Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
:34:
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)

ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü

neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama

sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye

sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde

kuş gibi kanat çırpıyodu

biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi

1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi

ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince

bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi :16::16:

Melekcim demek prensesin olacak çok sevindim.Tebrik ederim.Bide ben öğrenebilsem bana da doktor büyük ihtimalle erke ama yine de bir daha ki geldiğinde daha net söyleriz tam belli değil dedi :)) bende iki arada bir dere de kaldım :)))

canım içinden hangisi geçiyorsa o oluyor cinsiyeti ,ben hep erkek dedim içimden öyle geçti,hatta ilk doktorum kıza benziyor demişti göstrmediğinde bana öyle gelmiyor demiştim gülmüştüm,,,hangisi olursa sağlıklı olsunda nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa :34:

kızlarrr nasılsınızzzzz

leyla profilindeki resim çok güzel ya beni güldürdü valla her yeri oynuyo :1::1::1::1:
onurumsun hayırlı olsun cnmmmm darısı başımıza inşallahhh:16:

canım içinden hangisi geçiyorsa o oluyor cinsiyeti ,ben hep erkek dedim içimden öyle geçti,hatta ilk doktorum kıza benziyor demişti göstrmediğinde bana öyle gelmiyor demiştim gülmüştüm,,,hangisi olursa sağlıklı olsunda nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa :34:

Valla içimden erkek geçiyor canım :)) bakalım hangisi olursa hayırlı evlat olsunlar eli ayağı düzgün olsun da kızda benim erkek de benim :)) sadece merak ediyorum.

Mavi'cim biz bebek arabası konusunda çok kararsısız siz nasıl bir araba aldınız travel sistem istiyorum ben puset'li ama onlar da çok büyük arabanın bagajına sığmıyor bana bir akıl verin tecrübeliler :))))

kızlarrr nasılsınızzzzz

leyla profilindeki resim çok güzel ya beni güldürdü valla her yeri oynuyo :1::1::1::1:
onurumsun hayırlı olsun cnmmmm darısı başımıza inşallahhh:16:

biz iyiyiz de sen neredesin kaçak :))) ne geldiğin var ne gittiğin. (ohh şöyle bir fırçamı da attım) :)))

benimde çok hoşuma gitmişti avatarım,hep beraber gülelim diye ekledim.

onurumsunun şimdi ağzı kulaklarındadır sevinçten :))) Allahım bizede nasip etsn inşallah,aşılama sonucumu bekliyorum:((

canım ben aşılama zannetmiştim.o zaman hiç korkma kesin hamişsin çok ama çok mutlu oldum anlatamam sana bizlere de umut oluyosun,yaaa gerçekten çok mutlu oldum,çok sevindim.83 ten 160 lara çıktıysa kesin hamilesin canım.bu arada nerde yaptırdın,şimdi 2.aşılamamı oldum birkaç gün sonra sonuç alıcam bende eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum.
tekrardan tebrik ederim canım,gerçekten çok mutlu oldum,hala anteptesin dimi?

Saol canım ben zaten antepliyim Gaziantep eurofertilde Ruşen Atmacaya yaptırdım ben memnun kaldım tavsiye ederim sana .

yok canım bir şey yazmadım :)) geçen hafta gittim bende kilo boy falan baktı biraz önden ilerliyor muşuz :))) cinsiyet için de biraz inceledi tam göremedim ama büyük ihtimalle Erkek dedi :)) genede garanti değil dedi,5 aralıkta gideceğim o zaman kesin söylerler sanırım. :)) zaten meraktan çatlamak üzereyim :))))

Hastane için de şimdiye kadar hep Tınaztepe hastanesine gittim Buca da oturduğum için evime yakın sayılır ama doğum için görüştük son gittiğim de odalara falan baktık eşimle beğenmedik hiç, benim 2 arkadaşım da hamile biri 7 aylık diğeri 5 aylık onlar Egepol hastanesine gidiyorlar çokta memnunlar bir kere bir arkadaşımın doğumu için bende gitmiştim güzel bir hastane, 5 aralık randevumu oradaki Dilek hanımdan aldım ilk defa gideceğim bakalım beğenecek miyim 7 aylık hamile arkadaşımın doktoru ilk çocuğunun doktoru da dilek hanımdı işin de çok iyidir diye tavsiye etti inş. bende memnun kalırım.

sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ?

Bende cinsiyetini çok merak etmiştim anlıyorum seni.Biz bide 1 aya yakın kız sandık isim bile düşünmüştüm sonra erkek çıktı:)) Neyse artık ona da alıştım.Seninkide bi dahaki gidişinde kesin belli olur.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese.Ben ege üniversitesinde bir prof. un muaynehanesine gidiyorum fuat akercan. çok da memnunum ama artık üniversitede hasta görmüyor.Yani herşeyi özel.Doğumuda özelde yaptırıyormuş.Ben devlet memuruyum.Rapor falan gerektiğinde sıkıntı olacak benim için.Birde doğum özelde olacağıiçin en az maliyeti 5000-5500 tl olacak.Bu da fazla geliyor bana.O yüzden yeni bi yer arayışına girdim.egepolün iyi olduğunu duydum ama bize çok uzak karşıyakada oturuyorum.Birde randevuyu geç tarihe veriyorlarmış diye duydum.Neyse bulurum herhalde biyer.Olmadı parayı verip özelde yapıcam artık:)) İnşallah sende gideceğin dr.dan memnun kalırsın.

evet benim de aklımdan geçen yer orası,hatta psikolojik olarakta seni rahatlatıyolarmış,şimdiki doktorumdan da memnunum ama tüp bebek yaptırırsam ruşen beye gidicem,bu arada maliyeti ne oluyo?siğorta karşılıyomu,sen bankada çalışıyodun galiba,güvencen karşıladımı,bide gerek olursa bana detaylı bilği verirmisin tüp bebekle ilğili nasıl oluyo,ilaçlar,yumurta toplama işlemi felan?

Valla içimden erkek geçiyor canım :)) bakalım hangisi olursa hayırlı evlat olsunlar eli ayağı düzgün olsun da kızda benim erkek de benim :)) sadece merak ediyorum.

Mavi'cim biz bebek arabası konusunda çok kararsısız siz nasıl bir araba aldınız travel sistem istiyorum ben puset'li ama onlar da çok büyük arabanın bagajına sığmıyor bana bir akıl verin tecrübeliler :))))

canım biz bebek arabası almadık yiğeniminkini kullanacağız çünkü çok kullanmadı abimler pusetide var,ben bir kaç ay sonra bastonlar varya hafif onlardan alacağım taşıması kolay diye...

şu verdiğim linkteki gibi modeli Kraft Topaz ift Ynl Bebek Arabas - 289 A - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

canım sana tavsiyem hafif çok büyük tekerlekli olmayan arabalardan alman...

canım biz bebek arabası almadık yiğeniminkini kullanacağız çünkü çok kullanmadı abimler pusetide var,ben bir kaç ay sonra bastonlar varya hafif onlardan alacağım taşıması kolay diye...

şu verdiğim linkteki gibi modeli Kraft Topaz ift Ynl Bebek Arabas - 289 A - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

canım sana tavsiyem hafif çok büyük tekerlekli olmayan arabalardan alman...

sağol canım eşimde senin gibi düşünüyor sanırım küçük kullanışlı bir araba alacağız ilk çocuk diye heves edip bana eziyet olacak bir araba almakta istemiyorum tavsiyeni dinleyeceğim teşekkür ederim. :)))

evet benim de aklımdan geçen yer orası,hatta psikolojik olarakta seni rahatlatıyolarmış,şimdiki doktorumdan da memnunum ama tüp bebek yaptırırsam ruşen beye gidicem,bu arada maliyeti ne oluyo?siğorta karşılıyomu,sen bankada çalışıyodun galiba,güvencen karşıladımı,bide gerek olursa bana detaylı bilği verirmisin tüp bebekle ilğili nasıl oluyo,ilaçlar,yumurta toplama işlemi felan?

Dondurulmuşlarımla birlikte 7.500-buldu.İlaçlarda dahil.Bankam sadece 3.500 karşılayacak.Sen tüp bebeğe başlamaya karar ver telefonunu özele yaz ben ararım seni.

Kızlar dün gece çok şidetli bir ağrım oldu .Ben aylık adet olurken belim ve karnım acayip ağrırdı.Olmam gereken günlerdeyim ağrılarım bundanmıdır.Aranızda bu durumu yaşayan varmı.Çok şukur lekem yok ama tedirgin oldum

Kızlarrr naber nasılsınnızzz? superisi, mda sizi merak ediyorum... mavi bebiş nasılllll az kaldı gelmesine.
Hepinizi öpüyorum...

evet tahmin ettiğim tutar.bakıyorumda hemen haftalık çizelgeni hazırlamışın,çok güzel olmuş 40.haftayı görürüz inşallah,şimdiden sağlıklı sıhhatlı doğum nasip etsin,sağlıcakla al kucağına inşallah ..

çok iyi olur eğer tüpbebeğe başlarsam mesaj atarım,teşekkür ederim

Kızlarrr naber nasılsınnızzz? superisi, mda sizi merak ediyorum... mavi bebiş nasılllll az kaldı gelmesine.
Hepinizi öpüyorum...

bende çok merak ediyorum superisini,mda bide yeliz var yelizde bayadır gelmiyor haber yok:44:

biz iyiyiz canım çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım ne durumda,seninde azalıyor günler hakkımızda hayırlısı olsun...:16::16::16:

Kızlar dün gece çok şidetli bir ağrım oldu .Ben aylık adet olurken belim ve karnım acayip ağrırdı.Olmam gereken günlerdeyim ağrılarım bundanmıdır.Aranızda bu durumu yaşayan varmı.Çok şukur lekem yok ama tedirgin oldum

canım bende de 2 ay falan adet günleri yaklaşınca olurdu vücut ancak düzene sokuyor kendini hiç endişelenme bide çok yorma kendini....

Back
X