeğin önce sağlıklı bir anneye ihtiyacı var..
benim durumuma gelince bugün sabah itibariyle sonunda adet oldum

2 gün önce doktoru arayıp randevu almıştım ve bugün yolda giderken hastalandım..doktora gitmemi bekliyomuş benim inatçı adet demekki

doktorum baktı ve bu 2 ay içerisinde adet olmamama rağmen yumurta olmuş ve çatlamış kendiliğinden şok oldum valla

herşey yolunda gözüküyo şuan ve yeni tedaviye başlamıyoruz aşılama falan..doktorum bana kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi ve bu ay sadece yumurta takibi yapıcaz dedi..ilaç,iğne yok sonunda..

sadece büyümesini takip edip bize ilişki günlerimizi söyleyecek..en azından böyle olması daha iyi..ve ben buarada yine diyete başlıyorum haftaya..10kg daha vermeyi planlıyorum bakalım..allah hepimizin en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..
superim...canım benim adet olmuşsun gözünaydın olsun..şükür..tedavilerde rafa kalkmış inan bu cümle şuan benim en çok ihtiyacım olan cümle..tadını çıkart yaşının ...sağlıklı oluşunun.....tadını çıkart kendin doya doya yaşa evliliğinde ki her ay sana kendiliğinden doğanın tanıdığı şansı....değerlendir..dilerim ki hiçbirşeye ileride gerek kalmadan kucağın dolsun...sevgimle..