• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün dra kontrole gittim.5günlük klomen sonucu 20m olmus yumurta ama bidahaki ay gebelik olmazsa çatlatma iğnesi ile klomen tedavisi olacakışım.3.4 ay böyle yine gebelik olmazsaa düşünücez dedi

canım 20 mm çok iyi bir boyut sana bu yumurta için çatlatma iğnesi vermedi mi yoksa kendisi çatlar diye mi vermedi. bu önümüzdeki 1 haftayı sık ilişki ile değerlendir muhakkak. ben senin bu ay hamile kalabileceğine inanıyorum canım. hayrlısı olsun hakkında.

canım 20 mm çok iyi bir boyut sana bu yumurta için çatlatma iğnesi vermedi mi yoksa kendisi çatlar diye mi vermedi. bu önümüzdeki 1 haftayı sık ilişki ile değerlendir muhakkak. ben senin bu ay hamile kalabileceğine inanıyorum canım. hayrlısı olsun hakkında.

kendiliğinden çatlayabilir diye vermedi.. bide jel verdi onuda yarın kullanmaya başlayacam .. jeli ilişkiden öncemi kullanayım yoksa ilişkiden sonramı

ercelf arkadaşımıza sordum ama hepinize tekrar soruyorum dr jel verdi bunu ilişki öncesi mi kullanayım yoksa ilişkiden sonramı.. cevaplar için şimdiden teşekkürler

ercelf arkadaşımıza sordum ama hepinize tekrar soruyorum dr jel verdi bunu ilişki öncesi mi kullanayım yoksa ilişkiden sonramı.. cevaplar için şimdiden teşekkürler

fark etmez canım ben her zaman yatmadan önce kullanırdım jeli ayağa kalkmıyordum daha garanti olsun diye,

benim yumurta çatlama dönemimde kasık ağrım artar tatlım ve akıntım olur,

hayırlısı olsun, inş.başka tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun :))

Son düzenleme:
herkezlere günaydın..yeni bir gün yeni bir sabah yepyeni umutlar ve heyacanlara GEBE!!! olsun..Sabah-ı şerifleriniz hayr olsun...

günaydın anne adayları ve anne aday adayları .... güzel bir gün bizi bekliyor olsun.....

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

kızlar masalın sonuç günü yarınmı

MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..

rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..

bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....

yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...

melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..

şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.

hepinizi öpüyorum hoşçakalın..

^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^

MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..

rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..

bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....

yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...

melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..

şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.

^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^

masalım canım,hiç bir şey bulamıyorum söyleyecek şuan her şey boş üzgünüm.... :((((

inan çok üzüldüm ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırmış durumdayım yazdıklarını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum inan buna
elbette herşeyde bir hayır vardır ama insan neden ben demeden de yapamıyor.
dün eve giderken minibüste herkesin yanında çocuğu bebeği vardı sadece benim yanımda yoktu eve zor attım kendimi artık bu yük ağır gelmeye başladı ama sabretmek zorundayız yılmadan yıkılmadan dimdik.........

günaydın kızlar,
dün gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah 8.30 da hastane olcam ve 10 -11 gibi de aşılamam yapılcak haktan hayırlı bir evlat diliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ..
umudum varmı yokmu tam bişey hissedemiyorum bile heyecanım bile yok belki böylesi daha iyidir ,diğelerinde heyecanda vardı umutta belki tersine çıkar ..:31:

Hayirli olsun canim asilaman suan hastanede olmalisin ve muhtemelen asilaman yapiliyordur:nazar: dunde catlatma ignemi vuruldum yarin asilamam var 12 gibi ama sabah erken gitcez... Bu sefer farkli seyler hisseiyorumm..ne guzel pespeseyiz cok sevindimm

Masalcim cok uzuldum saskinim acikcasi.. Rabbim sana acini hafifletecek sabri versin insallahhhhhh ..eniyisini yapiyorsun sana suan neiyi gelicekse onu yap..disari at kendini evde daha cok dusuneceksin uzulursun.. En azindan disarda bi nebzede olsa rahatlarsin ...gecmis olsun tekrardan

kendiliğinden çatlayabilir diye vermedi.. bide jel verdi onuda yarın kullanmaya başlayacam .. jeli ilişkiden öncemi kullanayım yoksa ilişkiden sonramı

yumurta catladığı anda kasıklara agrı atarmı kızlar..bi belirti olurmu

canım jel i sabahları işe gitmeden evvel uygula 2-3 dk. uzan ve sonra kalk günlük ped kullan bir kısmı dışarı akabilir ama rahim ihtiyacı olanını alıyor merak etme. neden sabahları uygula diyorum çünkü hareket edersen dağılır ilaç gebe uygulayıp yatarsan dağılmayacağı için topak olarak geri çıkar. düzenli kullan. ve düzenli ilişkide bulun. ilk 3 gün üst üste olsun sonra 1 er gün arayla 1 hafta iyi çalış tamam mı :) kasık ağrısı yada akıntı artması olabilir yumurta çatladığında ama sen buna da takılma birlikteliğine bak.

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

kocanla nice sağlıklı mutlu uzun ömürlere canım.

ne diyim ki. belki kader kısmet demeliyiz belki de araştıralım bir nedeni olmalı demeliyiz. bilemiyorum. tek bildiğim şuanki hissiyatların.. doktor yüzü görmemek istemen herşeyden nefret etmen. bu konuya ufak bir mola vermen gerek. şuan zaten sağlıklı düşünemezsin o yüzden dinlen güelce kafanı boşalt. sonrasında araştırmalar yapılır bir sonraki tüp bebeğin sperm dna sı incelenerek genetik incelemeler yapılarak yapılır. ama şuan sen önemlisin. herşeyden önce sen. bu da geçti diyelim masalcım. hayat devam ediyor. belki tüm şartları zorluyoruz ama olmayınca olmuyor işte. kimbilir belki benim de sayısız tüp bebeğim tutmayacak tutup da kaybedeceğim gücümüz ne kadar yeter bilemiyorum ama kabullenmek çok zor. Allahın takdiri işte herşeyde bir hayır vardır. hep tanıdık sözler.... yazarken bile sıkılıyorum şuan. ne diyebilirim ki..............

Bi kac gundur girememistim forumda bazi degisiklikler olmus arkadaslarda sevinc huzun bi arada :( carsamba gunu asilamam var var mi bu aralar asilamasi olanlar? Olimbera ve ben pespeseyiz...

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç

dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

canım ne güzel anlatabilmişsin içindekileri okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma bende hırs yaptım kayıplardan yılmadan tedavilerime devam ettim en sonunda geçen sene amiliyat olup sağ tüpümü kaybedesiye kadar üstünden 1,5 yıl geçti hiç düşünmedim çocuk kelimesini ne eşim konuştu nede ben nede çevremdekilere konuşturdum okadar yıpranmıştıkki maddi manevi ilk heycan sonrası hayal kırıklığı bunun yanında hastane sitresi eşimle bile ayrılma noktasına gelmiştik piskolojik olarak çok yıpranmıştım ama kendimize 1,-1,5 yıl biçmiştik bu süre içinde hiç bişey konuşmucaktık bu bize okadar iyi geldiki hastane yok olcakmı olmucakmı soruları yok o işinde ben işimde normal hayatımıza dönmüştük

şimdi tekrardan başlama kararı aldık korka korka ama kendime söz verdim olumsuz düşünerek başlamıcam bu defa olucak diyorum nasipse ve ilk randevumu aldım 20 eylül e SAİT YÜCEBİLGİN e gidicem ismini çok duydum umarım uğurlu gelir ve tekrardan olumsuzluklar olmaz..

masalcım hiç üzülme anladığım kadarıyla çok güçlü bir kişiliğin var seni çok iyi anlıyorum herşeyin hayırlısı . dualarım seninle umarım herşey gönlünce olur..

Back
X