• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah canim benim,hersey allahtan ..azicik tedirginim ama cunku kahverenigi lekelenme devam ediyo arada sirada varla yok arasi damla ve progestani alttan aldim 11 gibi sonra 3saat gecti kucuk tirnagim kadar bi pihti geldi... baska da bisey yok hersey nasip...

canım hiç korkma kötü bişey yoktur lekelenme bazı kişilerde olabiliyo..mesela benim ablamda hamileliğini öğrendikten 2-3 hafta sonra lekelenmesi oldu doktor dinlen sürekli yat bişey yapma dedi ve sonra geçti lekelenme..ve şimdi bebişimiz sağlıklı doğdu ve 5 aylık oldu bile :16::16: sen içini ferah tut canım dinlen hiçbişey yapma..en kısa zamanda geçicek inşallah

kızlarrrr hepiniz tedavilerinizden,bebiş kontrollerinizden ve bebiş hazırlıklarınızdan bahsediyosunuz..bende şu sıralar beklemede olduğum için kendimi diyete vermiştim biliyosunuzki..bugün yine kontrolüm vardı ve 1kg 400gr daha vermişimmm :21::21: 1 ay oldu başlayalı ve toplamda 5,5 kg verdim :10: hedefime ulaşmama 4kg var ve bebişime sanki daha çok yaklaşıyorum gibi geliyo..çok mutluyum kilo vermekten dolayı :64: :64: :64:

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden arkamdanda sen gel canımmm .canım sana birşey sorcam ilk tüp bebek denemende oldumu diye.şimdi ben puregestanı kullanırken 4 gündür ilacı koyarken elimin etrafını etten duvar örülmüş gibi hissediyorum sendede böyle oldumu çok merak ediyom neyki diye yoksa bebeşim tutundumu teyzesiii :52::52::52::52:

İns. pesine gelirimmm cnm ya :16: Ben 3. Günden sonra crinone jel kullanmıştım. O yüzden farketmedim. Ama o zamanlar tutma belirtilerini okuduğumda biri bunu yazmıştı. Rahim kalinlastigi icin progestan zor ilerliyormuş felan diye . Dogrusu bilmiyorum ama o zamanda mantıklı gelmişti banada:) İns. Öyledir bebis suan yerleşmiş ve faliyete gecmis hormonlarında tavan yapmıştır :)) Test gunu olarak hangi tarihi verdiler Simdi sana? Dinlenerek mı geçiriyorsun yoksa normal yaşantına dondun mü:)

kızlarrrr hepiniz tedavilerinizden,bebiş kontrollerinizden ve bebiş hazırlıklarınızdan bahsediyosunuz..bende şu sıralar beklemede olduğum için kendimi diyete vermiştim biliyosunuzki..bugün yine kontrolüm vardı ve 1kg 400gr daha vermişimmm :21::21: 1 ay oldu başlayalı ve toplamda 5,5 kg verdim :10: hedefime ulaşmama 4kg var ve bebişime sanki daha çok yaklaşıyorum gibi geliyo..çok mutluyum kilo vermekten dolayı :64: :64: :64:

Vayy Vayy harika gidiyorsun valla tebrik ederim:) Gitsin kılocuklar gelsin bebislerrr Sonrada siselimmm tekrardan :16:

superim harikasın bide üzülüyodun az kilo veriyorum diye 1 ayda 5,5 kilo ne demek maaşallah:nazar: 4 kilon kalmış senin için 4 kilo nedirki hemen veririsin bu azmine hayranım.bebişin sana doğru geliyor tatlım az kaldı:34:

günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçer inşallah :)))

günaydıııın, her gününüz bi önceki günden güzel olsun inşallah.

günaydın bayanlar ... umarım güzel bir gün bizleri bekliyor olsun ..
ayrı kaldığım süre içerisinde yeni hamişlerimiz olmuş .. Allah sağlıkla tamamına erdirip kucaklarına almayı nasip etsin ... tedavi sürecine girenler Allah emeklerini boşa çıkartmadan hayırlısıyla mutlu sona kavuştursun... bekleme sürecindekilere de Allah gönlündeki anne olma arzularını yaşatmasını dilerim...
sevgiyle kalın dostlar..

ohhh kuzum birde veremiyorum diyordun gördünmü bak kaç kiloya ulaştın az kaldı pericim bebegin yolda :D

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben bu bebek düşüncesini kafamdan nasıl atacam yaa, en azından 1 yıl sonrası tüp bebek yaptırana kadar, zaman zaman bi saplantı gibi aklımdan çıkmıyor, zaman zamanda hiiiç umursamıyorum. 3 negatif aşılama, şimdide acada sperm dna sında hasar varmı diye düşünüyorum, aklıma olmadık sorular geliyor, eşimde bitkisel şeyler kullanıyor uzun zamandır, onada acıyorum fazlada yüklenmek istemiyorum, Birde diyorum: sen ne yaparsan yap, vakti zamanı geldiğinde Rabbim zaten sana verecektir diyorum, yazgıyı bile dua değiştirirmiş, çok dua etmeye çalışıyorum, ama yinede yumurtlama günü, adet olacakmıyım, tüpde tutmazsa vs...karamsarlığa düşüyorum, düşünceler beni çook yoruyor.

günaydın bayanlar ... umarım güzel bir gün bizleri bekliyor olsun ..
ayrı kaldığım süre içerisinde yeni hamişlerimiz olmuş .. Allah sağlıkla tamamına erdirip kucaklarına almayı nasip etsin ... tedavi sürecine girenler Allah emeklerini boşa çıkartmadan hayırlısıyla mutlu sona kavuştursun... bekleme sürecindekilere de Allah gönlündeki anne olma arzularını yaşatmasını dilerim...
sevgiyle kalın dostlar..

günaydıııın, her gününüz bi önceki günden güzel olsun inşallah.

günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçer inşallah :)))

bu arada herkese günaydın güzeller :54::54::54:

günaydınlar sabah şekerleri nasılsınız,
gayemcim hoşgeldin canım , vallahi özlemişiz seni :16:

superim harikasın bide üzülüyodun az kilo veriyorum diye 1 ayda 5,5 kilo ne demek maaşallah:nazar: 4 kilon kalmış senin için 4 kilo nedirki hemen veririsin bu azmine hayranım.bebişin sana doğru geliyor tatlım az kaldı:34:

sağol canım benim dediğin gibi 4 kilo nedirki çoğu gitti azı kaldı onlarda gidecek inşallahh..herşey anne olmak için :72::72:

ohhh kuzum birde veremiyorum diyordun gördünmü bak kaç kiloya ulaştın az kaldı pericim bebegin yolda :D

vücut direnmeye başlayınca çok korkmuştum tatlım yaa o kadar emek veriyorum karşılığını alamayınca çok üzülmüştüm..ama çok az kaldı hedefe ulaşmama gitsin kilolar gelsin bebişler :1::1: yolunu şaşmadan gelse bari bebiş :51:

ben de özlemişim mdacım :) napıyorsun ?

iyiyim tatlım bende randevumu bu hafta sonuna çektim, herkes çok geç deyince çok evham olmuştum, bayram zehir olacaktı. Şimdi cumartesi randevumuz var gideyim sağlıklı sıhhatli ve orada oldugunu göreyim bir derin oh çekecegim.

iyiyim tatlım bende randevumu bu hafta sonuna çektim, herkes çok geç deyince çok evham olmuştum, bayram zehir olacaktı. Şimdi cumartesi randevumuz var gideyim sağlıklı sıhhatli ve orada oldugunu göreyim bir derin oh çekecegim.

hadi bakalım hayırlsıyla tırtılınla ilk görüşmenizi gerçekleştirin .. durumdan haberdar edersin sen de canım bizleri hayırlısıyla... tıtrtılın ilk görüntüleri olan ultrasyon görüntüyle çifte bayram kutlayacasın inşallah.... darısı en kısa sürede bizlerin başına ...

dayanamadın dimi ?
alttan baktırma sakın erken derlersede

Back
X