Doacım çok gecmiş olsun..Allah yardımcın olsun gülüm ..en önemlisi senin sağlığın biliyorsun..umarım en kısa zamanda toparlanırsın..
Jolly.. Canım transferin hayırlı olsun..umarım ama umarım Ercellf de sende güzel haberler verirsiniz inşallah... Duacınızım..
Mda çım... Lütfen yarın iyi olduğunuzu haber ver bize...zira kötü haberleri yüreğim kaldırmıyor artık...sağlıklı olduğunuz haberlerini alırım inşallah...
Ercelfim canım yarın kontrolün var.. Döndüğünde hemen yaz,sabırsızlanıyorummm..tabi sende güzel haberlerle gel mutlaka...
Bana gelince... Sonuç ne yazıkki yine değişmedi...bugün aşılamadan sonraki 14.günüm dü, test bile yapamadan geldi kırmızılar...zaten daha önce yazmıştım size belirtileri..zaten umutsuz vaka idi..bu ay pas geçeçek Kasım'ın 17si gibi bende artık tüp için ilk adımı atacağım..tüp benim son çırpınışım son umudum son göz yaşım olacak....zira çok yoruldum kelimenin tam anlamıyla çöktüm... Tüp de olmaz ise herşeyi bırakacak ve kendimi oğluma adayacağım..2,5 yıldır kardeş peşinde koşmaktan var olan oğlumla ilgilenemez oldum..olanın kıymetini bilemeyeceğim Allah muhafaza..dedim ya tüp benim son raundum olacak ,sonu olumlu olsada olmasada.......içim parça parça yine.. 3 güne ancak toparlanırım ben..öpüyorum hepinizi...