valla tuhaf bir şekilde hala beklemedeyim cnm.
ayyyy hadi cnm hiç belli olmaz
iğnelere devam dimiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy hadi cnm hiç belli olmaz
iğnelere devam dimiiii![]()
bekle bekle canım yarın test sonucunu alalımda gör sen bebişinin sana geldiğini inşallahiğneleri bırakmadın dimi
![]()
cnm inşallah bu sefer mutlu haberleri alacagız canım.inşallah hamişsin tatlım bu sefer :))) dualarım seninle...
kızlar kafam çok karışık az önce merkezeden aradılar opuda 21 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllenmiş bugün 3.günleri 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler.sizce 5 .güne ya yumurtam kalmazsa ya hepsi beni bırakırsa :18::18::18:
nasıl yaptın cnm incir kürünü ? ve ne kadar önceden başlamak lazım acaba ?
canım yarım litre kaynayan suya 7-8 adet inciri böl 4-5 e at tencerenin ağzı kapalı olsun ve su çeşme suyu olmasın 5dk kaynak sabah akşam yemeklerdn 15 dk önce iç hergün günlük yap bak gör faydasını görcen bu ibrahim saraçoğlunun kürü eşimede keçiboynuzu yapuyom siperm kalitesi için :))))))))))))))
inşallah tadı kötü değildir soğan kürünü yapamadım mesela
ne kadar yapmak lazzm acaba dengemi bozmaz dimi ????
topu topu 2 yumurta oluşuyo onlarıda bozmayalımm![]()
kızlar kafam çok karışık az önce merkezeden aradılar opuda 21 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllenmiş bugün 3.günleri 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler.sizce 5 .güne ya yumurtam kalmazsa ya hepsi beni bırakırsa :18::18::18:
21 gün her ay adet başlayınca yapmaya başla 3 ay yapcan canımm.ibrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkartadı çok güzel bu arada incir olduğu için
![]()
Cnm yaa gayet güzel daha ne olsun. Aslında diğerleride yaşıyor ama çok yumurta olduğu için en sağlıklılarıyla devam etmek istiyorlar. Bu arada Ohss riskine karşı hazırlıklı ol :)
Kızlar incir prolaktini çok yükseltiyor . Bizzat denemişliğim var. O ay prolaktinin 40 'a çıktıHaberiniz olsun :))
yumurtaları toplanmış ise ohss olmaz:))
hadi canım, aaaaaaaaaOhss yumurtalar toplandıktan 2-3 gn sonra çıkıyor :) Bizzat yaşadım :)
yumurtaları toplanmış ise ohss olmaz:))
kızlaaaaaaarrrrr
çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bugün adetim göründü lekelenme şeklinde gecikmeden gelecek sanırım. bat tarihim de 14 kasımdı:)
gecikebilir diye şartlandırmıştım kendimi beklemiyordum ya ne kadar önemli psikolojik rahatlık. geliverdi beklemeden.
benim ohss durumum da baya geçti sanırım. hiç şikayetim kalmadı şişliğim de indi. inşallah adetle birlikte de içimdeki bütün kötülükler gider.
bir de kızlar doktor rahim temiz dondurulmuş u koyabiliriz dese bile ben 1 ay daha dinlenmek istiyorum hem daha iyi toparlanmış olur rahmim. jolly cimm özellikle senin fikrin nedir canımcım ??
bundan korkarım zaten hep bi yeri düzeltmeye çalışırken diğer yer nolur bilinmez çünkü
ben 2 yumurtayla devammmm![]()
incir kürü hem yumurta çoğaltıyo hem havuçla karıştırırsan çatladıyo sen sadece incir yap çoğalsın.benim 18 yumuşom vardı ama olmadı hemde 5.gün embriyosu oldular ama tutmadı 6 tane dondurulmuşum var aralıkta rengli olunca onları denicez rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verisn inşalahh aminnnnnn