• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar tgbesr tanıyanınız vardır eminim mayısta benle 3.aşılamayı ankara üniversiteinde beraber yaptırmıştık tutmamıştı ikimizinkide :((( o bide özelde tüp bebek yaptırmış buından1,5 yıl önce oda tutmamış ara vermşti kasımda tüp bebeğe tekrar başlıcaktı ,bugün çok yoğunum işteyim saat 3 de tgbesr aradı beni sabah evde idrar testi yapmış çift çıkmış inanmmaış kan vermeye gitmiş 99 çıkmış :52::52::52::52::52::52:hamileymişş çok sevindim anlatamam kimse umudunu yitirmesin bence :52::52::52::52:

evet hatırlıyorum ben çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. darısı başımıza canım.

Ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyorduk :1: İnş. sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh :16:

ne güzel bir mucize daha zamanı gelmiş demekki çok sevindim ben de hatırladım Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizim başımıza olsun.
bebeskocum yarın test günü dimi heyecan var mı heyecan?

bebeşkom çok sevindim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: rabbim kucağında almak nasip etsin arkadaşımızın görüşürsen mutlaka sevincimizi kendisine ilet.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16: haydi gelsin güzel haberler canlaaaaaaaaarrrr:52::52::52::52:

canım tebrik ettiğimizi sevincini paylaştığımızı söylersin,gerçekten de mucizeler her zaman var yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :))))

hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size :((((((

kızlar hepinizden allah razı olsun evet hala sokdayım ve çok korkuyorum inş yarın kan verdiğimde 2 ye katlar kan pıhtılaşması hastası olduğum için su anda aspirin kullanmamı söyledi ama ben endişeliyimmmmm dualarınızı eksit etmeyin nolurrrr

bebeskom canımın içi sende bugün güzel haber vericeksin buna eminim ve bebeklerimizin takibini beraber yapıcaz kendine cok iyi bak haberini bekliyorum

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

Slmm cnmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindik haberinee :16: Dr'un yuratdışındaymış diğer dr düşüklerini biliyor mu ? Aslında dr'dan habersiz ilaç kullanılmaz pek akıl vermiş olmak istemem ama evde varsa iğnen direk başla bence. Kan sulandırıcı iğnenin bizim gibi zor hamile kalan insanara zararı değil yararı var. 0.4 ile başlarsın dr belki gerekli görürse 0,6 'ya bile çıkarabilir dozu. Sen tedbiri elden bırakma istersen . Yada diğer dr'u arayıp kullanıyım mı diye sor bakalım ne diyecek. Bende corasprin ve clexan 0,4 kullanıyorum şu an. İnş. bu sefer hiç bir sorun yaşamadan aırsın bebişini kucağına :16:

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

arkadaşım gzöün aydın ... çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... şimdi efham yapıp kendini ve bebeğini üzme canım .. endişelerini anlayabiliyorum ama doktorun herhangi bir olumsuzluk hissetmiş olsaydı emein ol coraspirinle bırakmazdı seni.. bayram sonrası doktorun da gelir sende meleğini görmek için kontrolünüze gidersiniz.. ne güzel bak çifte bayram yaşıyor olacaksın..bu anın tadını çıkart ve konuş onunla bol bol ... Allah'a emanet olun ... inşallah bu mucizeler en kısa sürede bizleri de nasip olur..

kızlar hepinizden allah razı olsun evet hala sokdayım ve çok korkuyorum inş yarın kan verdiğimde 2 ye katlar kan pıhtılaşması hastası olduğum için su anda aspirin kullanmamı söyledi ama ben endişeliyimmmmm dualarınızı eksit etmeyin nolurrrr

bebeskom canımın içi sende bugün güzel haber vericeksin buna eminim ve bebeklerimizin takibini beraber yapıcaz kendine cok iyi bak haberini bekliyorum

hayırlı uğurlı olsun cnmmm

Slmm cnmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindik haberinee :16: Dr'un yuratdışındaymış diğer dr düşüklerini biliyor mu ? Aslında dr'dan habersiz ilaç kullanılmaz pek akıl vermiş olmak istemem ama evde varsa iğnen direk başla bence. Kan sulandırıcı iğnenin bizim gibi zor hamile kalan insanara zararı değil yararı var. 0.4 ile başlarsın dr belki gerekli görürse 0,6 'ya bile çıkarabilir dozu. Sen tedbiri elden bırakma istersen . Yada diğer dr'u arayıp kullanıyım mı diye sor bakalım ne diyecek. Bende corasprin ve clexan 0,4 kullanıyorum şu an. İnş. bu sefer hiç bir sorun yaşamadan aırsın bebişini kucağına :16:
ay canım saollll valla var olmazmı kutu kutuu zaten tüp bebekte 0.4 lük günde 2 kez kullanmıstım ayy bilemedim yaaaa bugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gidecem ordaki dr görüşcem bide bakalım ne dicek
arkadaşım gzöün aydın ... çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... şimdi efham yapıp kendini ve bebeğini üzme canım .. endişelerini anlayabiliyorum ama doktorun herhangi bir olumsuzluk hissetmiş olsaydı emein ol coraspirinle bırakmazdı seni.. bayram sonrası doktorun da gelir sende meleğini görmek için kontrolünüze gidersiniz.. ne güzel bak çifte bayram yaşıyor olacaksın..bu anın tadını çıkart ve konuş onunla bol bol ... Allah'a emanet olun ... inşallah bu mucizeler en kısa sürede bizleri de nasip olur..
saol balımm allah razı olsunnn evet sok oldumm bayram şekerim geldi habersizzz rabbime emanet zaten
hayırlı uğurlı olsun cnmmm

saol canımmm

jolly ne durumdasınnn hislerin hangi yönde ayy çok heyacanlı günler :52:

GAYEM nasılsın cnmmmm
bu mucizelerden bizede nasip olur inşallahhhhhh :14:

canım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))

jolly ne durumdasınnn hislerin hangi yönde ayy çok heyacanlı günler :52:

Valla belirti aramıyorum şimdilik birşey yok ama o bebeler orda sanki öyle hissediyorumm :1:İnş. bugün bebesko haftayada ben güzel haberler veririmmm :16: Sonra ayağımıda bir sürürüm hepinizi tuttuğum gibi peşimden sürüklerim :4: :))

Valla belirti aramıyorum şimdilik birşey yok ama o bebeler orda sanki öyle hissediyorumm :1:İnş. bugün bebesko haftayada ben güzel haberler veririmmm :16: Sonra ayağımıda bir sürürüm hepinizi tuttuğum gibi peşimden sürüklerim :4: :))

beni bayağı sürüklemen gerekecek gibi :5::5::5::5:

Hayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.

Herkese günaydın, Oğluşum ve benim için güzel dileklerde bulunana herkese teşekkür ederim.Allah sizlerede yaşatsın inşallah. Bu arada çok heyecanlıyım.İnşallah BEBESCO' nun müjdeli haberi gelirde sevincim ikiye katlanır.

3 gündür bihaberim topikten :36:herkez iyidir umarım:54: bitek bebeskonun test yapcağını okudumm umarım hakkında hayırlısı olur :46:merakla sonucunu bekliyoruz:54:

Herkese günaydın, Oğluşum ve benim için güzel dileklerde bulunana herkese teşekkür ederim.Allah sizlerede yaşatsın inşallah. Bu arada çok heyecanlıyım.İnşallah BEBESCO' nun müjdeli haberi gelirde sevincim ikiye katlanır.

ay canım oğlunmu oluyo ay maşallah saglıklı olur inş..

Back
X