Superim ohhh maşaalah kalp atışlarını duymuşsun ne güzel devamını diliyorum canım
Jolyyyym dağum geldi çattı he doğum tecrübelerini ve bebeğini sabırsızlıkla bekliyoruuuuz.
Ve ben de dün Serklaj yaptırdım( Bilmeyenler için rahim ağzına konan bir dikiş :))) )
Serlaj hikayemmmmmm
Sabah 7 de doktorumun talimatı üzerine kahvltımı yaptım ve eşimi uyandırdım.Daha erken değil mi öğlen yapacak acelen ne dediyse de kalk ancak yatış matış işemlerini yaptırırız dedim.
Saat 10 gibi hastanye ulaştık.Doktorum dosyamı doldurdu.Ve oda geçtik.Görümcem ve eşim yanımda öğlene kadar odada beklerken keyifli koyu bir sohbeettik.Bn çok tedirginim ama belli etmiyorum tbi.. Sonra hemşire bana bir iğne yaptıüzerimi giydirdi o sevimsiz bone ve önlük

(( hasta bakıcı da tekelekli sandalyeyle geldi.Ameliyathanenin kapsından geçerken ölüyordum korkudan

((.Biaz beni koridorda beklettiler.O rada ben dokunsalar ağlayacağım.Bir an bir tanıdk gördüm gibi geldi sanki.Zuhal ablaaaa o benim bir dostum amliyat hemşiresi gözlerime inanamadım.Bu hastaneye gçiş yapmışşş.Kıııız snmisin korkma ben buradayım geldiiim dedi ve beni kolumdan tutarak ameliyathaneye götürdü güle oynaya.Ben zangır zangır titr,yorum hlaaaa.Hemen gel yat masaya dedi başımda güleryüzlü bir anestezi doktorum bir damar yolu açtı bana biraz kikirderken doktorum göründü ve maaşallah hastama iyi moral vermişsin diyerek siz nereden tanışıyorsunuz böyle o da muhabbete girdi ve ben o muhabbeti yaparken kolumdan ilacı vermişlrki başladı bir vücudumda bir sıcaklı ve iyi uykulaaaaaar....
Uynadığımda zuhal ablam ağrın var mı ağrenvar mı diye soruyordu.Sonra odma götürdüler eşim bembyaz olmuş benim biraz sancım hemen yatağa alındım ve ağrı kesciiğne verdiler.Hafif bir kanama oldu.Ve biraz da kasık ağrım.2 saat sonra doktorum artık gidebilirsiniz talimatıyla kayınvalideme gittik o geceyi orada geçirdim.Sağolsun ilgilendi.Ve bugün evimde istirahateyim ve gayet iyiyim.
İşlem toplam 10 dakika bile sürmedi.Ve gayet baarılı geçmiş.Sağık güvencemiz olduğu için 300 küsür bir fark verdik.Ücretlilerde bu işlem 700 falan tutuyormuş.
Allahan tek dileğim sağlıklı bir hamilelik geçirmek...