gecmisler olsunnnn
sağol canım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmisler olsunnnn
sağol canım seninde takvimi yapacağın günleri görücez hiç merak etme..inşallah adet olmazsın her kasık ağrısında adet olcam diye düşünme hiç belli olmuyo..bak hamileyim benimde kasık ağrım var..inşallah hamilesindir..
Inşallah senin mucizende kendiliğinden gelir canım bunu canı gönülden istiyorum..sen kendini ne zaman hazır hissedersen başla tedavine moral çok önemli biliyosun canım..umudumuzu kaybetmiyoruz unutma![]()
evet oğlumu kucağıma aldığımda unutacağım kesintahmin edebiliyorum haliniagriyi siziyi heyecani birak uykusuzluk yetiyor asabin bozulmasina. kolay diil bir insan getiriyosun dunyaya. su gibi aksin zaman hemencecik unut bu gunleri oglunu kucagina aldiginda.
ben cok iyiyim. bebek konusunda kafam biraz karisik hem kendi haline birakiyim diyorum hem 2 sene arti 3 asilama olmadiysa cok da zaman kaybetmeden tup dusunmeli diyorum ama hic istemiyorum maddi manevi zamana ihtiyacim var. adetin 3. gunu kontrole gidicem bakalim doktor ne onerecek.
bir sure daha burdaki hamilelik haberleriyle sevinip bununla yetinicem sanirimbu arada keciboynuzuna basladim devam ediyoruz ayrica meyve-sebze-kuruyemisli bir hayat baslattik bakalim. guzel dualarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla gelsin bebegim:)))
canım çok geçmiş olsun bol c vitamini al ıhlamur iç inşallah tez zamanda iyileşirsin canımgünaydın kızlar...
gününüz güzel geçsin :)))
hiç grip olmayan ben, ilaç kullanamadığım bir dönemde grip oldum((
evet canım zaman azaldı,kontrolüm cuma günü.en son bayramdan önce gitmiştim kontrole ozaman 2 kiloydu,birde geçen gün sancım olduğunda gittim akşam nst ve tahlil yapıldı ultrasona girmemiştim,aslında kontrolüm bayramdan hemen sonraydı ama gitmek istemedim sıkıldım ikidebir hastaneye gitmekten,cuma günü belli olacak bakalım oğluşum ne kadar büyüdü....Selammmm kızlarrr nasılsınızzz? nasıl gidiyor hamilelik? mavi zamanın azaldı canımmm :)
kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo oldunuz?
Tedaviye devam eden canlarrr en kısa zamanda meleklerinize kavuşun inşallah :)))
günaydın kızlar...
evet oğlumu kucağıma aldığımda unutacağım kesinistersen biraz daha zaman ver kendine tedavi konusunda sizin sadece spermle ilgili ise sorun keçi boynuzu falan iyi gelirde bir de baktın hamile olursun canım.1-2 ay beklemeye al bakalım sonuç ne olacak.tabiki yinede sen daha iyi bilirsin.birde baktın süpriz yapmış gelmiş bebeğin sana
canım çok geçmiş olsun bol c vitamini al ıhlamur iç inşallah tez zamanda iyileşirsin canım
evet canım zaman azaldı,kontrolüm cuma günü.en son bayramdan önce gitmiştim kontrole ozaman 2 kiloydu,birde geçen gün sancım olduğunda gittim akşam nst ve tahlil yapıldı ultrasona girmemiştim,aslında kontrolüm bayramdan hemen sonraydı ama gitmek istemedim sıkıldım ikidebir hastaneye gitmekten,cuma günü belli olacak bakalım oğluşum ne kadar büyüdü....
Çok geçmiş olsun medids.Bende bayramda hastaydım.10 güne yakın sürdü nerdeyse ilaç alamadığım için.Sende bol bol portakal suyu iç.Mandalina ye.Ihlamur ve ballı sütte bana çok iyi gelmişti.Birde tavuk çorbası iç bol bol.Kendine iyi bak.
günaydın kızlar...
medids geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede atlatırsın, dikkat et kendine ve bebeğine...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol c vitamin takviyesi yap..
sağol canım sende kendine dikkat et,ben kolay kolay grip olmazdım demek ki hamilelikte bünye zayıflıyormuş.
Havalarda bir öyle bir böyle.
kızlar progestan iğnesi çok canımı yakmıştı kaç gündür. sağ tarafım özellikle, bir bakayım dedim mosmor bir yer, kızarıklık falan. 3 gündür bayaa acı vermişti, hatta dün çevremdekilere diyordum kemiklerim ağrıyor gibi, acısı hissediliyordu sanki her yerimde. bugün iğne için başka hastaneye gittim, dedim sağdan vurunmam lazım ama sağ tarafımı hissetmiyorum nedense. hemşire kontrol etti enfeksiyon kapmış gibi dedi, doktoru çağırdı, doktorda fazla yukardan yapılmış iğne(batırılmamış yani) o nedenle enfeksiyon kapmış, morarmadan ziyade kızarıklık ve koca şişlik bunun belirtisi. antibiyotik bir şeyler yazdı, dedim transfer oldum ben doktoruna sor öyle kullan en az 2 gün dedi. bende almadım ilaçları. maalesef bunda bile beni buldu bir şey. bir de doktor kolumu gördü, ne yapmışlar sana böyle dedi, kolumda kan verirken içerden basınç yapıp çok şişmişti, zift gibi oldu, ama onun acısı yok şükür. dondurulmuş tedavisi dedim kolay dedim ama bir yerden bir şey çıkıyor işte...
kızlar progestan iğnesi çok canımı yakmıştı kaç gündür. sağ tarafım özellikle, bir bakayım dedim mosmor bir yer, kızarıklık falan. 3 gündür bayaa acı vermişti, hatta dün çevremdekilere diyordum kemiklerim ağrıyor gibi, acısı hissediliyordu sanki her yerimde. bugün iğne için başka hastaneye gittim, dedim sağdan vurunmam lazım ama sağ tarafımı hissetmiyorum nedense. hemşire kontrol etti enfeksiyon kapmış gibi dedi, doktoru çağırdı, doktorda fazla yukardan yapılmış iğne(batırılmamış yani) o nedenle enfeksiyon kapmış, morarmadan ziyade kızarıklık ve koca şişlik bunun belirtisi. antibiyotik bir şeyler yazdı, dedim transfer oldum ben doktoruna sor öyle kullan en az 2 gün dedi. bende almadım ilaçları. maalesef bunda bile beni buldu bir şey. bir de doktor kolumu gördü, ne yapmışlar sana böyle dedi, kolumda kan verirken içerden basınç yapıp çok şişmişti, zift gibi oldu, ama onun acısı yok şükür. dondurulmuş tedavisi dedim kolay dedim ama bir yerden bir şey çıkıyor işte...
artık düşünmüyorum dondu bikere zaten çocuklarım :) nasip ne ise o olsun. senin ohss dan sonraki adetin gecikmeli oldu mu canım. 15 kasım gibi olmayı bekliyorum innnnşallah o zaman rahatlarım ve tamamen gider.....
.
Geçmiş olsun.Bu iğneden bir süre bende oldum.Çok acıtan bi iğne bu.Günlerce acısı geçmiyo.Benimde morarmıştı ve yapılan yerlerde hissizlik hala devam ediyor biliyor musun?Aylarca zaman geçmesine rağmen.Ama sende durum farklı olabilir.Enfeksiyon kapmışsa daha zor.Ama antibiyotik de zararlı olabilir.Bence sen en iyisi doktoruna danış bu durumu.İnşallah olumlu sonuçlanır tedavinde bu çektiklerine değer.
canım çok geçmiş olsun napmışlar sana böyle..bu hemşirelerden nefret ediyorum yaa işlerini adam gibi yapmıyolar hiç..doktorunu ara yarın sor bakalım gerekirse kullan antibiyotik ihmal etme sakın enfeksiyon ilerlemesin..beni buldu diye düşünme lütfen üzme kendini..
Cnm ya benimde aynı oluyor ilk 10 gun neredeyse o bezeler ve morluklar hiç geçmedi. Beze neredeyse 3 gun oraya vurulmadım. Tek taraflı idare ettim. Dün yine hastaneye gittim ordada erkek bir hemşire bir kaktı igneyi oluyorum zannettim. Bi süre daha sol tarafimdan igne olamam sanirim . Bugun esime vurdurdum valla mis ağrı sizi yok :) O beze aynı yerden vurulmayinca 3 gun sonra geçiyor. Dediğin gibi bacak kemiklerine bile ağrı yapıyor insanın. İns. enfeksiyonluk birşey değildir sen yinede dr'a sor tabi bakalim ne diyecekler. Hamilelikte kullanılan 1-2 antibiyotik var diye biliyorum en azından onlardan verebilir.