• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pericim ve bebeşkom sizleri çok iyi anlayabiliyorum ben de sizler gibi gurbet geliniyim ... 3 yıl önce evlendiğimde çevremde eşimden başka tanıdık yüz yoktu :( ilk sene çektiğimi bir Allah bir de ben beilirim tabii dolayısıyla eşim :) zavallım ya neler çekmişti benden... pericimin dediği gibi elşerimize dört elle sarılalım bayanlar .. zavallılar her türlü çekiyorlar bizi... Allah başımızdan eksik onları..

aa sende mi bizdensin canım..sen nerden gittin antalyaya?desene bizi bizden başka anlayan olmaz :1: amin dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi..

hayırlı olsun transferin arkadaşım... umarım 5 gün sonra meleğinin seninle birlikte olduğuna dair güzel haberlerini alırız.. belirtilere takılıp kendine stresse sokup germe lütfen.. her şeyi akışına bırak ve sadece güzelliklere odaklan... Allah yardımcın ; şansın bol olsun arkadaşım...

doa 82 eğer bu sorunun sürekli varsa büyük bi ihtimalle kan pıhtılaşmasındandır,birkaç tane aynı durumdan arkadaşlarım vardı ikiside kan pıhtılaşması ve hamile kaldıkları ilk günden doğumdan 10.güne kadar göbekten iğne yapıcaklar,umarım sende en kısa zamanda hayırlı haberi alır,tedbirli davranırsın.

bana da dua edin buğün ilk aşılamam oldu,2 yıllık evliyim,hiç korunmadım,eşimde de,bende sorun yok,lütfen dua edin melekler..

RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ET,İSTEMEYENLERE ETME...

doa 82 eğer bu sorunun sürekli varsa büyük bi ihtimalle kan pıhtılaşmasındandır,birkaç tane aynı durumdan arkadaşlarım vardı ikiside kan pıhtılaşması ve hamile kaldıkları ilk günden doğumdan 10.güne kadar göbekten iğne yapıcaklar,umarım sende en kısa zamanda hayırlı haberi alır,tedbirli davranırsın.

bana da dua edin buğün ilk aşılamam oldu,2 yıllık evliyim,hiç korunmadım,eşimde de,bende sorun yok,lütfen dua edin melekler..

canım seni çok iyi anlıyorum ama ağlama lütfen..heleki bebeğin seninleyse onuda üzüyosun ağladıkça bide böyle düşün..toparlan canım bende yalnız olduğum için eşime daha çok sarılıyorum ondan başka kimsem yok diye..sende öyle yap eşine sımsıkı sarıl canım..

pericim ve bebeşkom sizleri çok iyi anlayabiliyorum ben de sizler gibi gurbet geliniyim ... 3 yıl önce evlendiğimde çevremde eşimden başka tanıdık yüz yoktu :( ilk sene çektiğimi bir Allah bir de ben beilirim tabii dolayısıyla eşim :) zavallım ya neler çekmişti benden... pericimin dediği gibi elşerimize dört elle sarılalım bayanlar .. zavallılar her türlü çekiyorlar bizi... Allah başımızdan eksik onları..

hayırlı olsun transferin arkadaşım... umarım 5 gün sonra meleğinin seninle birlikte olduğuna dair güzel haberlerini alırız.. belirtilere takılıp kendine stresse sokup germe lütfen.. her şeyi akışına bırak ve sadece güzelliklere odaklan... Allah yardımcın ; şansın bol olsun arkadaşım...

haklısınız arkadaşlar eşlerimiz bizim elimiz ayağımız allah onlarada bizlerde uzun ve sağlıklı ömürler versin aminnn.bugün duygusallığım üzerimdeydi gitti geçti bile :36::36:
gayem canım güzel dileklerin için saol arkadaşım salı günü teste gidecem geri sayım başladı inşalalh meleğim bu defa benledir canım dularınızı eksik etmeyin güzel teyzeleriii:16::16::16:

Herkese selam,
yarın sabah erkenden eşimle beraber 1 haftalık tatile çıkıyoruz ve bu yüzden hepinizin şimdiden bayramını kutlamak istedim..belki nete giremeyebilirim buraya yazamasaydım eğer üzülürdüm..hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun inşallah bir dahaki bayramda çoğumuzun kucağı dolar yada kucağımıza almaya hazırlanıyor oluruz bebişlerimizi :16: ve inşallah birliktede nice güzel bayramlar görürüz..

Mda inşallah yarınki kontrolün çok iyi geçer ve mucizenle tanışırsın sonunda..aklım hep sende olucak naptı diye :1: güzel haberlerle geliceksin inşallah..
Bebesko ve Jollyy inşallah sizlerinde güzel haberini alırım döndüğüm zaman ve 2.bayramı yaşarım sizin haberlerinizle..dualarım sizinle inşallah kavuşacaksınız meleklerinize..
Ercelf umarım seninde yumurtaların çok iyi olur ve hayırlısıyla transferin gerçekleşir canım..

tedavide olup adını yazamadığım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasınlar gece gece bu kadar hatırlayabildim :1: hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..döndüğüm zaman güzel haberler almam umuduyla :16::16:

Sevgiyle kalın..

Doacım çok gecmiş olsun..Allah yardımcın olsun gülüm ..en önemlisi senin sağlığın biliyorsun..umarım en kısa zamanda toparlanırsın..
Jolly.. Canım transferin hayırlı olsun..umarım ama umarım Ercellf de sende güzel haberler verirsiniz inşallah... Duacınızım..
Mda çım... Lütfen yarın iyi olduğunuzu haber ver bize...zira kötü haberleri yüreğim kaldırmıyor artık...sağlıklı olduğunuz haberlerini alırım inşallah...
Ercelfim canım yarın kontrolün var.. Döndüğünde hemen yaz,sabırsızlanıyorummm..tabi sende güzel haberlerle gel mutlaka...

Bana gelince... Sonuç ne yazıkki yine değişmedi...bugün aşılamadan sonraki 14.günüm dü, test bile yapamadan geldi kırmızılar...zaten daha önce yazmıştım size belirtileri..zaten umutsuz vaka idi..bu ay pas geçeçek Kasım'ın 17si gibi bende artık tüp için ilk adımı atacağım..tüp benim son çırpınışım son umudum son göz yaşım olacak....zira çok yoruldum kelimenin tam anlamıyla çöktüm... Tüp de olmaz ise herşeyi bırakacak ve kendimi oğluma adayacağım..2,5 yıldır kardeş peşinde koşmaktan var olan oğlumla ilgilenemez oldum..olanın kıymetini bilemeyeceğim Allah muhafaza..dedim ya tüp benim son raundum olacak ,sonu olumlu olsada olmasada.......içim parça parça yine.. 3 güne ancak toparlanırım ben..öpüyorum hepinizi...:43:

Son düzenleme:
gunaydin guzel bir haftasonu olur umarim. cani sikkin olanlar var bebegini kaybeden umudunu yitiren. ayri bir dunya oldu bu forum benim icin gercekten sevindiren gercekten uzen...

yurtdisi seyahatlerim var bu hafta aslinda asilamamin 11. gunu ama test yaptiricam yola cikmadan sonucu ogrenmek istiyorum biraz daha rahat davranmak icin.hatta esimin telefonunu birakicam sonucu ona soylesinler bi de boylesini deneyelim:) bayramda da burda olamicam simdiden iyi bayramlar dilerim sevdiklerinizle beraber guzel bir bayram olsun. gelecek sene hepimiz bebeklerimizle yasiyalim bu bayrami insallah.

mdacim haberleri bekliyorum aksam tekrar giricem senin icin. diger arkadaslar da guzel haberleri tez zamanda alsin insallah

kocaman kocaman operim

dün akşamdan bu saate acayip midem ağrıyo çok hemde sabah hem ağrı hem yanma başladı :43::43::43: ne yapmam lazım sizcee

Doacım çok gecmiş olsun..Allah yardımcın olsun gülüm ..en önemlisi senin sağlığın biliyorsun..umarım en kısa zamanda toparlanırsın..
Jolly.. Canım transferin hayırlı olsun..umarım ama umarım Ercellf de sende güzel haberler verirsiniz inşallah... Duacınızım..
Mda çım... Lütfen yarın iyi olduğunuzu haber ver bize...zira kötü haberleri yüreğim kaldırmıyor artık...sağlıklı olduğunuz haberlerini alırım inşallah...
Ercelfim canım yarın kontrolün var.. Döndüğünde hemen yaz,sabırsızlanıyorummm..tabi sende güzel haberlerle gel mutlaka...

Bana gelince... Sonuç ne yazıkki yine değişmedi...bugün aşılamadan sonraki 14.günüm dü, test bile yapamadan geldi kırmızılar...zaten daha önce yazmıştım size belirtileri..zaten umutsuz vaka idi..bu ay pas geçeçek Kasım'ın 17si gibi bende artık tüp için ilk adımı atacağım..tüp benim son çırpınışım son umudum son göz yaşım olacak....zira çok yoruldum kelimenin tam anlamıyla çöktüm... Tüp de olmaz ise herşeyi bırakacak ve kendimi oğluma adayacağım..2,5 yıldır kardeş peşinde koşmaktan var olan oğlumla ilgilenemez oldum..olanın kıymetini bilemeyeceğim Allah muhafaza..dedim ya tüp benim son raundum olacak ,sonu olumlu olsada olmasada.......içim parça parça yine.. 3 güne ancak toparlanırım ben..öpüyorum hepinizi...:43:

:(((( çok üzüldüm sevde sonucun ısrarla aynı olmasına anlam veremiyorum benimde 3 aşılamam negatif oldu biliyosun halbuki çok kolay hamile kalmıştım. meğer ne büyük mucizeymiş birdaha gelmek bilmiyor ne inatçı bebeklerimiz varmış. adetin bittikten sonra geçer bunalımın hayatım napıcaksın hayat devam ediyor.ve dediğin gibi Allah eşini ve oğlunu sana bağışlasın onların kıymetini bil elindekileri de yitirme Allah onlara sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin. bir adet dönemi hatta 2 adet dönemi ara ver canım sonrasında da son hamleni yap. olmazsa da bence de kapat bu defteri. bize de vücudumuza da psikolojimize de yazık.

ben de kontrolden geldim yumurtalar güzel ama daha 10mm in altında adetimin 7. günü 225 doz devam pazartesi yine görecek kan vereceğim o gün ve e2 den yumurtaların kalitesine bakacak sonra da sanırım çatlatma önleyici iğneye başlicam. erkenden onların kontrolünün dışında çatlamasınlar diye. umutsuzluk var içimde. hayırlısıyla sonuna erecekmiyiz bu sürecin yumurtalar kaliteli olacak mı herşey merak konusu. başlarken hevesliydim ama şuan bir tuhafım içim bom boş gibi. rabbime teslim ettim kendimi...

arkadaşlar ilk kontrolümden geldim şimdi yumurtalar iyi görünüyolar ultrasonda doktor gayet iyi dedi ama daha 10 mm in altındalar :( adetimin 7. günü. doktor bişey demedi gayet güzel dedi ama ne biliyim ben. 225 doza devam pazartesi e2 bakılcak yine kontrol var. o güne 12-13 mm olurlar dedi doktor. o zamanda çatlatma önleyici iğneye başlicaz. rabbim sonumuzu hayır etsin benim için dua edin hayırlısıyla tamamına erdirelim bu işi...

oğluşum 1.950 gr olmuş önde gidiyormuş gelişimi,yanaklrıda tombiş teyzeleri :1:bende kızıyodum kendime çok yiyemiyorum diye ama herhalde kalıtsal çünkü ben iri kemikliyim biraz, inşallah oğluşumda sağlıklı doğar...sezeryan günüm 10 aralık kızlar ozamana kadar acil bişey olmazsa tabiki allahın izniyle o gün kucağımıza alacağız......

noldu canım niye canın o kadar sıkkın?kötü bişey yoktur umarım..

ne oldu canım kim sıktı senin canını :((((

dün akşamdan bu saate acayip midem ağrıyo çok hemde sabah hem ağrı hem yanma başladı :43::43::43: ne yapmam lazım sizcee

ev almıştık istemediğimiz bir semtden kayınvaldemin yüzünden. oda çocuk doğmadan satamadık bir türlü ona canım sıkılıyo çünkü bir miktarını borç aldık ev teslim olunca... satılsa hem onuda ödeyeceğiz,sıkıştık kaldık onun için canım sıkılıyo

bebeşkom miden çokmu kötü sana ümit vermiş gibi olmayım ama benim mide yanmam oluyodu hamileliğimi öğrenmeden önce özellikle sabahları falan hamileliğim boyuncada devam ediyor.gavisgon şurup al yada renni duo, olan şuruptan al canım ben kullanıyorum çok iyi geliyor bide maden suyuda içebilirsin.....

Back
X