Hoşgeldin Mİnik Kelebeğim ..
Doğum tarihi : 27.06.2013
Doğum şekli : Spinal + Epidural kombine
Doğum haftası : 38+3
Doğum kilosu ve boyu : 3.550 gr 54 cm
25 Haziran salı günü Dr amcamızı son kez ziyaret ettik ve pazarlıklarımız sonucunda maks. 27 Haziran'da bebeğimizi alacağını söyledi. Daha çok küçük geliyordu bebeğim belki normal zamanımızı beklesek 41 haftalık doğacaktı belkide hiç hazır değildi dünyaya gözlerini açmaya . Ya da annesi hazır değildi 3 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra bebeğini kucaklamaya . 9 ay hamilecilik oyunu oynamıştık sonunun ne olacağını bilmeden .Doğumdan bir gece önce hastaneye gidip odamızı süsledik . Ertesi sabah uyandığımızda heyecanla karışık hissizlik . Eşim bol bol fotoğrafımı çekiyor süslendik ve yaklaşık 20 kişilik konvoyla hastaneye gittik :)) Hazırlıklar ve beni gelip almaları etrafıma hiç bakmadım yoksa ağlamaktan duramazdım bide dr beni bayıltmaya kalkardı :) O masaya yattığımda bebeğimin sesini duyacağımı bile bilmeden dua ettim . Eşim her anımda yanımdaydı bebeğimi çıkardıkları an ağlaması , eşimin ondan daha çok ağlaması :) ameliyathanede tam bir şenlik havası vardı . Sonra bebeğimi hemen sarıp yanıma verdiler o kadar sıcaktıki dünyada öyle bir koku yok sanki cennetin kokusunu getirdi bize. Bitmişmiydi şimdi bu kadarmıydı ? çekilen onca sıkıntı hamilelik döneminde yaşanan korkular , stresler ..Geçmiş geçiyor halen gözümden bir gün yeğenim hala sen tabağında kaç tane pirinç tanesi bırakıyorsun küçükken kaç tane bırakırsan o kadar çocuğun oluyormuş dedi . Annem hepsini yedirirdi bana . Tabakta 1 tane bile bırakmak yasaktı dedim . Acaba o yüzden mi bebeğim olmuyordu diye bile düşündürdüm.. Şimdi ne mi yapıyoruz ? Minik bebeğim mışıl mışıl uyuyor ve ona bakmaya bile kıyamıyorum . Yapılan aşısında , topuğundan alınan 1 damla kanda bile canım kendi vurulduğum onca iğnelerden, alınan kanlardan , opu sonrası da davul gibi şişmekten:) , histeroskopiler ve alınan onca negatif sonuçtan daha fazla acıyor . Yenide olsa annelik çok tuhafmış . Şu anda kendim için yapacağım tanım Acaba doymuyor mu korkusuyla bütün gece emzirmek için uyandırmaya çalışmak .. :) Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah . Sonra hepsiciği unutuluyor. Hamile arkadaşlarımda hamileliklerinizin sonuna kadar tadını çıkarın . Şu anda bile içimde kıpraşan minik bebeğimi özlüyorum . Keşke 1 tane içerde 1 tanede karnımda olsa :)) Sarışın maviş gözlü kızımla size dua etmeye devam edicez sağlıkla kalın :)