• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlaaaaarrrrrrrrr
lutfen dua edin benim icin bugun ve yarin lutfeeennn
son kez asilama denicez yarin

charms Allah yardımcın olsun inşallah bu defa tutar...

amin canım inşalah bend e30 lu haftalara gelebilirim.

.

bunlar süper bilgiler ben normal de hiç süt içmezdim şimdi sabah akşam iç,yorum yogurt zaten çok severim hemen şimdi ceviz almayada gideyim ben

canımmmm çok teşekkür ederim tatlım

bebeskom hayırlı olsun miniklerin hadi bakalım gün saymaya başlıypruz.

merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri. :16:

mda kuzum çok şükür değerin artmış inşallah artmayada devam eder.umarım su gibi akıp giden sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip olur sana...

en adet oldum hayallerim suya düştü moralim bozuk

ayşe daha zamanı gelmediyse yapacak bir şey olmuyor maalesef.ALLAH en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah

Görüşemez olduk bizim şubat kızları tek tek hamiş kalıyo artık farkındamısın:16::16::16::16::16: Sıra bende inşallah canım dualarını esirgeme yarın trasferim olcak büyük ihtimalle bugün 11 de belli olcak sen nasılsın bebiş nasıll

canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım

inşallah hayırlısıyla transferinde olur ve bebeğine kavuşursun...

evet istanbul tüp bebek benimde 18 ekim evlilik 29 ekim dogum günüm rabbimin izniyle aldıgım en güzel hediye olacak

canım gözünaydın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Görüşemez olduk bizim şubat kızları tek tek hamiş kalıyo artık farkındamısın:16::16::16::16::16: Sıra bende inşallah canım dualarını esirgeme yarın trasferim olcak büyük ihtimalle bugün 11 de belli olcak sen nasılsın bebiş nasıll

canım biz iyiyiz çok şükür son dönemlerde biraz sıkıntılıydım doktorumun şehir dışına gitmesinden sonra bir sürü doktor gezdim dolaştım hepsi ayrı bir şey dedi.ama sonuç olarak dün itibariyle hamileliğimin normal seyrettiğini öğrendim.inşallah Allah sana en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip eder.yarın hep dua edeceğim sana sende çok çok dua et...

Kızlar bende çok eskilerdenim ya hemen 2012 hamiş kapısını kapatmayın.:))) Ben diğer forumdada vardım bende hastalığımı bekliyorum bende kasımda hamiş kalmak istiyorum :14:

ercelf sen sonucunu benden önce alırsın daha benim hasta olmammam ayın 26 falan buluyor.Ozmana kadar senin güzel haberini alırım işallah.Ya hastalandığında gel dedi alltan nasıl muayene oluyor ben anlamadım :17:Sizinkiside mi böyle oldu ?

Kızlar bende çok eskilerdenim ya hemen 2012 hamiş kapısını kapatmayın.:))) Ben diğer forumdada vardım bende hastalığımı bekliyorum bende kasımda hamiş kalmak istiyorum :14:

ercelf sen sonucunu benden önce alırsın daha benim hasta olmammam ayın 26 falan buluyor.Ozmana kadar senin güzel haberini alırım işallah.Ya hastalandığında gel dedi alltan nasıl muayene oluyor ben anlamadım :17:Sizinkiside mi böyle oldu ?

Cnm ben seni biliyorum sen de evet çok eskilerdensin:)
burda benim fikrimce eski eski demenin bir anlamı yok bence sürekli. eski veya yeni herkes burda bir amaç için beraber dertleşiyor, deneyimlerini paylaşıyor, kimileri tabi daha samimi olabiliyor, buna belki aynı merkezde tedavi görmek neden olabiliyor, ya da farklı bir şekilde de iletişim halinde olabiliyorlar. ama ben hatırlıyorum mcan hamile kaldığında 3. denemesiydi, ilk denemesinden beri onu takip ediyordum ve yanılmıyorsam bir pazar günüydü ya da c.tesi sonucunu almıştı ve ben evde gözyaşlarına boğulmuştum. her hamile benim için bir umut demek o nedenle burdaki herkesin hamile kalabilmesi için kendimle beraber hep dua ediyorum. demem o ki 2012 kapanır 2013 açılır, yeter ki sabretmesini bilelim cnm, ama tabi kasımda hamile haberini bekliyoruz:)

Cnm ben seni biliyorum sen de evet çok eskilerdensin:)
burda benim fikrimce eski eski demenin bir anlamı yok bence sürekli. eski veya yeni herkes burda bir amaç için beraber dertleşiyor, deneyimlerini paylaşıyor, kimileri tabi daha samimi olabiliyor, buna belki aynı merkezde tedavi görmek neden olabiliyor, ya da farklı bir şekilde de iletişim halinde olabiliyorlar. ama ben hatırlıyorum mcan hamile kaldığında 3. denemesiydi, ilk denemesinden beri onu takip ediyordum ve yanılmıyorsam bir pazar günüydü ya da c.tesi sonucunu almıştı ve ben evde gözyaşlarına boğulmuştum. her hamile benim için bir umut demek o nedenle burdaki herkesin hamile kalabilmesi için kendimle beraber hep dua ediyorum. demem o ki 2012 kapanır 2013 açılır, yeter ki sabretmesini bilelim cnm, ama tabi kasımda hamile haberini bekliyoruz:)

Benimkisi işin şakası zaten.Canım ben işim gereği devamlı yazamıyoruım ama her yeni yazılanı takip edebiliyorum.Dediğin gibi burda aile gibi olduk umarım herkesin beklediği o güzel gün çok uzaklarda değildir.

kizlaaaaarrrrrrrrr
lutfen dua edin benim icin bugun ve yarin lutfeeennn
son kez asilama denicez yarin
dularımıza seninle arkadaşımm, allah yardımcın olsun

Amanda amann takvimini yirim seninin :) Masallahhh kan tahlilinde cok guzel artmiş. Bundan sonrasi icin Allah tamamına erdirsin artık cnm . Bizden dualarını esirgeme sakın:)
:) amin canım alahım sizlerede tez zamanda nasip etsin bu sabah gene kan tahlili verdik bakalım bugünkü durum ne olacak , kan verince strese giriyorum :))

mda cnm hiç stres yapma, bebişin seninle, nazar değmesin maşallah bugün daha da güzel çıkar inş. sonucun.

günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.

8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
ercelf cim hayurlı olsun canım, ilaçlar alınmış tedaviye hazırlıklar tamamlanmış hadi bakalım hamile patlaması yaşayacagız hepinizden iyi haber bekliyoruz.

mda kuzum çok şükür değerin artmış inşallah artmayada devam eder.umarım su gibi akıp giden sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip olur sana...
amin canım , umarım saglıkla büyütüp dünyaya getirmek nasip olur, hepimize.

mda cnm hiç stres yapma, bebişin seninle, nazar değmesin maşallah bugün daha da güzel çıkar inş. sonucun.

amin canım inşallah, hamile kalamamak elbette üzücü, ama hamileyken stres daha fazlaymış , yani onu koruyamazsam ona iyi bakamazsam duygusu daha agırmış:17:

şükürler olsun hamilesn..rabbim hayırlı hamilelik hayırlı doğum sağlıklı evlat nasip etsn inş.

charms Allah yardımcın olsun inşallah bu defa tutar...

ayşe daha zamanı gelmediyse yapacak bir şey olmuyor maalesef.ALLAH en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah

ilk tedaviydi hersey yolundaydı acayip umutlanmıstım canım ya

amin canım inşallah, hamile kalamamak elbette üzücü, ama hamileyken stres daha fazlaymış , yani onu koruyamazsam ona iyi bakamazsam duygusu daha agırmış:17:

evet sanırım doğru diyorsun cnm, bugün hamile kalsam sonrasında sürekli bir şey olur mu acaba diye devam eder galiba...ne yapalım kolay elde edemiyoruz ki...haklısın cnm.

allah razı olsun iyi dilekleriniz için..rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür inş..bugün dr.a gideceğim tekrar başa döndk :1::1::1:

günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.

8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...

canım hadi gözünaydın sonunda sende başlıyosun tedaviye..inşallah bayramdan sonra seninde güzel haberini alıcaz..dualarım seninle olacak..

cnm inşallah değerin daha çok katlanacak merak etme..bebeğini çok iyi koruyacağından eminim düşünüp kendini strese sokma lütfen..

inşallah canım, sen merkez olarak karar verebildinmi tatlım, memoriale gidebilirim diyordun?

veremedim canım yaa memorial diyorum sonra acaba bahçecide devam mı etsem diyorum kafam çok karışık..sence napayım fikir versene bana..

veremedim canım yaa memorial diyorum sonra acaba bahçecide devam mı etsem diyorum kafam çok karışık..sence napayım fikir versene bana..

benim arkadaşımın eşinde problem vardı 3 sene evvel ilk tüp bebeklerini bahçecide yaptılar ve tuttu şimdi oğlu var 3 yaşında ama, kadın bu sefer oraya gitmek istemiyorum dedi benim tüm sürecimi takip etti memorial de karar kıldı önümüzdeki ay gidecekti ancak erteledi neden diye sormadım ama oda memoriiale gidecegim diyor, oysa bahçeci erkek infertilitesinde çok iyiymiş.Ama şuda var benim transferim olacagı gün ameliyat hanede bir bayan daha vardı pco varmış ilk denemesinde 60 yumurta toplanmış ve ohss olmuş, dondurulmuşları var fakat 3. denemem bu diyordu düşün artık , sonra kadın bana dediki ben kadın dogum doktoruyum. Bayanın kendi meslegi buymuş zaten , üzülüyordu kendi işim bu ama kendime çare olamıyorum diye. Ama genede tercihini memorialden yana kullanmış . Bende tutmasaydı gene aynı yeri tercih ederdim ancak Semra hanımın hastası olarak asistan olarak ta kesinlikle Tonguç bey başka bir doktoru asla tanımam , hele Tonguç bey işinde bence on numara birisi,istersen bir ön görüşme talep edin.

Back
X