Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kafam çok karışık az önce merkezeden aradılar opuda 21 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllenmiş bugün 3.günleri 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler.sizce 5 .güne ya yumurtam kalmazsa ya hepsi beni bırakırsa :18::18::18:

ayyyy hadi cnm hiç belli olmaz
iğnelere devam dimiiii :20::20::20::20::20:

bekle bekle canım yarın test sonucunu alalımda gör sen bebişinin sana geldiğini inşallah :16: iğneleri bırakmadın dimi :20:

cnm inşallah bu sefer mutlu haberleri alacagız canım.inşallah hamişsin tatlım bu sefer :))) dualarım seninle...

bakalım kızlar yaaa, akşama gelen giden olmazsa kan veririm, bu işkence de sona erer. ara ara adet ağrılarım oluyor, akıntımda oluyor(olmasa iyiydi) bugün 31.günüm, hiç yaşamamıştım, eğer ki bebiş yoksa benim hormonların düzeni alt üst olmuş diyeceğim.

kızlar kafam çok karışık az önce merkezeden aradılar opuda 21 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllenmiş bugün 3.günleri 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler.sizce 5 .güne ya yumurtam kalmazsa ya hepsi beni bırakırsa :18::18::18:

canım çok normal, bence gayet güzel, bende de 25 tane toplanmıştı, 16 tanesi işlem görmüştü, 5.günde 11 tane kalmıştı ama. senin o zaman 5.gün transferi olacak, hadi hayırlısı inşallah.

nasıl yaptın cnm incir kürünü ? ve ne kadar önceden başlamak lazım acaba ?

canım yarım litre kaynayan suya 7-8 adet inciri böl 4-5 e at tencerenin ağzı kapalı olsun ve su çeşme suyu olmasın 5dk kaynak sabah akşam yemeklerdn 15 dk önce iç hergün günlük yap bak gör faydasını görcen bu ibrahim saraçoğlunun kürü eşimede keçiboynuzu yapuyom siperm kalitesi için :))))))))))))))

canım yarım litre kaynayan suya 7-8 adet inciri böl 4-5 e at tencerenin ağzı kapalı olsun ve su çeşme suyu olmasın 5dk kaynak sabah akşam yemeklerdn 15 dk önce iç hergün günlük yap bak gör faydasını görcen bu ibrahim saraçoğlunun kürü eşimede keçiboynuzu yapuyom siperm kalitesi için :))))))))))))))

inşallah tadı kötü değildir soğan kürünü yapamadım mesela :1:
ne kadar yapmak lazzm acaba dengemi bozmaz dimi ????

topu topu 2 yumurta oluşuyo onlarıda bozmayalımm:1::1::1::1:

inşallah tadı kötü değildir soğan kürünü yapamadım mesela :1:
ne kadar yapmak lazzm acaba dengemi bozmaz dimi ????

topu topu 2 yumurta oluşuyo onlarıda bozmayalımm:1::1::1::1:

21 gün her ay adet başlayınca yapmaya başla 3 ay yapcan canımm.ibrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkar :16::16::16: tadı çok güzel bu arada incir olduğu için :16:

Cnm yaa gayet güzel daha ne olsun. Aslında diğerleride yaşıyor ama çok yumurta olduğu için en sağlıklılarıyla devam etmek istiyorlar. Bu arada Ohss riskine karşı hazırlıklı ol :)

21 gün her ay adet başlayınca yapmaya başla 3 ay yapcan canımm.ibrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkar :16::16::16: tadı çok güzel bu arada incir olduğu için :16:

Kızlar incir prolaktini çok yükseltiyor . Bizzat denemişliğim var. O ay prolaktinin 40 'a çıktı :1: Haberiniz olsun :))

Cnm yaa gayet güzel daha ne olsun. Aslında diğerleride yaşıyor ama çok yumurta olduğu için en sağlıklılarıyla devam etmek istiyorlar. Bu arada Ohss riskine karşı hazırlıklı ol :)

yumurtaları toplanmış ise ohss olmaz:))

canım çok güzel maşallah kaliteli olmasalar 5. güne devam etmek istemezler bir de embbriyo sayısı fazla olunca 5. güne gitmek istiyorlar. 16 sı döllenmiş 10 u ile devam ediyoruz dediklerine göre 6 tanesini belki de 3. günde dondurup kendilerini sağlama almışlardır bunu konuştunmu canım merkezle? inşallah 5. gün transferin olur canım.

yumurtaları toplanmış ise ohss olmaz:))

yumurtalarım toplandıktan sonra ohss oldum :) ohss çatlatma iğnesinin salgıladığı hcg hormonu sebebiyle ortaya çıkan bir durum. hcg uygulamasından 48 saat sonra baş gösteriyor :)

kızlaaaaaaarrrrr

çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bugün adetim göründü lekelenme şeklinde gecikmeden gelecek sanırım. bat tarihim de 14 kasımdı:)
gecikebilir diye şartlandırmıştım kendimi beklemiyordum ya ne kadar önemli psikolojik rahatlık. geliverdi beklemeden.

benim ohss durumum da baya geçti sanırım. hiç şikayetim kalmadı şişliğim de indi. inşallah adetle birlikte de içimdeki bütün kötülükler gider.

bir de kızlar doktor rahim temiz dondurulmuş u koyabiliriz dese bile ben 1 ay daha dinlenmek istiyorum hem daha iyi toparlanmış olur rahmim. jolly cimm özellikle senin fikrin nedir canımcım ??

kızlaaaaaaarrrrr

çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bugün adetim göründü lekelenme şeklinde gecikmeden gelecek sanırım. bat tarihim de 14 kasımdı:)
gecikebilir diye şartlandırmıştım kendimi beklemiyordum ya ne kadar önemli psikolojik rahatlık. geliverdi beklemeden.

benim ohss durumum da baya geçti sanırım. hiç şikayetim kalmadı şişliğim de indi. inşallah adetle birlikte de içimdeki bütün kötülükler gider.

bir de kızlar doktor rahim temiz dondurulmuş u koyabiliriz dese bile ben 1 ay daha dinlenmek istiyorum hem daha iyi toparlanmış olur rahmim. jolly cimm özellikle senin fikrin nedir canımcım ??

Ohh hadi bakalim gözün aydin benimde tam 12 gun sonra gelmişti. Cnm valla bakalim Dr ne diyecek eğer hersey olumlu derse bile senin psikolojik acıdan tedaviye başlama isteğin önemli . Sen kendini ne zaman bebislerii almaya hazır hissediyorsan o zaman başla. Bebislerin donduruldu zaten ha 1 ay önce ha 1 ay sonra farketmes. ;)

incir kürü hem yumurta çoğaltıyo hem havuçla karıştırırsan çatladıyo sen sadece incir yap çoğalsın.benim 18 yumuşom vardı ama olmadı hemde 5.gün embriyosu oldular ama tutmadı 6 tane dondurulmuşum var aralıkta rengli olunca onları denicez rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verisn inşalahh aminnnnnn

canım ben aşılamamdan önce incir kürü yapmıştım.ilk defa prolaktin hormonum çok yükseldi.ben incire bağladım.o yüzden her kür herkese iyi gelmiyor.ama bu sefer bende hergün 2 tane incir yemeye başladım.belki iyi gelir .yarın herşey belli olacak zaten.eğer 4-5 tane varsa yumurta hemen toplama işlemi yapılacak.yoksa önümüzdeki ay herşeye baştan başlayacağız.hayırlısı artık.

Back
X