• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba
22 gün süren tüp bebek marecam dün itibari ile bitti evet normalde herkes 10 gün gibi gne kullanıp 4-5 günde opu transfer diye geçirdiği tedavide tam 22 gündür istanbuldaydım :):1:
şimdi allaha şükür evimdeyim hemde 2 tane bocüğüm ile beraber bugünden itibaren 9 gün sonra test yapacagım 05/11 de benimle olup olmadıklarını ögrenecegim.
bu süreçte yanımda olan beni tedavimde telafon ve mesajları ile yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bana senin bir daha çocugun olmaz donör yapmalısın diyenler içinde 2 yumurta örnek olsun umarım allahımın bana verdiği bu mucize bebeklerim sonuna kadar bir ömür boyu benim mucizem olmaya devam ederler. Artık buralardayım ve sisiznleyim.:49:

arkadaşlar merhaba
22 gün süren tüp bebek marecam dün itibari ile bitti evet normalde herkes 10 gün gibi gne kullanıp 4-5 günde opu transfer diye geçirdiği tedavide tam 22 gündür istanbuldaydım :):1:
şimdi allaha şükür evimdeyim hemde 2 tane bocüğüm ile beraber bugünden itibaren 9 gün sonra test yapacagım 05/11 de benimle olup olmadıklarını ögrenecegim.
bu süreçte yanımda olan beni tedavimde telafon ve mesajları ile yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bana senin bir daha çocugun olmaz donör yapmalısın diyenler içinde 2 yumurta örnek olsun umarım allahımın bana verdiği bu mucize bebeklerim sonuna kadar bir ömür boyu benim mucizem olmaya devam ederler. Artık buralardayım ve sisiznleyim.:49:

canım hoşgeldiniz böcüklerinle :emir_bebek::emir_bebek: inşallah dediğin tarihte güzel ve mutlu haberini alırız......

arkadaşlar merhaba

canım o kaadar sevindimki anlatamam inş.seni hiç bırakmazlar ve sana hayırlı sağlıklı evlat olurlar ..
içimde öyle güzel bi his var ki teyze olmamız yakındır..inş.iyi haberlerini alıcaz canım......kim sana çocuğun olmaz dedi.dr muydu bu lafı söyleyen RABBİNİN hikmetlerinin sonsuz olduğunu bilmiyormu acaba..

canım hoşgeldiniz böcüklerinle :emir_bebek::emir_bebek: inşallah dediğin tarihte güzel ve mutlu haberini alırız......
amin mavicim inşallah canım bende sizin gibi kocaman göbekli birisi olurum

canım o kaadar sevindimki anlatamam inş.seni hiç bırakmazlar ve sana hayırlı sağlıklı evlat olurlar ..
içimde öyle güzel bi his var ki teyze olmamız yakındır..inş.iyi haberlerini alıcaz canım......kim sana çocuğun olmaz dedi.dr muydu bu lafı söyleyen RABBİNİN hikmetlerinin sonsuz olduğunu bilmiyormu acaba..

teşekkürler aysecim inşallah dualarımız kabul olur, evet canım doktor dedi 2 tedavidede hiç yumurta oluşmayınca ve oluşan folikullerde kalitesiz çıkınca böyle demişti. Şimdi bu minikler rabbimin bana mucizesi.:16:

amin mavicim inşallah canım bende sizin gibi kocaman göbekli birisi olurum

teşekkürler aysecim inşallah dualarımız kabul olur, evet canım doktor dedi 2 tedavidede hiç yumurta oluşmayınca ve oluşan folikullerde kalitesiz çıkınca böyle demişti. Şimdi bu minikler rabbimin bana mucizesi.:16:

Canım en azından senden güzel haberler alırız işallah.9 gün dediğin nedirki göz açıp kapayana kadar geçer.Rabim mucizelerini esirgemesin işallah

arkadaşlar merhaba

hoşgeldin mda, geç olsun güç olmasın değil mi uzun sürmesinin bir anlamı yok duyguğumuza göre 1 tanesi 1. sınıf olmak üzere 2 tane melek yerleştirilmiş göbüşüne önemli olan bu canım. inşallah seninle olurlar bunca sıkıntıya ikisini birden alırsın kucağına da herşey biter canımmmmm :)

Canım en azından senden güzel haberler alırız işallah.9 gün dediğin nedirki göz açıp kapayana kadar geçer.Rabim mucizelerini esirgemesin işallah
haklısın canım bak 3 gün geçiverdi bile
hoşgeldin mda, geç olsun güç olmasın değil mi uzun sürmesinin bir anlamı yok duyguğumuza göre 1 tanesi 1. sınıf olmak üzere 2 tane melek yerleştirilmiş göbüşüne önemli olan bu canım. inşallah seninle olurlar bunca sıkıntıya ikisini birden alırsın kucağına da herşey biter canımmmmm :)

evet tatlım zor uzun ve yorucuydu stressde cabasıydı ama buraya kadar getirebildim darısı ömür boyu olsun ve isteyen herkese olsun.
evet tatlım 1. tanesi 1. kalite digerim sıpam biraz çelimsiz çıktı :1: ama onuda koydular

arkadaşlar merhaba

mda cım hayırlı uğurlu olsun.bebişlerine kavuşmana çok az kaldı.9 ay sonra kucağında olacaklar allahın izniyle.

haklısın canım bak 3 gün geçiverdi bile

evet tatlım zor uzun ve yorucuydu stressde cabasıydı ama buraya kadar getirebildim darısı ömür boyu olsun ve isteyen herkese olsun.
evet tatlım 1. tanesi 1. kalite digerim sıpam biraz çelimsiz çıktı :1: ama onuda koydular

sen bakma onun çelimsizliğine anne rahmi ilaç gibi gelir ona belki o da tutunur ama sağlıklı olsun da 1 tane olsun dimi canım hem ben duydum ki 2 tane koyunca birtanesi diğerinin tutunmasına yardımcı oluyomuş. kardeş dayanışması daha anne rahminde başlıyor baksana :) ben de 10 ekim gibi adetim gelecek. aurofertil e karar verdim. orda başlicam kısmetse..

Kızlar sonucum çıktı negatif kısmet değilmiş.

canımm çok üzüldüm gerçekten kısmet değilmiş zamanı gelmemiş daha ne diyelim önümüzdeki maçlara bakıcasss :)

arkadaşlar merhaba
Bu süreçte yanımda olan beni tedavimde telafon ve mesajları ile yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

mda canım hoşgeldin böcüklerinle beraber :16::16: 9 gün sonunda o 2 böcüğünde senle olcak eminin canımmm dualrım seninle

slm kızlar benimde yumurtalar cuma günü toplanıyo benim sağ yumurtalıktaki yumurta görülmedi bügün canım çok yandı ultrasonda o sebebpten benim yumurta toplama işlemi anesteziyle olacakmış öyle karar verdiler.çünkü anestezi olmazsa çok canım yanarmış.saat 23 te ovitrelle iğnemi olcam cumada hastanedeyim sabahtan

canımm hadi gözün aydın ben pazaresi menegon 225 ile başlamıştım ya bugün kont gittim yumurtalarım hiç gelişmemiş aynı duruyoo :(( kan verdim saat 4 te sonucum çıkacak dur bakalım ne dicekler e2 me baktılar sen bana cebini msj atsana canımm

arkadaşlar merhaba

mda cım cokk sevındım canım sneın cabalarını bılıyorum...
ınsallahh bu sefer sonucun guzel olucak ıcıme doguryor.
doner kullan dıyenlerede kapak olsun bu ıkı yumurta dedın gıbı ALLAHTAN umut kesmek yok kızlarrr yuolun basında olanlar ıcınde dıyorum..

mutlaka rabbım vercek ama kımısı uzak kımısı erken olucakk...

bu arada benım dosya kurula gıremedı kıst cıktı bu ay tedavı yok rahatım yoksa buyuk ıhtımal artık tupe gecıyodukkk...

kısmet nasıp ne dıyebılrımmmm

hadi bugün kim ne yemek yapacak onu sorayım çok sıkılıyorum aklımda da bir yemek yooookkkk :(
ama biraz rejim usulü olsun
herkese güzel bir gün diliyorum

selam kızlar ben yıne gec kaldım bugun bıraz once dusundumde nekadar yogun bır ay gecırmısım ben ya valla kontrolmuz bıle okadar cabk geldıkı buay bana ınanamadım kardeslerım burda soyledımı hatırlamıyorum yarın gıtcekler nasıpse onlarla vakıt gecırmeye calısıyorum aradada rutın kontrelerımı yaptırıyorum bugun menu konusulmus cogunluk balık demıs hele adını hatırlayamadıgım bı arkadasım haftada 3gun balık yıyomus bravo ben 1 gun zor yıyorum kı kendım pısırmıyorum ya hazır alıyorum yada sagolsun kayınvalıdem pısırıyo

Onurmsun gecmıs olsun canım asılamadan yada tupten sonra dogal yola hamıle kalan cok duydum belkı sanada kendılıgınden gelır bebısın sana Rabbım hakkında hayırlısını versın canım

mrb arkadaşlar dün klomee başladın ve inş. hersey yolunda giderse aşılama yaptırıcam aşılama için ilk yumurta takibine kaçıncı gün gittiniz ve ilişki yasagı ne zaman başlıyor çok teşekkürler

Mda canım hayırlısı olsun uzun surmesı daha ıyı bence tedavının ınsallah bocuklerın senınledır bıde ıkız olursa muthıs bı suprız olur bana guzel sonuclar alıcakmısız gıbı gelıyo herseyın hayırlısı

selam kızlar ben yıne gec kaldım bugun bıraz once dusundumde nekadar yogun bır ay gecırmısım ben ya valla kontrolmuz bıle okadar cabk geldıkı buay bana ınanamadım kardeslerım burda soyledımı hatırlamıyorum yarın gıtcekler nasıpse onlarla vakıt gecırmeye calısıyorum aradada rutın kontrelerımı yaptırıyorum bugun menu konusulmus cogunluk balık demıs hele adını hatırlayamadıgım bı arkadasım haftada 3gun balık yıyomus bravo ben 1 gun zor yıyorum kı kendım pısırmıyorum ya hazır alıyorum yada sagolsun kayınvalıdem pısırıyo

Selamm yelizz ..benim 3 gun balik yiyen :16: cok seviyorum herturlu baligi ama en cok buyuk balik e izgara olursa..esim istemese bile hafta ici ben mutlaka kendime yapiyorum..hersey once kendi sagligim sonrada bebisin sagligi icin..

selam herkese....10 gün geçti aşılamadan kaldı 4 gün ...belirti olmalı mıydı bilmiyorum adeti bekliycem artık...inşallah gelmez hayırlısıyla müjdeli haberler alırım...

Back
X