yiyorum içiyorum yatıyorum kayınvaldem pek iyi bakıyor bize saolsun :)) ama sıkılıyoruz alışmışım aktif çalışmaya duarını eksik etme canım bebeğim hep benle olsun inşallah allahın izniyle
ne güzel canım bol bol d,nlen dualarım seninle ama ben tutunacağına inanıyorum hatta çoktan tutundu bile bence. senin bu ikinci meleğin mi olucak canım profil resmindeki kuzu ilk evladın mı? benim de adetim başladı bugün salı günü gidiyorum merkeze başlıyoruz Allahın izni ile. sen de benim için dua et olur mu.
Slmm cnmm Pzt yine kontrol var benim rahim kalinligi cuma gunu 8,5 ti. ( 2 acidan olculuyor En kalın yeri) Dr biraz daha kalınlasmasini bekliyor . Bantlar ve estrofeme devam .Sen bebisini kapmissin hadi bakalim hayirli olsun simdidenn:))5. Gun embriyosu olduğu icin sansin dahada yüksekSenin transfer oncesi rahim kalinligi ne kadar ölçülü ?
Mda cnm sen hatirliyormusun transferde endimetrium kaçtı ? :)
canım 8.5 da iyi adetinin kaçıncı gününde ölçüldü ? biraz daha yüksek olsa tabiki daha iyi 7 mm sınır diye biliyorum ben. zaten adet ortasına kadar vaktiniz var. doktorun beklemekle iyi yapıyor bence. benim rahmim ek kalınlaşmaz kendiliğinden en fazla 9 mm olduğun gördüm 7.1-7.7- ve 8mm oluyo hep ölçümlerde bunlar çıkıyo. bana da doktorum daha çok kalınlaşsın diye takviye verebilir. sorucam artık herşeyi bakalım salı günü başlıyorum bende adet oldum :)
canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun
16 çok iyi maşallah canım zaten tutunmasında en önemli takför rahim kalınlığı bence. sen kalınlaştırmak için ekstra bişey kullanmışmıydın canım?