• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim hepinize merhaba...güzel haberler de okudum yeni tedaviye başlayanlar...ama bir de üzücü haber ...hayat güldürürken ağlatıyor ağlatırken güldürüyor insanı
yaşamak ne zor seni...

canım hoşgeldin iyi dileklerin için sağol sen de zor günler geçirdin ama az kaldı sanırım sonucu almana. kaç günün var canım.. heyecanlımısın:)

niçün sustunuz kızlar :1::1::21::21:

melek cim enerjine hayranım bugün canım mesajlarınla çok güldürdün beni. sonucuna az kalmış senin de umarım pozitif sonuç alırsın zira topiğimizde işler kesat hep bu ara:)

melek cim enerjine hayranım bugün canım mesajlarınla çok güldürdün beni. sonucuna az kalmış senin de umarım pozitif sonuç alırsın zira topiğimizde işler kesat hep bu ara:)

napalım işte bizde deliliğe vurduk işi :37::37:valla pek ümitli değilim ercelfcim daha doğrusu pek takmiyom kafaya,, bugün aşılamanın kaçıncı günü olduğnu bile hatıramıyorum inanki..... bi tek dr 20 eylülde test yapın dedi o kalmış aklımda evet topikte işler kesat ama superim , sen ve medids dışında herkes tedavide:52: hayırlısı ile sizde başlayında hamile haberleri çoğalsın eylül ekim ayı hayırlı ve bereketli olur gibime geliyor nüfus patlaması olabilir :1:anacım sonbahar ve ilk baharda kan tazeleniyo hamile kalmak kolay diyodu ne alakaysa:1::37: ama olsun anama güvenerekten bu iki ayı üreme mevsimi ilan ediyorum hayırlı ve uğurlu olsun :1:

canım hoşgeldin iyi dileklerin için sağol sen de zor günler geçirdin ama az kaldı sanırım sonucu almana. kaç günün var canım.. heyecanlımısın:)

evet ercelfcim zor günler geçriyoruz hepimiz bende her ay bir şekilde payıma düşen neyse katlanıyorum bir gün kaldı diyelim çarşamba sabahı test yapılacak heyecanım hertür olumsuz hissime rağmen ayakta tutmaya çalışıyorum umarım iki günde kanama gelmezde en azından test sonucuna kadar az da olsa merak edilecek bir şey kalır inanılmaz arttı adet belirtileri diliyorum ki son ana kadar ben yanlış hissediyor yanılıyor olayım her kadın için alıştığımız o adet sancıları kendini bu kadar hissettirirken aksini düşünüp hayal etmek zorlaştı son 3 gündür malesef...

Son düzenleme:
evet ercelfcim zor günler geçriyoruz hepimiz bende her ay bir şekilde payıma düşen neyse katlanıyorum bir gün kaldı diyelim çarşamba sabahı test yapılacak heyecanım hertür olumsuz hissime rağmen ayakta tutmaya çalışıyorum umarım iki günde kanama gelmezde en azından test sonucuna kadar az da olsa merak edilecek bir şey kalır inanılmaz arttı adet belirtileri diliyorum ki son ana kadar ben yanlış hissediyor yanılıyor olayım her kadın için alıştığımız o adet sancıları kendini bu kadar hissettirirken aksini düşünüp hayal etmek zorlaştı son 3 gündür malesef...

canım niye moralini bozuyosun belki bebeler yerleşmek için rahimde kasılmalara neden oluyodur bide bu ihtimali düşün istersen her ne olursa olsun hakkında hayırlı sağlıklı olan olsun canım :16:

selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız:1::1:
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.

bugün öğlen girdiğimde ilk senin mesajını gördüm içim burkuldu..henüz yeni sevinmiştik üstelik uzun zaman sonra...hayırlısı kısmet olmadı demek devamı..çok üzülüyorum gelenin gitmesine...elden ne gelir elbet..yine gelecek geçmiş olsun canım.

uzun zamandır yoktum çok özlemişim burayı sizleri :))

beni soran merak eden arkadaşlarıma ilgileri için çok teşekkür ediyorum :))

masalcım canım tekrar çok geçmiş olsun,bebişler olsun da biz yatak döşek yatalım her şeye razıyız artık, az kaldı sonuç almana merakla senden haber bekliyoruz :)))

mdacım yumurta gelişimi aşamasındaymışsın hayırlısı olsun esmer güzeli, geç olsun güç olmasın içini ferah tut doktoruna güven sonu güzel olacak inşallah :)))

superim gözün aydın canım doktor yollarında reglin gelmiş :)) tıbbın başaramadığın azıcık doktor desteği ile siz başarırsınız inşallah :))

yeni tedavi aşamasındaki arkadaşlarıma hayırlısını diliyorum inş.emekleri boşa gitmez.. sonuç alacak arkadaşlarda bir an önce mutlu sona kavuşur inş.

cuma günü sonuç alacak bir arkadaş vardır çok gerilere bakamadım ismini hatırlayamadım ama cuma yazmamış sanırım sonucunu umarım sevinçten bizi unutmuştur :)))

şimdi gelelim bana ; bende değişen bir şey yok haber bekliyorum egeden bu ara da bugün yarın reglim başlar sanırım bir ay daha geçecek tüp tedavim :))

teşek ederim medids cim sanada...o kadar çok ki katılım ve katılımcı maşallah topiğe..uzun uzun cevaplıyorum tek tek sonra huzursuz olup tekrar geçmişe doğru gidiyorum arada atladığım olmasın diye iyiki gitmişim gördüm mesajını...takip etmek çok zorlaşıyor güncel tutmak ortamı pc başında uzun saatler harcamak gerektiriyor o da mümkün olmuyor tabi...dediğin doğru keşke veletler gelse de yatak ta yatmış olsak elbet ama işte sonuçlar hayal kırıklığına dönüşünce kendini toparlayana dek o denli olumlu bakmak için herşeye nirvanaya ulaşman gerekiyor ...umarım ege üniversitesinden biran evvel beklediğin haberini alırsın da tedavine başlarsın artık..

Canım arkadaslarım beni merak ertişsiniz yazmışsınız pekte iyi günlerden geçmediğim için fırsat bulup yazmamadım. Bildiginiz gibi benim Coşkun yumurtalardan dolayı catlama iğnesi vurulmam riskliydi ve gecen tup denememde bundan dolayı vurulmamıştım.o yüzden yumurtaların cogunu Dr amcayla karşılıklı konuşarak ziyan etmiştik.. Bu seferde şişme pahasına iğne vurulmayı ve transferi bir sonraki aya birakmayi kabul ettim yeterki sağlıklı bebeler olsun:) Opuyu oldum ve nitekim sadece tek doz catlama ignesi girim gidin kullanılan Gonal f'e rağmen davul gibi şiştim:) Ohss tup bebek hastalarının %4'unu bulan illet ( %99 'uda pcolu olanlar tabi )beni buldu. Evde doğurmaya hazır hamile modunda dolanıyorum:) Hastaneye yatmadım ama her gun gidi kan verip tam batın muayene oluyorum. Bu arada 2 tane seumuzda gumletip aksam yatmak daha dogrusu ayakta uyumaya çalışmak üzere eve geliyorum:) İns. Bu günleride atlaticaksiniz bı 10 güne ihtiyacım varmış su adette gelse içerde büyümeye engel olunmayın 30 yumurtayida atsam bünyeden hersey daha guzel olucak:) Riskten dolayı kalan 13-14 lükleri bekleyemeden yapılan iğne sonucunda 25 yumurtaciktan 22 'si Olgun çıktı. 18 tanede bebingo var dediler. Ama dondurulacağız icin en iyileri seçip eleme yapacaklar. Merkezde taze ve dondurulmuş transferi acısından Basari şansı aynaymış. Zaten bu halde transfer olsam ilk 3 ay boyle 9 aylık kalırsın dedi Dr. Hani bana bak sisiceksin başka şansımız yok diyodu da bu kadar beklemiyordum:) Su süreci bı anlatıp en kısa zamanda iyiyimmm diye yazıcım insallahhh:16:
Masalcik bak kucuk embriyocanlarimiz aynı yasta ama seninkiler benimkilerden 1 ay önce doğacak kısmette:))) Cok cok gecmis olsun sanada;)

Hepinizi seviyorummm tez zamanda saglikla görüşmek uzeree:)))

jollyy...cik,, öncelikle kocamann bir maşallahh bu overlerine senin say say bitmez senin yumurtalar kolleksiyon gibi:)) e artık kesin bir ikiz patlatman lazım ,,okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı 25-30 yumurta 22 tane si olgun 18 tane döllenen maşallah tekrar tekrar ..ohss tehlikesi muhtemel olması sende gayet normalmiş hayatım baksana 30 yumurta ne demek...dediğin gibi pco olunca ...malum sonuç ...geçmiş olsun güzelim tez zamanda sağlığına kavuş ki şu veletleri yerleştirsinler sana ..
ne mutlu ki dondurulacakların var herseferinde tedavi olmana gerek kalmayacak aksi bir durumda ki ben zaten bu transferinle mutlu sona ulaşacağına canı gönülden inanıyorum onlar sadece teminat olarak dursunlar annesi...:)hayırlı uğurlu olsun..tekrar çok öpüyorum seni.

merhaba arkadaşlar bende inşallah yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah her şey yolunda gider dua edin kızlar

tedavin hayırlı olsun senin de ...bol şans..

Arkadaslar merhaba ,
Cok uzun zamandir Istanbul da olmam nedeniyle topigimize giremedim. Ancak kalbim ruhum aklim hep sizlerde biliyorsunuzki bir akrabamda kaliyorum , evlerinde internet yok cepte her yerde cekmiyor bu devirde bu teknoloji iste. Tedavim devam ediyor simdilik bugun adetimin 11. Gunu kismetse 3-4 folikulum gorunuyor durmaz igneler yapilip muayene oluyorum. Ancak e2 degerim dun itibari ile 320 lerde biliyorumki cok dusuk ama doktorum sorun olmadigini soyluyor bende cok fazla birsey sormamaya gayret ediyorum . Ilk gun masalcigimla birlikteydik burada, dunde seyhancigimla bulustuk buradanda cok tatli oldugunu biliyordum ancak bu kadar guzel birisi oldugunu gozlerimlede gormus oldum.
Canlarim gecmise bakamadim sanirim 80-90 sayfa olmus ne guzelki bos birakmamissiniz saayfamizi bende cok ozledim hepinizi isimlerinizi tek tek saymayacagim hepinizi birden opuyorum . Ben daha sanirim 1 haftda kadar daha buralardayim gorusmek isteyen arkadaslarim bana ozelden ulasabilirler . Dualariniza cok ihtiyacim var ne olur benden esirgemeyin.

bitaneciğim...sana özelinden ulaşanlardanım ama:))))..yine de burayada yazayım dedim yazını görünce ...3-4 yumurtan dolu dolu çıkacak sağlıkla döllenecek sonra hopp annesine...özlemle kavuşacak...sabır arkadaşım bir haftan var kavuşmana sık dişini yarısı bitti...dualar hepimiz için..herzaman merak etme sen...
herşey mükemmele doğru yol alıyor bol şanss güzellikler olsun..:)) kocaman öpüyorum

Son ana kadar umudumuzu kaybetmeyelim.Ben tüp sonucu yaşadığım kimyasal gebelikte de, sonrasındaki hamileliğimde de tüm adet belirtilerini yaşadım.Hep söylerlerdi adet belirtileri olduğunu ama inanmazdım.Yok değildir derdim ama bizzat tecrübe ettim.İnşallah çarşamba günü senden müjdeli haber alacağız.Çok istiyorum bunu.Allah sana da nasip etsin inşallah.

canım niye moralini bozuyosun belki bebeler yerleşmek için rahimde kasılmalara neden oluyodur bide bu ihtimali düşün istersen her ne olursa olsun hakkında hayırlı sağlıklı olan olsun canım :16:

rahimde herhangi bir kasılmam yok melekcim standart ayaklarımda bacaklarımda sızlamalarım var..bu şekilde olması moralimi bozuyor..daha evvel de hamile kaldım ben..adet sancılarını haftalarca hissettim fakat standart şekilde değil diretmek istemiyorum bu böyle diye sadece ne hissettiğimi soranlara ne hissediyorsam samimiyetle yazıyorum ..ve ekliyorum elbette aksi olsun istiyorum ben istemem mi tutunmuş olsun benimle olsun ..inşallah yanılırım..sende sanırım benden 1 gün sonra sonuç alacaksın hadi hayırlısı olsun inşallah...

Son ana kadar umudumuzu kaybetmeyelim.Ben tüp sonucu yaşadığım kimyasal gebelikte de, sonrasındaki hamileliğimde de tüm adet belirtilerini yaşadım.Hep söylerlerdi adet belirtileri olduğunu ama inanmazdım.Yok değildir derdim ama bizzat tecrübe ettim.İnşallah çarşamba günü senden müjdeli haber alacağız.Çok istiyorum bunu.Allah sana da nasip etsin inşallah.

inşallah hestiacım..sağolasın kalben yazdığını fazlasıyla hissediyorum seninde her arkadaşımında inşallah..

günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.

doludurrrr dopdolu onlar ......:)))))) en azından bir tanesi iki tanesi dolu yeter o bize beklemek için çocuk için di mi:))

napalım işte bizde deliliğe vurduk işi :37::37:valla pek ümitli değilim ercelfcim daha doğrusu pek takmiyom kafaya,, bugün aşılamanın kaçıncı günü olduğnu bile hatıramıyorum inanki..... bi tek dr 20 eylülde test yapın dedi o kalmış aklımda evet topikte işler kesat ama superim , sen ve medids dışında herkes tedavide:52: hayırlısı ile sizde başlayında hamile haberleri çoğalsın eylül ekim ayı hayırlı ve bereketli olur gibime geliyor nüfus patlaması olabilir :1:anacım sonbahar ve ilk baharda kan tazeleniyo hamile kalmak kolay diyodu ne alakaysa:1::37: ama olsun anama güvenerekten bu iki ayı üreme mevsimi ilan ediyorum hayırlı ve uğurlu olsun :1:

inşallah canım artık benim de sıram gelsin istiyorum tabiki.inşallah pozitif olur canım ya inşallah.

adet sancılarını sakın takma 2 bebiş var karnında öyle düşün tutunduysalar onlar sana daha ne eziyetler yapacaklar :))))) hayırlısı ne ise o olsun canım.

selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız:1::1:
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.

nisbhr gerçekten çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik kısmet olur...

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm :16::16::16:
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

seyhan Allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi olur...

günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.

mda olumlu düşün lütfen inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz...

günaydın kızlar,
dün gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah 8.30 da hastane olcam ve 10 -11 gibi de aşılamam yapılcak haktan hayırlı bir evlat diliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ..
umudum varmı yokmu tam bişey hissedemiyorum bile heyecanım bile yok belki böylesi daha iyidir ,diğelerinde heyecanda vardı umutta belki tersine çıkar ..:31:

olimbera umarım aşılama sorunsuz bir şekilde olur biter ve sonucunda bebeğine kavuşursun...

rahimde herhangi bir kasılmam yok melekcim standart ayaklarımda bacaklarımda sızlamalarım var..bu şekilde olması moralimi bozuyor..daha evvel de hamile kaldım ben..adet sancılarını haftalarca hissettim fakat standart şekilde değil diretmek istemiyorum bu böyle diye sadece ne hissettiğimi soranlara ne hissediyorsam samimiyetle yazıyorum ..ve ekliyorum elbette aksi olsun istiyorum ben istemem mi tutunmuş olsun benimle olsun ..inşallah yanılırım..sende sanırım benden 1 gün sonra sonuç alacaksın hadi hayırlısı olsun inşallah...

ah canım pardon ben rahimde kasılmaların var sandım tabiki biz nedesekte kendini en iyi sen bilirsin canım:54:evet bende perşembe yapcam testi :31:dediğim gibi hakkında olanın hayırlı olması dileği ile (bunu tüm kalbimle istiyorum inan:54:)

canımm benimm :)) valla beni güldürdün yaa teşekkür ederim sana :34:

inanılmaz çöküntüde olan bi insan olarak çok fazla diğer insanlarında moralini bozmak istemiyorum doğrusu...
ama evet sonuç negatif.. ne yapsam bilemiyorum,ne yerdeyim ne gökte. biliyorum çok erken daha ilk aşılamam da pes ettim sanki.. insanlar nelerle uğraşıyorlar neler yapıyorlar.. herşeyin farkındayım ama elimde değil inan..
anlayamadığım herşey uygunken neden tutmaz... ?? yanlış nedir?
tabiki Alah hayırlsını versin dedim ben hep demek ki buymuş hayırlsısı ... ama çok zor inanın..
nazarboncuğum çok geçmiş olsun bu saatten sonra nedenlerle nasıllarla yorma kendini.inşallah bir sonraki tedavin olumlu sonuçlanır...

MCAN...CIM canım duaların için iyiniyetli temennilerin dileklerin için Allah razı olsun teşekkür ederim arkadaşım...hiç sorma idrar yolu enfeksiyonu olacak zamanı buldum transfer arkası ilk gecede 39 derece areş hastanelik oldum aksiliği düşün ne çok üzüldüm anlatamam titreye titreye küvetin içine girdiğimde çocuk gibi kıvrılıp yere üşürken suyun altında bir yandan hıçkıra hıçkıra ağladım..çok aciz durumdaydım arkasından da izmire o halde dönüp günlerce evden çıkamadım işte ilaç almayınca süründüm mcancım...yapabileceğim hiçbirşey yoktu ve o halde hergün öğlen adım atacak halim yok progestan iğneye gidip geldim o da ne kötü bir iğneymiş eksik olmasın ama ağrısı sıkıntısı hakikaten sancılı bir tedavi ...ahh mcancım...emekler gani gani inşallah bir gün sağlıkla bizimde yüzümüz güler yoksa bu tüp bebek tedavisi gerçekten çok zor her safhası her anı ayrı bir stres garip bir duygu çünkü bunda dışarıda döllenmiş embriyoların var biliyorsun ki onlar artık senin eşinin hücrelerinin birleşimi bebek adayı canlı canlı...yavrun gibi sahipleniyorsun olmuş biliyor görüyorsun.. sonra onların sana transfer edilip içine verilmesi mucize gibi..
fakat ya sonrası...taşıyamama tutunamaması korkusu bitiriyor insanı..ve olmamışsa ne acı ki kendini suçluyor bilinçaltın mantıksız ve saçma olsada suçluyor işte ben nerede hata yaptım niye kalmadılar gittiler diye...halbuki Allah'ın taktiri kısmet nasip hayırlısı ama işte ruh durumu öyle bozuk ve sancılı ki yaş baş akıl mantık kültür hepsi sıfırlanıyor duygular tavan yapmış durumda ...var olan birşeyi kaybediyorsun bunda olmadığı zaman aşılamalarda hiç böyle hissetmemiştim..söylerlerdi yaşayınca anlıyor insan herşeyi hayatta ya...öğrenmiş anlamış oldum ben de..inşallah bu yolda emek veren herkes hayırlı zamanda hayırlısına kavuşsun..

sen nasılsın ..prensesimiz nasıl...:)))

masalcım canım benim seni öyle iyi anlıyorumki inan ruhundaki fırtınaların hepsini her zerresini biliyorum.hiç tüp deneyimim olmadı ama en baştan beri yaşadığım korku her an bebeği kaybetme düşüncesi benide bitiriyor. ya onu koruyamazsam ya başaramazsam diye çok acı çekiyorum bende ama genede dua ederken eğer bişey olacaksa en kısa zamanda olsun Allahım diye dua ediyorum.daha fazla bağlanmadan daha fazla ilerlemeden bitsin istiyorum.malesef hayatta hangi aşamada olursak olalım imtihanlarımız hiç bitmiyor bize sadece kaderimize razı olmak düşüyor.
bu arada enfeksiyon sıkıntın hala devam ediyormuş gerçekten kötü bir durum bende aynı dertten muzdaribim her tahlil sonucu moralim sıfırlanıyor.bu problemin düşüğe ve erken doğuma neden olduğunu bilmek ayrıca canımı yakıyor.hep birşeyler yarım kalacak korkusu bitiryor insanı. bu arada adet belirtilerinden söz etmişsin sana daha öncede demiştim bu işler belli olmuyor diye son aşılamada bende tahlil sonucum çıkmadan adet olurum diyordum ama olmadı işte.inşallah seninkide bu tarz ağrılardır.inşallah test gününde yüzü gülenlerden olursun bu kez.tüm kalbimle diliyorum bunu...

nazarboncuğum çok geçmiş olsun bu saatten sonra nedenlerle nasıllarla yorma kendini.inşallah bir sonraki tedavin olumlu sonuçlanır...

masalcım canım benim seni öyle iyi anlıyorumki inan ruhundaki fırtınaların hepsini her zerresini biliyorum.hiç tüp deneyimim olmadı ama en baştan beri yaşadığım korku her an bebeği kaybetme düşüncesi benide bitiriyor. ya onu koruyamazsam ya başaramazsam diye çok acı çekiyorum bende ama genede dua ederken eğer bişey olacaksa en kısa zamanda olsun Allahım diye dua ediyorum.daha fazla bağlanmadan daha fazla ilerlemeden bitsin istiyorum.malesef hayatta hangi aşamada olursak olalım imtihanlarımız hiç bitmiyor bize sadece kaderimize razı olmak düşüyor.
bu arada enfeksiyon sıkıntın hala devam ediyormuş gerçekten kötü bir durum bende aynı dertten muzdaribim her tahlil sonucu moralim sıfırlanıyor.bu problemin düşüğe ve erken doğuma neden olduğunu bilmek ayrıca canımı yakıyor.hep birşeyler yarım kalacak korkusu bitiryor insanı. bu arada adet belirtilerinden söz etmişsin sana daha öncede demiştim bu işler belli olmuyor diye son aşılamada bende tahlil sonucum çıkmadan adet olurum diyordum ama olmadı işte.inşallah seninkide bu tarz ağrılardır.inşallah test gününde yüzü gülenlerden olursun bu kez.tüm kalbimle diliyorum bunu...

sağol mcancım ...çift kalbinle diliyorsun ya bu hayırlı iyi niyetli dileklerini yüreğine sağlık canım..biz pimpiriklendikçe dikkat ettikçe korkularımız bizim endişelerimizle birlikte büyüyor işte..sen daha haklısın... içinde bir can var günden güne her an büyüyen kaygıların da onun kadar önemli daha tamamlanmadan zamanı almadan kucağına kaybetme korkun başlıyor işte bir ömürde sürecek olan..çoğu gitti azı kaldı diye düşün sen de şu ana kadar en kritik zamanları atlattın çok şükür inşallah geri kalan haftalarda su gibi aksın hayırlısı ile de kavuş güzel kızına sağlıkla ..mutlaka dikkat ediyorsundur bu sorunla başa çıkarken yazmama hiç gerek yok biliyorum ama yinede ayaklarını sıcak tut bol sıvı tüket doğal meyvalardan sebzelerden c vitamini al taze yeşil ler portakal..kiwi..mandalin çıkacak bak şimdi...ne bulursan artık kronikleşince gitmek bilmiyor hiçbir hastalık ama dikkat et yine de sen yediğine içtiğine hamileliğin verdiği direnç düşüklüğünden de istifa etti tabi enfeksiyonun...hiçbişicikler olmayacak meleğine turp gibi devam edecek fıstık gibi doğacak hayırlısı ile biz karnınızdaki bebekler için hep en iyisini düşünelim ..dediğin gibi kaderimize razı düşüyoruz nasılsa eninde sonunda..desteğin için teşekkür ederim canım çok sağol

kızlar merhaba
aşılama yapılalı bugün 6.gün(12eylül) 3gündür göğüslerimin koltuk altı bağlantısında acı var, ortada aman aman yok, bazen kasığımda şimşek çakması gibi batma oluyor geçiyor devam etmiyor. fikriniz nedir?

kızlar merhaba
aşılama yapılalı bugün 6.gün(12eylül) 3gündür göğüslerimin koltuk altı bağlantısında acı var, ortada aman aman yok, bazen kasığımda şimşek çakması gibi batma oluyor geçiyor devam etmiyor. fikriniz nedir?

canım bu belirtilerden bi yorum yapmak zor ama bu ağrılar umarım hayra alamettir:34:

bugün öğlen girdiğimde ilk senin mesajını gördüm içim burkuldu..henüz yeni sevinmiştik üstelik uzun zaman sonra...hayırlısı kısmet olmadı demek devamı..çok üzülüyorum gelenin gitmesine...elden ne gelir elbet..yine gelecek geçmiş olsun canım.

teşek ederim medids cim sanada...o kadar çok ki katılım ve katılımcı maşallah topiğe..uzun uzun cevaplıyorum tek tek sonra huzursuz olup tekrar geçmişe doğru gidiyorum arada atladığım olmasın diye iyiki gitmişim gördüm mesajını...takip etmek çok zorlaşıyor güncel tutmak ortamı pc başında uzun saatler harcamak gerektiriyor o da mümkün olmuyor tabi...dediğin doğru keşke veletler gelse de yatak ta yatmış olsak elbet ama işte sonuçlar hayal kırıklığına dönüşünce kendini toparlayana dek o denli olumlu bakmak için herşeye nirvanaya ulaşman gerekiyor ...umarım ege üniversitesinden biran evvel beklediğin haberini alırsın da tedavine başlarsın artık..

jollyy...cik,, öncelikle kocamann bir maşallahh bu overlerine senin say say bitmez senin yumurtalar kolleksiyon gibi:)) e artık kesin bir ikiz patlatman lazım ,,okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı 25-30 yumurta 22 tane si olgun 18 tane döllenen maşallah tekrar tekrar ..ohss tehlikesi muhtemel olması sende gayet normalmiş hayatım baksana 30 yumurta ne demek...dediğin gibi pco olunca ...malum sonuç ...geçmiş olsun güzelim tez zamanda sağlığına kavuş ki şu veletleri yerleştirsinler sana ..
ne mutlu ki dondurulacakların var herseferinde tedavi olmana gerek kalmayacak aksi bir durumda ki ben zaten bu transferinle mutlu sona ulaşacağına canı gönülden inanıyorum onlar sadece teminat olarak dursunlar annesi...:)hayırlı uğurlu olsun..tekrar çok öpüyorum seni.

tedavin hayırlı olsun senin de ...bol şans..

bitaneciğim...sana özelinden ulaşanlardanım ama:))))..yine de burayada yazayım dedim yazını görünce ...3-4 yumurtan dolu dolu çıkacak sağlıkla döllenecek sonra hopp annesine...özlemle kavuşacak...sabır arkadaşım bir haftan var kavuşmana sık dişini yarısı bitti...dualar hepimiz için..herzaman merak etme sen...
herşey mükemmele doğru yol alıyor bol şanss güzellikler olsun..:)) kocaman öpüyorum

Canım bizim kalbimiz seninle sen bunu bil yeter, çok zorlu yollardan imtihanlardan geçiyoruz ama yok galiba olmadı diyerek umudunu kaybetme sen çok güçlü birisin,yarını senin kadar bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Sen,mda,jolly bizim yolunuzu açacaksınız tüp bebekte umudumuz olacaksınız,sizden sonra da bizler, meleğin dediği gibi bende bir patlama bekliyorum :)))

çok öpüyorum canım benim :)))

dün dra kontrole gittim.5günlük klomen sonucu 20m olmus yumurta ama bidahaki ay gebelik olmazsa çatlatma iğnesi ile klomen tedavisi olacakışım.3.4 ay böyle yine gebelik olmazsaa düşünücez dedi

Back
X