Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende bugün kontrolden geldim herşey yolunda,haftaya perşembe son kontrolüm artık ondan sonra doğuma gidiyorum.
Elcefcim sagolasin.bekliyiruz bakalim fsh duddin diye ilaclara devam..senin kilinikte coj duydum hep olumlu seyler duydum.bence sende dogru yoldasin.bizim burdada keske oyle 1000tl farkla ozel olsa bende giderim.arastiruyim bakayim.insallahh bebislerimizz gelirr canimm yaa bu hasret cok uzadii
Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh![]()
canım hamilelik takvimindeki o elini yiyen yumiş bebek çok tatlı aynen tam doğucak kıvama gelmiş. Allah yardımcın olsun hayırlı bir doğum olsun bütün hazırlıklar tamamlanmıştır hani herşeyini tamamlayınca bizimle fotoğraflarını paylaşıcaktın :) merak ediyoruz eklersen seviniriz neşemiz yerine gelir :)
jolly nasılsın canım herşey yolunda mı kalp atışlarını duydun mu sıpa nın. ben de bekliyorum adet 18. günü bugün şafak sayar gibi :)
Günaydın tatile az kaldı :)))
çarşamba günü bebişimi göreceğim cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah :)))
Topiğimiz ne kadar sessizleşti.
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar....
MAVİ hamileliğin süresince kaç kilo aldın? Araştırma yapıyorumda:)) Bakalım ben kaç kilo alacağım.bir de sana bişey soracaktım.Bebekler için zıbın var içlerine giydiriliyo sanırım.Sen kaç tane aldın onlardan.acaba çok kullanılıyormuki?? Ona göre alayım bende.sen araştırmışsındır diye sorayım dedim..
sağol canım rabbim inşallah bu yolda emek veren herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahmaşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah prensenin kontrolünüz de iyi geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin.
sağol ayşem çok duygulandımcanım nasılsınız bebişle.. bu hafta yasinlerde sana sıra geldi ..
hayırlı cumalar canım.12 kilo aldım her ay 1 kilo gidiyodum ama son 2 ay arttı ödemimde.hani ilk günler giydirilen iç zıbından bahsediyosan 2 takım aldım 1 tanede hasta.çıkışının içinde oluyo.fazla almadım çünkü hemen büyüyo bebişler biliyosun..göbeği düştükten sonra normal çıtçıtlı atletlerden kullanacağım...kafana takılanları sorabilirsin canım![]()
kizlar selam sormak istedigim sey bugun asilamamin 12.gunu ve dunden beri camurumsu bi lekelenmem var doktorum beklememi soyledi ama beklemek cok zor boyle olupta hamile kalan varsa yada baska bir tecrubesi olan lutfen cevap yazsin insallah en yakin zamanda isteyen herkez bebegine kavusur.
canım hamilelik takvimindeki o elini yiyen yumiş bebek çok tatlı aynen tam doğucak kıvama gelmiş. Allah yardımcın olsun hayırlı bir doğum olsun bütün hazırlıklar tamamlanmıştır hani herşeyini tamamlayınca bizimle fotoğraflarını paylaşıcaktın :) merak ediyoruz eklersen seviniriz neşemiz yerine gelir :)
sağol canım allah a şükür ki çok doktor koşturmadık bazı insanları doktorlar oyalıyor ard arda yapılan aşılamalar gereksiz klomen kullanımları rahim filmi çekilmeden yapılan tedaviler vs.. Biz çok vakit kaybetmeden rabbim imkanlarımızı kullanmamıza izin verdi devletten yararlandık maddi olarak öyle bile zorlanıyoruz ama ödeyebiliyoruz yine de çok şükür. Merkezim hakkında hep olumlu şeyler okuyorum inşallah benim mutluluğuma da vesile olur canım. Sen de sabret 1-2 ay hazırlan tüp bebeğe histeroskopi ve fsh ın düşmesi başarı oranını arttıracaktır.
Jolly nasılsın canım herşey yolunda mı kalp atışlarını duydun mu sıpa nın. Ben de bekliyorum adet 18. Günü bugün şafak sayar gibi :)
Ne güzel çok kilo almamışsın. 10-12 ideal aslında.Bende 5. ayı bitirdim 4 kilo aldım ama 3 kilosunu 1 ayda aldım.Moralim bozuldu sanırım fazla alacağım...Evet hastane çıkışlarında oluyo iç zıbın.ayrıda satılıyo. daha almaya başlamadım bebek için bişeyler ama kafamda tasarlıyorum ne alırım diye.Bunlar çok işe yaramayabilir diye düşünmüştüm bende.Çok almayaım o zaman:)) Asıl doğumdan sonra merak ettiklerim olacak ama sende bebişinle ilgileneceksin normal olarak.Nadir de olsa bizi görmeye gel:))
herkese merhaba epeydir giremiyorum sayfalarda ilerlemiş bayağı.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.