- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
evet canımm ayın son bombasını patlattımvalla bu ay gerçektende uğurlu geçti arada üzüldük tabi ama..son adetimden sonra yumurtlama takibine gitmiştim 14.gün falandı hala yumurta yoktu diye hatırlıyorum..artık ne zaman yumurtladıysam sonunda aşıklar kavuşmuşlar
kalp atışı için ayın 10unda haftaya cumartesi gidicem canım..benim bebik büyümüş teyzesii seninkinide görücez inşallah yarınki test sonucundan sonra
sağol canım amin inşallah..darısı en kısa zamanda başına..ben 2 tane aşılama yaptırdım canım bahçeci fulyada doktorum burçak hanım ona gittim merkezden ve doktorumdam memnundum..benim ilaçlar dahil aşılamayla beraber 1500tl tutmuştu canım..pcoluyum demişsin adet düzensizliğin çok muydu peki?
cevap için çok teşekkür ederim canım benım benım adetleim hep düzensizdi 45-50 günde oluyordum od asöktürücüyle falan glukofen kullanıyorum 2,5 senedir en son 4ay hayıt hapı kullandım ve 4-5 aydır 28 günde adet olmaya başladım düzene girdi yanı geçen 3ay önce ilk kez serophene kullandım adetimin 12 günü yumuram 20mm