• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nasılsın
benim kasıklarım ağrıyo sanırım adet olacağım.. bugün 29.günüm geçen ay 31.günde adet olmuştum ...hayırlısı allahtan canım..sen neler yaptın nasıl gidiyo

merhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.

inan okadar heyecanlıyım ki rabbim inş.bu defa sevindrir seni..dualarım seninle inş.hayırlı sağlıklı bi evladın olur..yarın inş güzel haberlerini almış oluruz

cnm maşallah yumurtaların ne güzel çabuk gelişmişler inşallah sonuna kadar böyle devam eder..kötü düşünme sakın iyi düşün iyi şeyler olsun..

arkaaslar bu asılama nasıl oluyor bılgı verırmısınız saglıklı spermlermı alınıyor yoksa rast gelemı alınıyor yollanıyor bızlere ben bu ay yaptıracaktım ama erteledım gelecek aya artık anlatırsanız sebvınırım asamalarını falan tesekkur ederım topıkte burda yenıyım

Günaydın,

sevinçli haber alacağımız bir gün olur inşallah :)))

MDA merakla senden haber bekliyoruz....

arkaaslar bu asılama nasıl oluyor bılgı verırmısınız saglıklı spermlermı alınıyor yoksa rast gelemı alınıyor yollanıyor bızlere ben bu ay yaptıracaktım ama erteledım gelecek aya artık anlatırsanız sebvınırım asamalarını falan tesekkur ederım topıkte burda yenıyım

canım aşılama,senin yumurtaların hap yada iğne kullanılarak geliştiriliyor bu arada gün aşırı yumurta kontrolüne ve e2 kan değerine bakılmasısı için muayeneye gidiyorsun,yumurtan yeterli büyüklüğe geldiği zaman doktor çatlatma iğneni yapmanı istiyor,iğneyi yaptıktan bir gün sonra aşılama için eşinle birlikte doktora gidiyorsun eşin örnek veriyor o örnekleri yıkayıp içlerinden işe yaramayanları ayırıyorlar,örnekler hazır olunca senin içine bırakıyorlar...

En basit bu şekilde anlatabildim umarım yardımcı olmuşumdur.İnşallah beklediğiniz bebeğiniz en kısa zamanda size gelir.

bencede dogum konusmaya erken canım 7 cı ayımızı bıterılımde hayırlısıyla onada sıra gelcek ınsallah bızdede hıc ırı bebek yok hepımız kucuk kucuk dogmusuz saglıklı olsunlarda kılosu sonrada artar ınsallah ben hergun 2 bardak sut 1 tane yumurta 1 kase yogurt cevız ve meyve yıyorum normalde bende meyve yemezdım ama enteresan bısekılde meyv yemek ıstıyorum hamıle kaldıgımdan berı tabı haftada bır balık tavuk ve 2 kerede et yıyorum bence sende beslenmene dıkkat et canım ozellıkle proteın cok onemlıymıs bebek ıcın eksık kalmasın kuzular

ne bileyim ben senin kadar dikkat edemiyorum galiba....allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gün geçtikçe heyecan basıyor beni sanki özlüyorum onu biran önce kucağıma alıp sevmeyi istiyorum rüyalarıma giriyor... sen hiç bişey aldınmı bebeğine...

Günaydınnnn;)

Bugün çokk güzel haber alacağımız bir gün olur inşallahhh :16: Mda ne zaman veriyorsun kanı :)

Günaydın,

sevinçli haber alacağımız bir gün olur inşallah :)))

MDA merakla senden haber bekliyoruz....

Günaydınnnn;)

Bugün çokk güzel haber alacağımız bir gün olur inşallahhh :16: Mda ne zaman veriyorsun kanı :)

günaydın canlarım , kanımı sabah gelirken verdim. Şimdi bişeyler atıştırdım işimin başına geçtim. İnanın halen heyecanım yok geçen seferki denemelerde kan verirken bile ellerim titriyordu ama bu sefer çok sakinim. Birde şunu düşünüyorum nasılsa biz teorik olarak 12 gün hamile sayılıyoruz belki sonucum negatif çıkar diye birkaç saat daha hamileliğin tadını çıkartayım diyorum delilik ama gönlüm böyle hoş.:16::16:

günaydın canlarım , kanımı sabah gelirken verdim. Şimdi bişeyler atıştırdım işimin başına geçtim. İnanın halen heyecanım yok geçen seferki denemelerde kan verirken bile ellerim titriyordu ama bu sefer çok sakinim. Birde şunu düşünüyorum nasılsa biz teorik olarak 12 gün hamile sayılıyoruz belki sonucum negatif çıkar diye birkaç saat daha hamileliğin tadını çıkartayım diyorum delilik ama gönlüm böyle hoş.:16::16:

allahım isteyen herkese nasip etsin inş. senin içinde hakkında hayırlısı olsun...

günaydın canımcım bir merakla girdim belki sonucun çıkmıştır diye ama öğleden sonra çıkacakmış niye o kadar bekletiyolar ya kaçta alcaksın sonucu?sen heyecanlanma zaten biz senin yerine daha heyecanlıyız merakla bekliyorum sonucunu..bugün hepimiz çok sevinicez inşallah :16:

herkese sevgiler selamlar hayırlı cumalar
mdacım, bu güzel günde olumlu sonuç almanı diliyorum cnm, inşallah emeklerinin, fedakarlıklarının karşılığını alırsın..merakla bekliyorum

canım heyecanla sonucunu bekliyor olacağız:16::16: hayırlı haberlerle gel,, dualarımızı seninle:16::16:

günaydın canımcım bir merakla girdim belki sonucun çıkmıştır diye ama öğleden sonra çıkacakmış niye o kadar bekletiyolar ya kaçta alcaksın sonucu?sen heyecanlanma zaten biz senin yerine daha heyecanlıyız merakla bekliyorum sonucunu..bugün hepimiz çok sevinicez inşallah :16:

herkese sevgiler selamlar hayırlı cumalar
mdacım, bu güzel günde olumlu sonuç almanı diliyorum cnm, inşallah emeklerinin, fedakarlıklarının karşılığını alırsın..merakla bekliyorum

canım heyecanla sonucunu bekliyor olacağız:16::16: Hayırlı haberlerle gel,, dualarımızı seninle:16::16:

günaydın güzeller ama öyle dediler ogleden sonra vereceklermiş ne yapalımki :30:

Back
X