Cnm merkezde tüp bebek uygulamalarının tamamında önlem amaçlı verliyor. Eğer kan pıhtılaşması sorunu ve düşük tehlikesi varsa yüksek dozlarda veriyorlar. İnsanlarda pıhtılaşma problemi olmasa dahi gebelik oluşunca kan kendiliğinden koyulaşırmış. O yüzden ilk 3 ay bebeğin daha iyi tutunması için yapılan bir uygulama. Benim daha önce düşüğüm yok. Sanada kesin verirler merak etmeYumoşlarında büyümüş bu arada. Ben genelde tedavi sürecini hep 15 gün iğne ile tamamladım. Son 5-6 günü çatlama önleyici iğne ile
O yüzden yavaş büyüyor diye düşünme sakın. Daha önünde çok zamanın var. Sonlara doğru günde 3 mm birden atıyor :)
valla aşılamadan daha zor bir süreçmiş. işte birden büyüyünce inşallah kaliteleri bozulmaz. doktor da zaten negatif bişey söylemedi benim kendi kuruntum. daha 6 gün iğne vurulmuşsun çok normal dedi bugün 7. yi vurucam 225 dozdan 300 e çıkardık puregon u ne biliyim o pazartesiye 12-13 mm olurlar demişti 3 tanesi de 11 mm :) artık 10-12 gün arası iğne vurulucam sanırım. bugün e2 için kan alındı. ona göre arayıp çatlatma önleyiciye başla yada başlama dicekmiş. eğer e2 güzelde bugün curul dicek ama değilse vurulma dicek