• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nasılsın ..
uzun süre oldu görüşmeyeli

Ayşecim merhaba... iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın? tatil falan derken ara verdim biraz... bayram sonrası nasipse ben de merkez arayışına girip tedaviye başlayacağım onudan sebep biraz kafamı başka şeylerle meşgul etmek istedim . topiğine baktım ama hatta selam vermek istedim ama sohbetinizi bölmek istemedim arkadaşım .. senin nasıl gidiyor?

Ayşecim merhaba... iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın? tatil falan derken ara verdim biraz... bayram sonrası nasipse ben de merkez arayışına girip tedaviye başlayacağım onudan sebep biraz kafamı başka şeylerle meşgul etmek istedim . topiğine baktım ama hatta selam vermek istedim ama sohbetinizi bölmek istemedim arkadaşım .. senin nasıl gidiyor?

canım benim niye bölmüş olasın ki..
hem ben seni merak ettim girdiğimde hiç göremiyordum bi kaç gün önce yazısmalarını gördüm şükür iiyi durumun..
rabbim iyi bi merkezde iyi sonuçlar almanı nasip eder inş

canım benim niye bölmüş olasın ki..
hem ben seni merak ettim girdiğimde hiç göremiyordum bi kaç gün önce yazısmalarını gördüm şükür iiyi durumun..
rabbim iyi bi merkezde iyi sonuçlar almanı nasip eder inş

Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım benim ... umarım tez zamanda tedavilerimizde hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.

Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım benim ... umarım tez zamanda tedavilerimizde hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..

allah senden de razı olsun..bende gectiğimiz cuma kontrole gittim dr 2 yum 13 mm dedi ama günde 2 mm büyüyecek dedi ben umutsuzum bu aydan idrar yolları enfeksiyonu oldum ve atlattım nasip bakalım

canım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))
saol canım evet evdeyim zaten dinleniyorumm saol canım
Hayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.
ay evet napacamı bilemiyorum offffffffffffffff başlasammı acaba
tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.

saol canımm inş. bebeğime bişey olmaz rabbim korur onuu

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

canım tebrik ederim..rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş..

canım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))
Hayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.

topikte ki haberler çok güzel yaa rabbim hergün güzel haberler almamızı nasip etsin daim olsun inş..
hestianın oğlu
elyesa nın 2 tane prensesi
tgbesr hamile
bebesko sende güzel haberlerle gelirsin inş

Canım saol ...daha iyiyim, bi yıkıntı yaşıyoruz her kötü sonuçtan sonra...onca klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2 aşılmada negatifi...bi sonraki adetimle başlıyorum bende inşallah tüpe...umarım bu son olur....

Canım güzel gelişmeler...çatlatma önleyici iğnelere de başlıyomuşun çok heyecanlıyım senin için... İnşallah bu ay sen,önümüzdeki ayda ben tüp tedavisi ile hamile kalırızda çektiklerimizi unuturuz...opu ne zaman olacak acaba???

canım opu ya yaklaştıkça heyecan artıyor cumartesi demişti doktorum bayramın 3. günü ama biraz yavaş büyüyolar o yüzden benim tahminimce pazartesiye de kalabilir 29 ekime yani. normalde dünkü kontrolümde 11-11-11 mm 3 tane birtane de 7 mm ölçtü. e2 için kan aldı. normalde 12-13 mm olunca başlanıyormuş çatlama önleyiciye ama kan sonucuna göre gerekirse bugün başlatıcaz demişti doktorum sonra aradılar öğlenden sonra başlayın dediler. demekki kan değerim iyi boyutları da 3 ü de aynı olması çok iyiymiş çünkü bu iğne zaten hepsinin aynı boyutta büyümesine de yardımcı oluyormuş artık daha hızlı büyiceklermiş. yarın yine kontrol var. ama birden de 16 yı geçerler mi bilmiyorum cumartesi opu yapması için perşembe çatlatma vurması lazım belki 1-2 gün geç olabilir dozu 225 den 300 e çıkardık. geç olsun güç olmasın ne yapalım sayıları da fazla değil sanırım 3 yada 4 yumurta toplanacak ama tek yumurtalık çalışıyorum biliyosun buna da şükür neticede 1 tanesi konacak göbüşüme :) inşallah içlerinden 1 tanesi kaliteli olur. bayramın hayırına yüzümüz güler artık sevde.

Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

bir şehzade dahaaaa şehzade senesi sanırım kızları kapışacaksınız tatlım :))) kızlar daha kıymetli olacak. gözün aydınmavileri almaya başlarsın. zaman bizim için ne çabuk geçiyor daha dün korkuyordun ilk öğrendiğinde sen ne çabuk 17 haftalık oldun maşallah sana:)

hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size :((((((

bebesko rabbim yardımcın olsun toparlan git ver kanını ve sonucunu al herşeyin hayırlısı canım.

canım bunları düşünme doktorun gerekli şeyleri vermiş iğne yada coraspin ikisi de aynı işe yarıyor bence. ama sen yine de sor tekrar kontrole git durumunu anlat. bu rabbimin mucizesi bence zamanı geldi alacaksın kucağına :))

allah senden de razı olsun..bende gectiğimiz cuma kontrole gittim dr 2 yum 13 mm dedi ama günde 2 mm büyüyecek dedi ben umutsuzum bu aydan idrar yolları enfeksiyonu oldum ve atlattım nasip bakalım

geçmiş olsun tatlım.. dikkat et kendine ve ayaklarını hep sıcak tutman gerek... olsun güç olmasındansa varsın bir ay geç olsun :16:canım benim .. üzme knedini bir dahaki ay inşallah her şey daha farklı ve daha güzel geçer senin inşallah...

haydi bebeşkom bir cesaret git kanını ver eninde sonunda gerçekle yüzleşiyoruz,allahın izniyle güzel sonuçla gelirsin inşallah:16::16::16:

Arkadaşım sıkma canını olmamamsı için hiç neden yok güzel haberlerle döneceksin işallah

hestia demek oğlun oluyor.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.

bebesko inşallah güzel haberler alırız bugün senden.umarım test sonucunda yüzün gülerek çıkarsın hastaneden...

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.çook yüksek değerlerle...

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.. umarım 2 saat sonra özlemini çektiğin meleğinin seninle olduğunu müjdelersin bizlere... Dualarım seninle canım...

bebesko ne zman gelecen kuzum bekliyoruz seniii :ssz::ssz:

Acaba bebesko laboratuarın kapısında mı bekliyor :1: Yoksa güzel haberi aldıda şoka mı girdii :)) Hadii bebişşş gel artıkk :)

3 gündür bihaberim topikten :36:herkez iyidir umarım:54: bitek bebeskonun test yapcağını okudumm umarım hakkında hayırlısı olur :46:merakla sonucunu bekliyoruz:54:

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bebeşko naptın canım kanını verdinmi????

kızlar allah hepinizden razı olsun inşalalh

kanımı verdim hemşire kanımı giren beyfendiye dediki acil bthc ye gir dedi saolsun o normal girmiş acil girseydi sonucu alcaktım 2 saat içinde şimdi 15:30 kaldı işe geldim tekrar sat 15:30 da telefonla öğrenecem inşalalh bebeğim benledir teyzeleri

bende netin başından kalkamadım bir türlü haber bekledim.bu hastaneler çok uzun süre veriyolar normalde hemen baksa en fazla 45 dk sürüyor sonucun çıkması.bende o saate kadar işimi yapayım biraz:34:

bende netin başından kalkamadım bir türlü haber bekledim.bu hastaneler çok uzun süre veriyolar normalde hemen baksa en fazla 45 dk sürüyor sonucun çıkması.bende o saate kadar işimi yapayım biraz:34:

kıyamam sanadaa mavicim benimi beklediniz çınar bebekle :43::43: acil girseydi kanı zaten canım 1-2 sate çıkacaktı artık napalım geç olsun sonu güzel olsun inşallahh

merhaba kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı

bende c.tesi aşılamam oldu ilk aşılamam...

herşey o kadar hızlı oldu bittiki anlamadım hsg çekildim 3 gün sonra aşılamam oldu yumoş büyümüş 20.. dedi doktorum :)

aşılamam c.tesi oldu az sancım vardı pazar yoktu ama dün ve bu gün acaip sancı var kasıkımda hatta aşağı kadar iniyor sancı var mı öyle bi durum yaşayan normal mi içinde bulunduğum durum..

progestan fitil kullanıyorum acaba o yapıyor oılabilir mi baktım yan etkisinde yok :(

canım sıkıldı acaba ağrılarım nornmal mi değil mi..

hiç yanımda yakınımda aşılama yaptıran yok ki!!! bilgisi olan bana bilgi verebilir mi?

Back
X