• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz

Doa çok üzüldüm gerçekten.Söylenecek birşey yok.Allah sabır versin.Ama çok büyük ihtimalle pıhtılaşma sorunun olabilir.4 düşüğün varmış aslında direk kan sulandırıcı iğnelerle başlamalıydın tedaviye.Ama malesef dr.lar birkaç düşük olmadan bu önlemi almıyorlar.İnşllah bir dahaki hamileliğinde kucağına alırsın bebeğini.Ama kan pıhtılaşması ve genetik testlerini ihmal etmeyip biran önce yaptır.

Jolly transferin olmuş, ben atlamışım yazını.Hayırlısı olsun, inşallah seninde güzel haberlerine sevineceğiz.Kendine çok iyi bak.

bana bugün tam 7 gün oldu artılk yeter dedim süpürgeyi çalıştırdım temizliğe başladım :36::36: gün yaklaştıkça korkum artıyor hiç bi belirtim yok

Bebesko, biliyorum ev pislenince insan dayanamıyor ama lütfen biraz daha sabret.Süpürge falan çalıştırma.Evet bebiş gelecekse ne yaparsan yap gelecektir ama biz yinede tedbirli olalım.yorma kendini bak az zaman kaldı.İnşallah kuzucuğun yerleşmiş keyif yapıyodur annesinin içinde:))

Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz

canımcım çok büyük geçmiş olsun çook üzüldüm allah sana sabır ve yeniden uğraşma gücü versin iyi bir muayneden geç çünkü çok normal bi durum değil bu anlattığın
kendine dikkat et

bana bugün tam 7 gün oldu artılk yeter dedim süpürgeyi çalıştırdım temizliğe başladım :36::36: gün yaklaştıkça korkum artıyor hiç bi belirtim yok

bebeşkom bende senin gibi dayanamayıp iş yapmaya başlamıştım aşılamam olduktan sonra hepiniz kızmıştınız bana ozmanlar:20: bende sana kızıyorum yorma sakın kendini fazla bişey yapma lütfen :20: ayrıca belirtilere takılma biliyosun kimse belirti yaşamadı,:34:

canım transferin olmuş takipteyiim ama pek cevap yazmıyordum ama her gün tüm yazılanları okuyorum

hayırlı uğurlu olsun insallah 10 günlük süren dolduğunda da seni hayırlamış oluruz
kendine dikkat et

Bebesko, biliyorum ev pislenince insan dayanamıyor ama lütfen biraz daha sabret.Süpürge falan çalıştırma.Evet bebiş gelecekse ne yaparsan yap gelecektir ama biz yinede tedbirli olalım.yorma kendini bak az zaman kaldı.İnşallah kuzucuğun yerleşmiş keyif yapıyodur annesinin içinde:))

canım yaptım valla :(( ama yavaş yavaş yormadan kendimi aptım ağır kaldırmadım hiç dikkat ediyorum çok saol .inşallah dediğin gibi bebeşim benledir teyzesi dualarınızı eksik etmeyin bizden

bebeşkom bende senin gibi dayanamayıp iş yapmaya başlamıştım aşılamam olduktan sonra hepiniz kızmıştınız bana ozmanlar:20: bende sana kızıyorum yorma sakın kendini fazla bişey yapma lütfen :20: ayrıca belirtilere takılma biliyosun kimse belirti yaşamadı,:34:

bugün çok duygusalım canım ben istanbuldan ankaraya gelin geldim 4 yıl önce burda hiç kimsem yok o kadar yalnızım ki anlatamamm:43::43::43::43:

bugün çok duygusalım canım ben istanbuldan ankaraya gelin geldim 4 yıl önce burda hiç kimsem yok o kadar yalnızım ki anlatamamm:43::43::43::43:

canım benim üzüldüm bak,birileri olsa ailenden akrabandan stres atardın gider gelirdin zaman geçirirdin,rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir kuzu nasip ederde artık yalnız kalmazsın....:16::16::16::16::16::16::16::16:

İyidir cnm ya ben bugun otur, yat ,kalk seklinde geçirdim :) Yapma kis temizlik. Süpürge yorar insanı bırak kocan yapsin. Bu fırsat ele bir daha gecer mı :1:Zavallı kocam 9 ay cok çekecek benim elimden :)

canım yalnız değilsin merak etme bende izmirden istanbula gelin geldim 4,5 yıl önce ve benimde kimsem yok burda yalnızım aynı senin gibi..

Günaydın kızlarrrr

ercelf seninde tedavin hayırlı olsun cnm senin merkeze bende görüşmeye gitmiştim önceden inşallah güzel olur herşey

sağol seyhan başladık bakalım iğnelerin 4. günü yarın ilk kontrolüm var bakalım ben neler yaşicam. başlayana kadar çok heyecalı ve ümitliydim ama şimdi artık korkuyorum sanki. senin negatif sonuç alman da beni çok üzdü herkes pozitif alıyorken arada illaki çıkıyor negatifler bana da denk gelebilir yani rabbim ol demediyyse tutmayabilir. rabbimden hayırlısını diliyorum artıki ruhsuz ve hisszizim yine..

canım çok üzüldüm ne diyebilirim ki nasip değilmiş ama muhakkak testlerini yaptırmalısın ihmal etme canım. Allah a emanet ol.

günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştü :14:sanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.:16:

mda yazdıklarını okurken benim de içim bir ruhaf oldu sanki Allahım göstermesin bebeğini sana bağışlasın içini ferah tut jel yapıyor öyle kalıntılar. rabbime emanet et bebeğini. ve doktora git yarın bekleme daha fazla bu tüp bebekler nedense daha hassas oluyorlar. iyi haberlerle dön inşallah.

Jolly transferin olmuş, ben atlamışım yazını.Hayırlısı olsun, inşallah seninde güzel haberlerine sevineceğiz.Kendine çok iyi bak.

Evett oldu transferim buzluktan aldım bebiklerimi :) İns. Olur cnmm dualarını eksik etmee :)

canım transferin olmuş takipteyiim ama pek cevap yazmıyordum ama her gün tüm yazılanları okuyorum
hayırlı uğurlu olsun insallah 10 günlük süren dolduğunda da seni hayırlamış oluruz
kendine dikkat et

Cok Sağol cnmm:) ins, guzel haberler veririm :16: Sen tedavide ne asamadasin ?

canım yalnız değilsin merak etme bende izmirden istanbula gelin geldim 4,5 yıl önce ve benimde kimsem yok burda yalnızım aynı senin gibi..

bugün çok ağladım allahım burda kimsen yok dedim bari bi bebeğim olsaydı onla oyalansaydım onu sevseydim o bana arkadaş olsaydı dedim durdum durudm ağladım anlıcan :43::43: insan akrabalarını arıyor canımm

canım benim üzüldüm bak,birileri olsa ailenden akrabandan stres atardın gider gelirdin zaman geçirirdin,rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir kuzu nasip ederde artık yalnız kalmazsın....:16::16::16::16::16::16::16::16:

bende onu dedim durdum kendi kendime bir akrabam olsaydı ya ben giderdim ya onlar gelirdi kafa dağıtırdım 7 gün evdeydim işede gitmedim iyice bunalmışımn bugün çıkardım hepsini ağlayarak bir kuzum olurda inşalalh o bana arkadaş olur canımm

İyidir cnm ya ben bugun otur, yat ,kalk seklinde geçirdim :) Yapma kis temizlik. Süpürge yorar insanı bırak kocan yapsin. Bu fırsat ele bir daha gecer mı :1:Zavallı kocam 9 ay cok çekecek benim elimden :)

garibim akşam saat 10 a kadar çalışıyo zaten canımm bde işmi yapsın :)) yavaş yavaş yaptım artık bitti

bugün çok ağladım allahım burda kimsen yok dedim bari bi bebeğim olsaydı onla oyalansaydım onu sevseydim o bana arkadaş olsaydı dedim durdum durudm ağladım anlıcan :43::43: insan akrabalarını arıyor canımm

canım seni çok iyi anlıyorum ama ağlama lütfen..heleki bebeğin seninleyse onuda üzüyosun ağladıkça bide böyle düşün..toparlan canım bende yalnız olduğum için eşime daha çok sarılıyorum ondan başka kimsem yok diye..sende öyle yap eşine sımsıkı sarıl canım..

canım seni çok iyi anlıyorum ama ağlama lütfen..heleki bebeğin seninleyse onuda üzüyosun ağladıkça bide böyle düşün..toparlan canım bende yalnız olduğum için eşime daha çok sarılıyorum ondan başka kimsem yok diye..sende öyle yap eşine sımsıkı sarıl canım..

pericim ve bebeşkom sizleri çok iyi anlayabiliyorum ben de sizler gibi gurbet geliniyim ... 3 yıl önce evlendiğimde çevremde eşimden başka tanıdık yüz yoktu :( ilk sene çektiğimi bir Allah bir de ben beilirim tabii dolayısıyla eşim :) zavallım ya neler çekmişti benden... pericimin dediği gibi elşerimize dört elle sarılalım bayanlar .. zavallılar her türlü çekiyorlar bizi... Allah başımızdan eksik onları..

mdacım , canım panik yapıp kendini ve bebeğini üzme canım benim .. doktorum da dediği gibi jelden kaynaklanmıştır. o jel kullanana herkesin yaşayabaileceği sorun aklına takılmasın içini ferah tut güzelim benim ... seni anlayabiliyorum az çok bende ilk denememde onu gördüğümde ömründen ömür gitmişti... yarın güzel haberlerinizi dört gözle bekliyor olacağım canım .. öpüyorum..

Jollycim merhaba canım .. hayırlı olsun arkadaşım transferin yapılmış tırtıllarını alıp gelmişsin ... umarım bu sürede tırtılların sana sımsıkı tutunur ve 9 ay 10 gün boyunca seninle olurlar arkadaşım... 10 gün sonra hayırlısıyla mutluluğunu payşaırız senin ve meleklerinin... kendine çok iyi davran bu sürede .. sevgiyle kal arkadaşım...

Ercelf ; hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah ilk ve son denemen olur arkadaşım ... şansın bol bol olsun ...

canım çok üzüldüm... Allah sabırlar versin... Allah bir daha aynı acıyı yaşatmadan tez zamanda bebeğini kucağını almayı nasip eder inşallah arkadaşım...

Back
X