s.a kızlar benimde dün transferim yapıldı iki embriyom var beklemedeyim
allahın izni ile ikiside sana bebiş olarak dönecek senden ve mda dan ikiz bekliyom ona göre :)))))))))))) sonra benden siz beklersiniz ikizleri inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım şimdi 12 gün bekleme başladı desene umarım pozitifi görürsün.s.a kızlar benimde dün transferim yapıldı iki embriyom var beklemedeyim
allahın izni ile ikiside sana bebiş olarak dönecek senden ve mda dan ikiz bekliyom ona göre :)))))))))))) sonra benden siz beklersiniz ikizleri inşallahh
Merhaba arkadaşlar, çarşamba 2.aşılamamı olacağım inş.bir sorun cıkmazsa.
Bir kaç sorum var, ovitrelle yapacagım bu akşam karnımdan mı kolumdan mı yapmalıyım?
Bir de ben öğretmenım, çarşamba evde dınlenırım de perşembe tüm gun okuldayım 8'den 4'e kadar.Acaba o gun de rapor alıp dinlensem yatsam mı yoksa işe gideyım mı:44:
Karar veremedım, nöbetçıyım o gun bır de.Tüm gun ayakta, nasıl olur kı?
Ne yapmalıyım?:44:
hayırlı olsun canım şimdi 12 gün bekleme başladı desene umarım pozitifi görürsün.
aman kuzum nerde bizde o şans , ben allahıma emanet ettim artık kendimi farkettiyseniz ilk tedavilerde ne kadar heyecanlı ve umutluydum demekki artık yavaş yavaş sindirmeye başladımki artık beni eskisi gibi heyecanlandırmıyor
crmson ovitrelle göbekten yapılıyor.bence çarşamba günü 3 günlük rapor al hafta sonuylada birleştirirsin rahat edersin.sağlığın herşeyden önemli...
bir kaç gündür giremiyorum topiğe..ne var ne yok..uzun uzun bakacağım geriye doğru.,,bu ay ilk aşılamadan sonra direk tüp bebek tedavisine geçeçektim...adetim 3 gün önce geldi..3.gün gittiğim kontrolde doktor beni bir kez daha aşılama için ikna etti...bugün 6.gündü kontrolüm vardı.. 3-4 tane 10-14 civarlarında yumurtalarım var...doktorum gayet güzel gidiyoruz dedi..carşamba günü tekrar erzurumdayım...git gel yoruldum ama sonu güzel olur inşallah...ilk aşılamamda 50 doz alıyorken bu sefer günlük 100 ml doz alıyorum...yani yeni bir tedavi sürecine girdim..tüp olsa belki daha iyi olurdu bilmem ama aşılama ile yola devam ediyorum ..Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın..
iyi akşamlar kızlar.. sorum olcak size kısaca anlatayım kendimi. 4 yıllık evliyim pcoluyum.. eşimde ve tüplerde sorun yok.. 8 9 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım klomenlede bi aşılamam var negatiff.. yumurtalarım klomene cvp veriyo 2 tane yumurtam gelişiyo genelde. bu ay iğne ile deniyeceğiz sizce ne gibi bi avantajı olur klomene ztn cvp veriyodum iğne fazla yumurta geliştirip sorun olmaz dimi.. bide sizce aşılama yapayımmı yoksa bi ay sadece iğne vurunup gün aşırı ilişki mi olsun.. iğne olarakta fostimon kullanıcam aranızda kullanan var mı ve sonuç alan.. bide bu göbekten vurulcak ya çok acıyomu bende hçç cesaret yok ben kendim yapamam eşimede yaptırmam ee nolcak şimdi hastanelerde yapılıyomu bu iğne? çok soru sordum k.bakmayın kafam çok karışık akıl alcak kimse yok( Allah bebişlerimizi tez zamanda yollasın çok zor bi süreçç Allah sabır versin hepimize
slm sveh iğne vurup emek çekip doğal yolla denemek yerine aşılama yaptır derim ben. gerçi herşey kısmet hangisiyle olacağı belli olmazda. aşılama sonrası zaten bi çok doktor ilişki öneriyor. iğneler çok küçük olduğu için sinek ısırığı gibi bi acı oluyo acı bile denmez korkmana gerek yok. ben bi ay 17 iğne vurdum baya bi alışkınım korkacak bişey yok yani. bikere yapsan alışırsın. bu arada yumurtalar sürekli doktor kontrolünde gelişeceğinden bi sorun olacağını sanmıyorum iğneyle yumurtanın büyüme süresi kısalacak sadece. Rabbim yardımcın olsun. korkamana gerek yok hergün hergün küçücük iğne için hastaneye gitmenede gerek yok. zaten yeterince yıpranıyosun tedavi sürecinde.
slm kızlar mart aşılamasından tanıyorum bi çoğunuzu uzun bir aradan sonra 26 eylülde 2.aşılamamı yaptırdım. sonuç öğrenmeme 8 gün kaldı. bende ağrı sancı bişey yok 1gün yatıp kalktım ve neredeyse hiç düşünmemeye çalışarak normal hayatıma döndüm. hatta bugün koca masayı taşımaya kalktım farkında olmadan arkadaşlar kızınca farkettim. göğüslerimde şişkinlik var sadece buda sanırım çatlatma iğnesinin etkisi. Rabbim hepimizin gönül muradını versin inşallah..
aşılamanda tutar inşallah çok zor beklemekk sen kaç yıllık evlisin sorun neydi
Kızlar iyi akşamlar herkese merhaba insan tedavide olmayınca giremiyor pek fazla bir de uzaklaşmak da iyi geliyor ara sıra ama yine de aklım hep sizlerde benim de tüp bebek raporum sonunda çıktı ilaçlarımı yazdırıcam bu hafta 10 ekim gibi adet olunca da başlıyorum çok heyecanlıyım. bir yandan da iptal olan aşılamam gibi ya uyarılma olmazsa da iptal edilirse diye korkuyorum. ama o zaman çok düşük doz kullanmıştım. şimdi dayarlar en az 300 doz puregon u coşarlar inşallah ve kaliteli olurlar :)
mda canım az kalmış test gününe sakın umutsuzluğa kapılma benim içime pozitif doğuyor canım.
jolly cim canım seni de sanki hep test gününü bekliyormuşsun gibi hatırlıyorum ne zaman yaptıracaktı diyorum hep unutuyorum transferin ertelendiğini ne zaman adet olacaksın ne zaman alacaksın kuzucuklarını göbüşüne.
superim sen nasılsın canım doğal denemeye devam değil mi? kilo verme çalışmalarını takdir ediyorum şekerim birkaç ay daha doğal denemeni vee tedavilerden dolayı eğer monotonlaştıysa aşk hayatını canlandırmanı tavsiye ederim canımbelki kendiliğinden gelir bebişin. bana da 2 ay dinlenmek acayip iyi geldi.
masalımızı göremiyorum uzum zamandır ama kalbimiz onunla sanırım kafasını toparlıyor.
doa82 canım sen hamilesin sanırım hemen bir kan testi yaptır ve sonucu kesinleştir. tedavierin olumlu sonuç vermesine çok seviniyorum.
ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum yakında tüp tedavisinde olan bir hatun olarak aranıza döneceğim. o zamana kadar kendinize iyi bakın. arada müjdeli haberleri almak için gireceğim. öpüldünüz...