canım geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim maşallah ne çok yumurtan varmış eşler de bazen konsantre olamıyor zaten onların işi de zor bir odada örnek vermek filan. ama merak etme zaten neticede 1 tane ile oluyor bu iş:) canım seçilen embriyolarının kalitesini anlamak için embriyoskop varmış ondan kullanacakmısın sen her merkezde olmuyormuş ama böyle çok yumurtası olanlara tavsiye ediliyormuş. hangi merkeze gidiyorsun sen canım?
evet tabi eşlerin de durumu kolay değil ama ne bileyim o an öyle dedim valla:) canım istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum ben. embriyoskop duymadım cnm yaa, bilemiyorum neye göre seçiyorlar. jolly ile aynı yerdeyiz, o benden çok daha bilgili bu konularda, sana tavsiyem özel merkeze gitmen raporun çıktığında. karşı tarafta oturduğundan bu merkeze gel diyemem ama raporlu hastalara çok uygun fiyata yapılıyor. bir de bayram stresin olacağından devlette deneme derim. hakkında hayırlısı olsun inş.
Jollyy;[COLOR="#800080" .!.:
Ayy masallahhh sanaa

Aman cok fazla yorma kendini cnm bendende 25 yumurta toplandı ama yumurtaliklarda ortalama 20 tane kadarda 12-13 lük kucuk yumurtalar vardı. Opudan 2 gun sonra onlar sistiğı icin ben sıkıntı yasadım. Sende geriye bisey kalmadıysa sorun yasamazsın merak etme

Sadece ayakta kalmamaya bak. Yumurtaliklar cok hassaslasiyor çünkü

Ya sorma ayılırken bende hep kendim geciyomusum yatağa ama en az 10 dk 'sinı hatırlamıyorum uyur uyanık hep :) Ayilincada hemen acimm tostomu getirin oluyorum:) Eşinin testi iyi cikar cnm ondan hiç korkma sonuçta tup bebek degil mikroenjeksiyon yaptırıyoruz milyonlarcasi arasindan en guzel 20 tanesi isimizi gorur.o yuzden bunların en az 20 si sana bebik olarak dönecektir . Şimdiden bebisinn bir suru kardesleri var bak:) Yarın saat 12 gibi ararlar senin kulağın telefonunda olsun haberlerini bekliyorumm:) Eğer 2 tane istiyorsanızda dr'a sirinlik yap koyuyorlar

:)[/COLOR]
senin bir sürü bebişin var desene cnm,ne güzel:) bakalım bugün arayıp ne diyecekler, kaç tanesi yola devam etmiş. valla canım bize 3-4 tane dondurulmuşum çıkarsa çok sevinirim. tekrardan bu süreci yaşamak kolay değil, bir de iş yeri sıkıntımız var, ailelerde var , sen ile ben aynı:) dün akşama doğru anestesinin etkisi iyice geçmiş olacak ki karın bölgemde kaslarımda mı desem ama içten değil sanki taş koymuşlar kaldıramıyorum:) adele ağrısı derler yaa onun gibi oldu, kalkmakta oturmakta zorlandım.ama bgn azaldı. belki de dedim yumurtaları toplarlarken karın bölgeme bastırdılar(aşılamada da öyle olmuştu) ondan böyle. dikkat etmeye çalışıyorum cnm, bgn işe geldim.gelişmeleri hbr veririm, desteğin için çok sağol cnm...
slm kızlar benimde yumurtalar cuma günü toplanıyo benim sağ yumurtalıktaki yumurta görülmedi bügün canım çok yandı ultrasonda o sebebpten benim yumurta toplama işlemi anesteziyle olacakmış öyle karar verdiler.çünkü anestezi olmazsa çok canım yanarmış.saat 23 te ovitrelle iğnemi olcam cumada hastanedeyim sabahtan
bende senin gibigece 11 de olmuştum iğnemi, yumurta toplamı işlemini çoğu yer genel anestesi yaparak gerçekleştiriyorlar cnm.ben de çekiniyordum baya ama korkulacak gibi değilmiş. bol şans diliyorum, hakkında hayırlısı olsun cnm.