Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn
iki gündür inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorumdün akşam 8'de uyudum belki geçer diye ama kaldığı yerden devam ediyor
((
ilaçta kullanmıyorum artık kendi isteği ile ne zaman geçerse.
1 çorba kaşığı acı pul biber ye:) yemeğinede ekleyebilirsin, doğal ağrıkesicidir.günaydınnnn
iki gündür inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorumdün akşam 8'de uyudum belki geçer diye ama kaldığı yerden devam ediyor
((
ilaçta kullanmıyorum artık kendi isteği ile ne zaman geçerse.
elcefcım mrbbb
benım ılk asılamam ozelde oldu 1000 tl asılama 250 ılac derken toplamda 1250 tabı bıde muayene ucretı derken bızım 3bın gıtmıstır. herneyse 2. ve 3. asılama devlete gectım tabı araada gıttım doktorları saymıyorumm onlarda ozeldı..baktım olmuyo devlete gectık ve 2 ıgnelı asılama sonrası benı tupe gecırdı doktorum.ofıse gırme nedenım orda her tup yapılcak olan kısıye ofıs cekılıyomus .benım tum evraklarım hazır bı ofıs kaldı tabı bu arada degerımı 10 altına dusurceklermıs dusuncede onumuzdekı ay tabı duserse tupe gecıcem suan hıc ozel bı yer dusunmedım cunku ankaranın en ıyı kadın arstırma merkezıne gıdıyroumm.ha tutmazsa artık bunu bıle dusunmekıstemıyroum ozel bı klınık secıcem kendımee en azından dedın gbı oluyosa bılmıyroumda hanı raporla ılacları alıp tup bebek parasını ozel klınıkte oderım dıyroumm..cokk karısımm anlıycann..
cok zor 2 yıldır ugras dıdın ortada hıcbısı yok bol bol stres ve maddı kayıp.maddıyatta gozum gormuyo artık ama sırf bu ıs ıcın ısten cıktım.para olmayıncada olmuyo..
napcam bılmıyorum elcefcımm .
bu arada benım yas 27 3.5 yıllık evlıyım esım memur onun uzerınden tupe basvurdum vercen bılgılerın varsa cok sevınırım..
canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.Bugün iş başı yaptım.Oturuyorum gün boyu kan testimi tekrarladım 83 ten 167 çıkmıştı umarım artarak devam eder ve beni hiç bırakmaz.Allahım isteyen herkese nasip eder işallah bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.Öpüldünüz..![]()
Saol canım ben zaten antepliyim Gaziantep eurofertilde Ruşen Atmacaya yaptırdım ben memnun kaldım tavsiye ederim sana .
sağol canımumarım en kısa sürede sende öğrenirsin cinsiyetini
![]()
kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum sizleri fakat yazmak bugüne kısmetmiş.dün aşılama oldum,ilk aşılamam.doktorum kesinlikle grip olma dedi ve ben bugün gribim(şimdi grip aşılamayımı olumsuz etkiliyo nooluyo?çok tedirginim lütfen bilen varsa yazsın lütfeennn
aşılaman hayırlı olsun canım.beim 1.aşılamaydı....spekulumdan benimde canım çok yandı çatımçok dar hatta gözümden yaşlar akmıştı ağrıdan buna istinaden 2 -3 gün lekenlenme olabilir demişti doktorum,öylede oldu.bende hiç umutlu değildim sallamıştım resmen bide gripde olmuştum çünkü umutla beklediğinde olmadığında hayal kırıklığı çok fazla oluyor.kendimi dinlemedim belirtilere takılmadım rabbim nasip etmişki oldu...inşallah rabbim bu sefer nasip eder kavuşursun bebeğine....
Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh![]()
CANIM BENİMM SAĞOLASINN...evet yaa benimde çatım çok darne biçim şey bu anlamadım zaten ...aynen bende resmen ağladım..ilk aşılamanında o spekulum kısmı acımıştı da.. ve dün ööle pembemsi bi lekelenme oldu..ama nasipse tutar valla canım yaaa..bilmiyorum..?bu sefer kendimi dinlememeye çalışıyorum..ama burda da sormadan yapamıyorum,nasıl işse :) yaa bide şey sorcam sana,dr ilişki önerdi mi?:26:
Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh![]()
seninki de çok tatlı yahuuu, sen de göreceksin o günleri inşallah canım.
valla o takvimi görünce bende dayanamıyorum artıkçok tatlı.onu kucağıma alacağımı hayal ediyorum hep,senin bebişinde büyoyo annesi inşallah sizde bu günleri göreceksiniz...