• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çınarIN :55: anası gelmiş hoşgelmiş

hoşbuldum canım :54:sohbet ilerlemiş göz atıyordum.ancak kendime geldim,artık geceleri uyku uyuymadığımdan sabahta eşimi yolculayıp biraz yatıyorum.... çarşıya çıkacağım bugün annemle oğluşuma bişeyler bakacağız...

hoşbuldum canım :54:sohbet ilerlemiş göz atıyordum.ancak kendime geldim,artık geceleri uyku uyuymadığımdan sabahta eşimi yolculayıp biraz yatıyorum.... çarşıya çıkacağım bugün annemle oğluşuma bişeyler bakacağız...

evet yapcak bişey olmadığından konuşuyoz işte:1: bu günlerin tadını çıkarmaya bak uyu, ye iç , gez ,dolaş çınar oğlana alışveriş yap ama çoktta yorma kendini :21:ay en sevdiğim şey bebek alışverişidir:52: en son ablamlarla çıktık yeğenime aldık bişeyler çok zevkli oluyor gerçekten:34: güle güle günlerde huzurla mutlulukla giysin ,oynasın, binsin çınar oğlan :55:

Son düzenleme:
gece acıktım bende ekmek arası köfte falan indirdim mideme meyve yedim 1 sürahi su içtim benim için bir ilk oldu ilk defa gece yemek yedim:1:

afiyet olsun canım benim ... lop lop çınarımızda et olsun :)
ee Çınar'ımız artık büyüyor annesi .. her geçen gün gelişiyor paşamız... bundan sonra sık sık gece kendini dolabın başında bulabilirsin..

gece acıktım bende ekmek arası köfte falan indirdim mideme meyve yedim 1 sürahi su içtim benim için bir ilk oldu ilk defa gece yemek yedim:1:

daha dur bunlar iyi günlerin:1: emzirmeye başladıktan sonra daha çok yemeye başlıycaksın özellikle geceleri emzirince daha ço acıkıyomuş insan :1: bi tepsi tatlı nereye gitti anlamıycaksın bile:1: ablamda bire bir tanık oldum :16:

Son düzenleme:
kızlar sizlere doyum olmuyor ama karnım zil çalıyor resmen ... çift çift görmeye başladım :)))
öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere..

afiyet olsun canım benim ... lop lop çınarımızda et olsun :)
ee Çınar'ımız artık büyüyor annesi .. her geçen gün gelişiyor paşamız... bundan sonra sık sık gece kendini dolabın başında bulabilirsin..

öyle olacak gibi :1:allahtan ekmek fazla tüketmiyorum meyve ve su bunlar olsun yeter,belki komik gelecek ama suya aş eriyorum resmen :1: her ay 1 kilo aldım korktuğum gibi olmadı neyseki

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)iki ziyaretçi sizi merak etmedim desem yalan olur:1:

pipili anası sende hoşgeldin:1: nasılsın canım iyimisin bebeğimizde iyidir inşallh :16:

daha dur bunlar iyi günlerin:1: emzirmeye başladıktan sonra daha çok yemeye başlıycaksın özellikle geceleri emzirince daha ço acıkıyomuş insan :1: bi tepsi tatlı nereye gitti anlamıycaksın bile:1: ablamda bire bir tanık oldum :16:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

korkutma beni melekcim :18:herkes bana nasıl hamilesin diyor,annem falan kızıyor,memlekette kayınvaldem falan çok şaşırdılar yemek çok az yiyorum, çınar bey yemekten sonra midemi teptiğinden dolayıda biraz yiyim sıkışıyo batıyo o yüzden dikkat ediyorum çünkü canım yanıyor. bol meyve ve ceviz kuru üzüm falan öyle geçiyor işte öğün araları...

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

korkutma beni melekcim :18:herkes bana nasıl hamilesin diyor,annem falan kızıyor,memlekette kayınvaldem falan çok şaşırdılar yemek çok az yiyorum, çınar bey yemekten sonra midemi teptiğinden dolayıda biraz yiyim sıkışıyo batıyo o yüzden dikkat ediyorum çünkü canım yanıyor. bol meyve ve ceviz kuru üzüm falan öyle geçiyor işte öğün araları...

korkma canım benim:1: ama emzirince sende bişey kalmıyo,, bebek hepsini hortumluyo diye duydum,,, ye ama bol bol da emzir... ablamda bişey yemezdi onun pek yanma problemi yoktu ama canı bişey istemiyodu en yararlı olan peynir süt yoğurt falan hiç bişeye ağzını sürmüyodu. kırmızı etten midesi bulanıyodu. o yüzden kayramız biraz zayıf doğdu. ama şükürki toparladı kendini:55: ablamın en çok yediği şey kısır ,patates salatası bol limonlu ve çayı çok içerdi sen şimdi bizim bebeği görmelisin tam bi kısır delisi ee nede olsa anasının oğlu :1:ama tv de bi dr dan duydum yarım saat emzirme 5oo kalori yakıyomuş bilgine

korkma canım benim:1: ama emzirince sende bişey kalmıyo,, bebek hepsini hortumluyo diye duydum,,, ye ama bol bol da emzir... ablamda bişey yemezdi onun pek yanma problemi yoktu ama canı bişey istemiyodu en yararlı olan peynir süt yoğurt falan hiç bişeye ağzını sürmüyodu. kırmızı etten midesi bulanıyodu. o yüzden kayramız biraz zayıf doğdu. ama şükürki toparladı kendini:55: ablamın en çok yediği şey kısır ,patates salatası bol limonlu ve çayı çok içerdi sen şimdi bizim bebeği görmelisin tam bi kısır delisi ee nede olsa anasının oğlu :1:ama tv de bi dr dan duydum yarım saat emzirme 5oo kalori yakıyomuş bilgine

benimde yengem herşeyi yiyodu ve okadar çok yiyoduki 30 kilo aldı hamileliğinde,sonra bizim kızda 4 kilo doğdu:1:doktor zaten diyorki hamileyken anne neyi yerse neyi çok severse bebkte onları severmiş.bizim kız herşeyi yiyodu özellikle turşuya bayılıyordu veriyoduk eline lahanayı cup cup suyunu çekiyodu :1:şimdi 3 yaşında hiçbir şeye yok demiyo.öbür yiğenimde 2 yaşında et delisi eti ver geri çekil.hergün öğlen akşam yemeğinin yanında mutlaka köfte yada pirzola var hele bir olmasın et istiyom beeeeeeen diyerek ağlıyor kızarmasına bile tahammülü yok...:1::1::1:bende herşeyi yiyorum bir tek tiksindiğim şey elevit vitamin...çınar beyde inşallah benim gibi olur....kilodan korkumun sebebi bel fıtığım,ne zman zayıflarsam okadar iyi olacak yoksa çocuğu bile taşıyamam hiçbirşey yapmasam dahi kitleniyorum öyle kalıyorum...

bende kaçtım sizlere doyum olmuyor her zman ki gibi.annem aradı öptüm dönüşte görüşürüz:54:

canım şaka bi yana bilirim o çöküntüyü ama güçlü ol lütfen bak ben hemen ardından ikinciiyi yaptırdım:8: Tüp bebek yaptırmak için hastane yollarını aşındıran arkadaşlarımız var:emir_bebek: Bu sefer olmadı bi daha dene:34: Olmadı bi daha (tabi teemennim hemen olması yönünde:16:)yılma arkadaşım rabbim sevdiğini imtihan edermiş bizde sevdiklerinden olsak gerekki imtihanımız devam ediyo rabbim yardımcın olsun :16:

haklısın üzülmekle ister ilk aşılaman olsun ister 2-3 aşılama üstüne tüp bebekler hiç farketmez sonuc negatif olduğu zaman yaşanan hayal kırıklığı üzüntü aynı değişen birşey yok...hakkında hayırlısı olsun ancak şu konuda haklısın daha pes etmek için çok erken...kavuşana dek şayet tedavi görmek zorunda kalırsan yol uzun lütfen güçlü ol...dediğin gibi malesef sıradakiler her bir adım daha yıpratıcı enerji moral ve güce inanca ihtiyacın oluyor..umarım hiç gerek kalmaz diğer aşamalara biran evvel kavuşursun dileğine meleğine..kimse kimsenin bu süreçleri defalarca yaşamasını istemez çünkü çeken biliyor zorluğunu...bugün yarın sonucun etkisi taze kısa sürede tekrar kanatlanacaksın yeni umutlarına ....

canlarım teşekkür ederimm sizlere.. :31:
Evet belki de... Rabbim sevdiklerini imtihan edermiş doğru...öyle avutayım bari kendimi :) ama melek canım ya bana doktor 1 ay dinlen sonra tekrar dedi...bekliycez yani... Sende beklemiş miydin??

Evet canımm yaşanan hayal kırıklığı inanılmaz bişeymiş.. Sizlere ihtiyacım var dolayısıyla,çünkü güç,moral enerji lazım bana oldukça... Yeni umutlarımla kanatlanmam için yardımcuı olun bana nolur,çünkü başka kimse anlayamaz beni...

Kızlar herkese selam melekcım geldım evet once gecmısı okuyayım dedım saate bı baktım aman Allahım 3 ceyrek var aıle hekımıne gıdıp ılac yazdırmam gerekıyodu ve 3 te sıstem kapanıyo nasıl gıdıp yazdırdım bılemedım neyse halletım ama kımse kalmamıs ben gelene kadar:( seyhan mda jolly masal unutugum varsa kusura bakmasın tedavılerınız ınsallah sıze meleklerınız olarak gerı donsun sıze melek senınde test gunune azkalmıs ınsallah guzel sonucla donersın nsbhr cok uzuldum canım bıran once unutur yoluna devam edersın ınsallah superım kendılıgınden gelcek bebegın emın ol ve ınan canım bıze gelınce kızlar oglumun tekmelerı azaldı buaralar ama cocugumun bı sucu yok 2 haftadır duzensız uyku duzensız beslenme yorucu gunler kısacası hızlı bı hayat yasadım bu haftadan ıtıbaren herseyı duzene sokucam ogluma soz verdım ınsallah eskı tekmelere kavusuruz optum hepınızı kızlar bu arada sızıde bukadar ıhmal etmıycrem artık:*

Back
X