MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..
rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.
tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..
bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....
ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .
yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....
yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...
melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..
şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın..
^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^