• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10 gün nasıl geçicek acaba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah teyze olcan bende teyze olcam canımmmmmmmmmmmmm

bebeskommm cok sukur geldi tranfser gunun hayirli olsun canim kac gundur girememistim iyi degilim pek --- insallah hayirlisi ile guyel haberlerini alicazz bebisslerininnn ----optum canim seniii cok dikkat et kendinee:16::nazar:

herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattim :( biraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti :nazar::nazar::14:

herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattim :( biraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti :nazar::nazar::14:

Canım ağrılar için en kısa zaman da doktora git bence, herkes farklı belirtiler yaşıyor kimisinin mide bulantısı var, kimisinin kasık ağrısı, kimisinin bel,ben hiç ağrı, mide bulantısı çekmiyorum bazen unutuyorum hamileliğimi :))

Bide sıcak su torbası kullanma bildiğim kadarı ile aşırı sıcak iyi değil, kullanmak istiyorsan bile ayaklarının altına koy dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın çok çok geçmiş olsun.

Günaydın :))) ohh ne güzel bugün cuma hafta sonu tatili geldi :))) bugünde güzel dertsiz geçer ve hafta sonuna iyi bir geçiş yaparız umarım :)))

yarın kız kardeşimin düğün için alışverişe kemeraltına gideceğiz bütün gün yürürüm artık :))))

canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.

canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.

çok geçmiş olsun canım, :((( inşallah doldurulmuşların sana tutunur yapması zor ama moralini yüksek tutmaya çalış savaşa devam...

gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi

gecmis olsun doacim umarim gecici bir durumdur ilk aylar bi sekilde cile cektiriyor bebisler, sicak su damarlara etki eden bisey sanirim sana da uygun diil. keske doktoruna sorsan bi daha yapmadan

Arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun

canlarım günaydın..

kızlar ikinizede çok geçmiş olsun.maalesef çekecek çilesi dolmadan insanın muradına eremiyor.umarım en kısa sürede sizlerinde yüzü güler...

o ağrılar bende de olmuştu maalesef sonrasında da bi sürü tehlike atlattım o yüzden acil olarak önlemini al.

canım merhaba,
o agrılar bendede var, günün her saati degil yalnız mesela dün sabahatan hiç bişeyim yoktu ögleden sonra iş yerinde biraz yoruldum saat 16 gibi bir karın agrısı başladı tüm gece yattım ama sanki ishal olmuşum yada adet olacakmışım gibi bende tarif edemiyorum bazen bacaklarıma vuruyor ama sonra geçiyor.Benim iş yerindeki sandalyemde çok rahatsız ben ona baglıyorum birde gereginden fazla ayakta kaldıgımda başlıyor biraz bel biraz karın agrısı yuvarlanıp gidiyoruz işte.

gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi

geçmiş olsun tatalım sakın ihmal etme, hem kadın dogumcun hemde astım için gittin doktorların ortak fikrini al

o ağrılar bende de olmuştu maalesef sonrasında da bi sürü tehlike atlattım o yüzden acil olarak önlemini al.

mcan şimdi sen böyle yazınca bende kötü oldum benimde oluyor agrılarım ama fazla ayakta kalınca ve dediğim gibi iş yerimdeki sandalyem rahatsız ama gün içinde belli saatlerde sürüyor dinleince geçiyor. Daha randevumuz 03/11 de doktor ile erkenmi gideyim sence

canlarım günaydın..

Canım inanki çok üzüldüm.Bizdeki problemde sizdekiyle aynı eşimde spermi yeterli değil.Doktorlarda bize demekki gerçeği söylemiyorlar.Benim ilk görüşmemde tüp bebekte erkekten kaynaklanan sperm azlığının hiç bir öneminin olmadığını söylemişti.Bana bir tane yeter demişti.Kadından kaynaklanan problemin şansı düşüreceğini söylemişti.Umutsuzluğa kapıldım yine :14::14:

Canım inanki çok üzüldüm.Bizdeki problemde sizdekiyle aynı eşimde spermi yeterli değil.Doktorlarda bize demekki gerçeği söylemiyorlar.Benim ilk görüşmemde tüp bebekte erkekten kaynaklanan sperm azlığının hiç bir öneminin olmadığını söylemişti.Bana bir tane yeter demişti.Kadından kaynaklanan problemin şansı düşüreceğini söylemişti.Umutsuzluğa kapıldım yine :14::14:

kızlar sakın üzülüp umutsuzluga kapılmayın bizim ikimizdede sorun vardı eşimde sperm azdı ve baş anomalisi vardı bendede yumurta azdı ama rabbim ol dedikten sonra hiç birşeyin önemi yok inanın sadece

canım namık beyin methini duydum ancak bu randevu alma sıkıntısı var birde cep telefonu vermiyormus sekreterine ulaşıyormuşsun onlar sana dönüyormuş iyide gece acil bişey olsa ben ona ulaşuncaya kadar ne olacak , ama hastahane ile görüştüm orçun bey ile ortak çalışıyorlarmış herhangi bir durumda beraber ortak karar alınıyormuş bana bunu teyid ettiler.

ewt canım haklısın telini vermiyor, ilk önce diğer dr.lara ulaşıyorsun gerekirse o seni arıyormuş. ben de o yüzden tercih etmedim kendisini. ilerleyen haftalarda, (yani 20li haftalarda) ayrıntılı ultrason için en azından bir kere kendisine gitmeni tavsiye ederim yine de.. orçundan da memnun kalacağını düşünüyorum. allah sağlık sıhat ve rahat bi hamilelik nasip etsin de dr.u sadece kontrolden kontrole gör..

ağrıların şiddetini bilemiyorum tabi ama bende de ağrı sürekli oldu. kasık ağrısıyla uykumdan uyandığım günler bile olmuştu. ağrı olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür. hatta 21.haftada bile hala ağrılarım oluyor. dr. ağrı olduğu zaman dinlen demişti. ağrı kavramı kişiden kişiye göre değişir. kimisinin ağrı eşiği daha düşük olur ağrıyı daha fazla hisseder, kiimisi daha az hisseder. bu sebeple endişe etmeden dr.la görüş, çok da yorma kendini

moralini bozma cnm şimdiden. bizde sperm sayısında problem yok cnm, yani sayı iyi ama mda'nın da bahsettiği gibi morfoloji düşük(baş anomalisi) bunun içi n de doktorlar 1 tane yeter diyor, o nedenle sıkma canını lütfen, elbet bizimde yüzümüz güler.

çok geçmiş olsun canım, :((( inşallah doldurulmuşların sana tutunur yapması zor ama moralini yüksek tutmaya çalış savaşa devam...

çok sağol cnm, çok şükür dondurulmuşlarım var diyorum, çünkü benim sürecim zor geçti, tekrardan iğnelerle uğraşmak durumunda kalmamak sevindirici.

kızlar ikinizede çok geçmiş olsun.maalesef çekecek çilesi dolmadan insanın muradına eremiyor.umarım en kısa sürede sizlerinde yüzü güler...

teşekkürler cnm. dediğin doğru, daha çekeceğimiz var demek ki..hayırlısı artık..

canlarım günaydın..

canım benim çok geçmiş olsun demekki bebişin bu sefer gelmedi ama allahtan dondurulmuşların var yine aynı iğne,kontrol stresini yaşamayacaksın..biraz dinlenmek iyi gelecektir sana..yeni tedaviye başladığında belki bende seninle beraber başlarım aynı zamana denk gelir ne dersin :34:

canım dikkat et kendine bence en kısa zamanda doktora git ihmal etme..su torbası koyma sakın bidaha rahimi rahatlatıyo allah korusun düşük tehliken olabilir..

canım benim çok geçmiş olsun demekki bebişin bu sefer gelmedi ama allahtan dondurulmuşların var yine aynı iğne,kontrol stresini yaşamayacaksın..biraz dinlenmek iyi gelecektir sana..yeni tedaviye başladığında belki bende seninle beraber başlarım aynı zamana denk gelir ne dersin :34:

neden olmasın tabi olabilir cnm:)
kısmetimizde henüz yokmuş, bir sonraki sefere inşallah..

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM

Back
X