Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?
canım 12.gün zaten kanda belli oluyor bence kan testi yaptırıp öyle daha emin olabilirsiniz idrar testleriyle uğraşmayın derim.....inşallah pozitiftir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?
nasılsın canım tırtılların nasıl içindeperşembe günümü yaptıracaktın testi?
anladım canım..peki her ay yumurtalıklarımda en az 2-3 kist oluyodu diyosun normalde pkoda yumurtalıkların içinde çok sayıda vardır o zaman sende ileri derecede değilmiş bu durum sanırım..ve adet olunca temizleniyodu diyosun adet oluncada geçmez bu kistler..neyse sonuçta hamile kalmışsın ya hayırlısıyla önemli olan o..
slm kızlar nasılsınız dün antalyaya çok güzel yağmur yağdı kaç aydır bekliyorduk gecede gök gürültülü hemde çok fena :18::18::18: yağmur yağdı düne kadar nemliydi ve şırıl şırıl terliyoduk biraz ferahladık.........
bide ben öğlen doktora muayneye gidiyorum doktor çağırdı sağ kasığımda çok ağrım var,nst ye gircem ve idrar testimide tekrarlicakmış kasılmalar olabilir dedi bakalım oğluşum napıyo orda beni bu kadar rahatsız ediyor belli olcak çünkü yürürken falan çok ağrım oluyor.....
kuzucum test günün yaklaştı 12. Günde mi baktırıcaksın şimdi kanda ? Güzel haber isterizz :)
merhaba canım , ne durumdalar bilmiyorum ama ne agrı ne sızı hiç bişey hissetmiyorum bazen çok yoruldugumda belim agrıyor kasıklarım agrıyor ama sonrasında hiç bişeyim yok, cuma günü test yaptıracagım kuzum
.
sen ne durumdasın neye karar verdin
Cnm yaa bende yazmadan edemedim :) Bendede pco var ama bende ne kilo ne tüylenme nede kist var :) Tek belirtim çok fazla yumurtam var ama kendiliğinden büyüyemiyorlar.Oda büyüyüp catlayamadığımdan dolayı adet düzensizliği yapıyor. :18: Benimkide ayrı bir cins :)
tüp bebek te daha fazla umutların oluyor sonuc negatif onuncada daha fazla yıkılıyorsun ama aşılama sonucu daha kolay atlatılabiliyor .cuma gününe bişey kalmamış canım sonucu senden daha fazla merak ediyorum..kendini dinleme sen yinede ağrın sızın olmasın boşver..ben hala karmaşık durumdayım kasımda tüp diyorum eşimde hala 3.aşılamayı yaptırsak olmazmı diyo..ortak noktada buluşamadık yaa
tüp bebek te daha fazla umutların oluyor sonuc negatif onuncada daha fazla yıkılıyorsun ama aşılama sonucu daha kolay atlatılabiliyor .
senin içinde aşılamaya olan inancın yoksa hiç başlama çünkü inanmak çok önemli
e sen bi pozotif de kesinlestir seviniyim:)))charms seninde negatif cıkmıs gec gordum arkadasımsanada cok gecmıs olsun
yok canımm sen nazlı bırı dglsındırr emınım cunku bu ısler zor ısler nazlı bırı olsan zaen cok zor karar verrıdın tupe..
benım bı arkadasım daha yaptırd tup gecen ay ve tuttuu cok suku..
oda aynı senın gıbı cok zor oldu yumurta toplama ıslemınden snra kotu oldu uyuyamadı aslında normalmıs cok yuumurta toplananlarda boyle seyler yasanması normalmişşş
ınsallahh guzelll haber vereceksın ıcıme doguyorrr
anladım canım..peki her ay yumurtalıklarımda en az 2-3 kist oluyodu diyosun normalde pkoda yumurtalıkların içinde çok sayıda vardır o zaman sende ileri derecede değilmiş bu durum sanırım..ve adet olunca temizleniyodu diyosun adet oluncada geçmez bu kistler..neyse sonuçta hamile kalmışsın ya hayırlısıyla önemli olan o..
yaklaştı canım ya cuma günü yaptıracagım 12. Güne geliyor , ama bende bişey yok sanırım ben tırt çıktım![]()
ilk aylarda üzüm salkımı gibi diyodu drumsonra kullandığım ilaçlarla biraz düzene girdi adetlerim
ama hep ilaç kullandım adet olmak için
3 aya kadar adet olmadığımı bilirim
benim kistlerim büyüyemeyen yumurtalardı hepsi 7, 8 mm olup kalıyodu tabi her ay üstüne yenisi ekleniyodu ama adet olunca drum kistlerinden temizlenirsin diyodu
jolyy'ninde dediği gibi hepsi ayrı ayrı
![]()
s.a kızlar benimde dün transferim yapıldı iki embriyom var beklemedeyim