inşallah canım sayıları iyi bir de benim tek yumurtalık var rahim anomalimden dolayı sağ yumurtalığım pek gelişmemiş heralde tek yumurtalıktan alınabilecek en büyük verimi aldık çok şükür inşallah içleri de doludur öyle gözüküyor dedi ultrasonda doktorum ama yine de toplamadan sonra daha net belli olur en azından 5 -6 tanesi kaliteli olursalar çok sevinicem donduracak da olur inşallah daha sevinmek için erken opu bir hayırlı geçsin bugün hep dua ettim sonrası Allah kerim sen de çok bekleme canım girince bu yola artık beklemenin bir anlamı yok onlar sana geçen ay gelmediyse sen bu ay yeniden zorla rahim duvarına baktır herşey yolundaysa tekrar dene dondurulmuşlarla.
sağol canım inşallah yani herşey yolunda gitti 12 tane fala toplicaz diyor doktorum ultrasonda da olgun gözüküyorlar diyor tabi topladıktan sonra daha net belli olur. ilk dileğim hayırlısıyla olsun opu sonrasında en azından yarısı kaliteli olsun donduracak embriyom da olsun. lakin şu var ki sondan bir önceki kontrolümde 8mm ölçmüşken rahim duvarını son kontrolde 7.5 ölçtü

(( ben de 9-10 u bulur transfere kadar diyordum ama bir incelme söz konusu. doktoruma sordum toplama sonrası yeniden bakıcaz dedi. 7 sınır 7 nin yukarısında yapıyoruz transfer dedi. ama bakıcaz hem embriyoların durumuna göre hem de rahimine göre gerekirse rahimi hazırlamak için erteleriz transferi dedi
sen tecrübelisin benim rahimin zaten hep 7-8 arasında gidip geliyor 1 kez 9mm olmuştu. rahim anomalime göre normal bir kalınlaşma olduğunu söylüyor doktorum. ama ben korkuyorum tutmazsa diye. sen şu yuttuğun hapları bana da bir saysana aklımda bulunsun neyi ney için içiyorsun bir de en son kaçtı rahim kalınlığın?
bana da daha önce düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne vericem dedi hem beslensin diye hem de düşükten dolayı pıhtılaşma varsa önlemek için. rahim duvarı için belki bant yada estrofem verir bilemiyorum gerekirse progestan iğnesi olmaya bile razıyım. inşallah herşey yolunda gider daha da incelmez rahim duvarım da olur transferim.
canım vücudunun verdiği tepkiye göre değişir eğer ilaç ile yeterli büyüklükte yumurta oluyorsa ilaç ile devam et eğer olmazsa sonra iğneye geçersin.Allah yardımcın olsun canım.