Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak beterin beteri var. şükür etmeyi öğreniyor insan bu şekilde. ya dış gebelik olsaydı tüpünü kaybedebilirdin. 20 ye düşmüş işte pazartesi emin ol sıfırlanır. hakkında hayırlısı olsun canım pes etme. doktor ne kadar dinlenmen gerektiğini söyler sonra hemen başla yeniden. yeni tedavi yeni umutlar. olana üzülüp durursan cidden vakit kaybedersin. düşünmemeye çalış.her şer de bir hayır vardır. bu tedavinin de böyle olmasında vardır bir hayır vardır rabbimin bir bildiği. sen sabırlı ol duanı et O'ndan iste...

Pazartesi sıfırlanır inşallah.normalde zorla adet olan biriyim şimdi kırmızılar kendiliğinden gelir mi bilmiyorum bu stres'te. Doktorumla konuştum 1 ay dinlen dedi, bu 1 ay içinde belki kendiliğinden de olabilir dedi, bu şekilde gebe kalan çok hastamız var dedi. 1 ay bekleyelim dedi, ama benim gönlüm 2 ay.
İnanıyorum var bi zamanı. Bana destek olduğun için çok teşekkür ederim çok sağol

Kızlar Onurumsun'dan ses yok . Doğurmuş olması gerekiyor . Haberi olan var mı ?

Pazartesi sıfırlanır inşallah.normalde zorla adet olan biriyim şimdi kırmızılar kendiliğinden gelir mi bilmiyorum bu stres'te. Doktorumla konuştum 1 ay dinlen dedi, bu 1 ay içinde belki kendiliğinden de olabilir dedi, bu şekilde gebe kalan çok hastamız var dedi. 1 ay bekleyelim dedi, ama benim gönlüm 2 ay.
İnanıyorum var bi zamanı. Bana destek olduğun için çok teşekkür ederim çok sağol

benim adetlerim normalde düzenlidir. 28-30 gün arası muhakkak olurum. ama tedavi dönemlerinde etkileniyor insan herşeyden önce beyinde bitiyor iş. sakın ne zaman adet olucam diye bekleme. ne kadar çok beklersen okadar inat eder ve gelmez. ne zaman hah şugün adet olcam dediysem o gün gelmedi tedavilerde. ama bazen de ilaçlardan dolayı bu ay gecikicek diye şartlandırdığım zaman kendimi şıp diye gelirdi folikül kistleri falan olmasına rağmen düşün yani beyin ve düşünce ne kadar etkiliyor. en fazla 38 .günde oldum böyle bikaç kere gecikti artık öğreniyosun ve ne zaman takmamaya başladım adetimi o zaman yönetmeye başladım :)
yumurtlama beyinde başlar diyor doktorlar. böyle düşün. bu 2 aylık sürecinde de hesapsız kitapsız yaşa gün sayarak birlikteliklerden kaçın akışına bırak yani mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. öyle daha kolay gelecektir bebeğin. ben henüz yavrusuna kavuşamamış olan herkes için dua ediyorum. ben de henüz kavuşmadım sen de bana dua et.

ben hatırlamıyorum canım gelip de doğurdum dediğini. gözden mi kaçırdık acaba?

merve değerin düşmüş bikaç günden sıfırlanacak sende kafanda bu olusuzluğu sıfırlamaya çalış.inşallah yeni tdavin daha güel sonuçlar verir.bu arada sana tavsiye ettiğim doktora da ulaşmaya çalış bence...

bende hiç rastlamadım.galiba topiğe hiç girmedi.umarım her şey yolundadır, fırsat bulamadğından girmiyordur...

Burda paylaşımda bulanan bütün bayan arkadaşlarım iyi ki varsınız, yorumlarınızla içime adeta su serpen, fikirleriyle yeniden farklı ve güçlü düşünmeme neden olan herkes'e çok teşekkür ediyorum, Rabbim inşallah hayırlı ve doğru zamanda sağlıklı bebekleri kucağımıza almayı nasip edicek...

Canlarım nasılsınız.Güzel dilekleriniz için çoo teşekkürler.

Merve daha güçlü oluyoruz.Ben 3 aşılama bir tüp bebek sonunda hamile kaldım.Hem de hiçbir sorunum yokken ilk oğluma evlenir evlenmez hamile kalmmama rağmen.Yaş faktörü deyip durdu doktorlar ama şimdi hamileyim.Rahmimde dikiş var.Bebeklerim birini düşürdüm biri benimle... Pes etmek yokkkk...

selam kızlar nasılsınız..biz çok iyiyiz teyzeleri bugün kontrolümüz vardı aynı zamanda 2li testimizi yaptırdık..ense kalınlığı çok iyi dedi doktor bütün organlarınada baktı kanımıda verdim 2-3 gün içinde sonucu alıcam hayırlısıyla..anlayacağınız bebeğim çok iyi herşey yolunda çok şükür gelişimi 2 gün önde gidiyo :nazar: doktorun yanında girmeden 1 parça çikolata yedim yemez olaydım o kadar hareketliydi ki maşallah doktor testi yapabilmek için 15 dakika uğraştı :1: hiç rahat durmadı kıpır kıpırdı "Kızım" Evet canlar kızım dedim bir kızım olucak hayırlısıyla cinsiyetimizi de öğrendik :16: biraz erken oldu ama 12+3te öğrendik cinsiyetimizi..bugüne kadar içime hep kız doğmuştu allah gönlüme göre verdi tıpkı ercelf gibi :34: cinsiyeti değişir mi bilmem ama önemli olan sağlıklı olması erkek kız önemli değil..bizden haberler böyle teyzeleri..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız..biz çok iyiyiz teyzeleri bugün kontrolümüz vardı aynı zamanda 2li testimizi yaptırdık..ense kalınlığı çok iyi dedi doktor bütün organlarınada baktı kanımıda verdim 2-3 gün içinde sonucu alıcam hayırlısıyla..anlayacağınız bebeğim çok iyi herşey yolunda çok şükür gelişimi 2 gün önde gidiyo :nazar: doktorun yanında girmeden 1 parça çikolata yedim yemez olaydım o kadar hareketliydi ki maşallah doktor testi yapabilmek için 15 dakika uğraştı :1: hiç rahat durmadı kıpır kıpırdı "Kızım" Evet canlar kızım dedim bir kızım olucak hayırlısıyla cinsiyetimizi de öğrendik :16: biraz erken oldu ama 12+3te öğrendik cinsiyetimizi..bugüne kadar içime hep kız doğmuştu allah gönlüme göre verdi tıpkı ercelf gibi :34: cinsiyeti değişir mi bilmem ama önemli olan sağlıklı olması erkek kız önemli değil..bizden haberler böyle teyzeleri..

canım kızın oluyor demek, maşallah nazar değmesin ona sağlıklıymışta. inşallah hep böyle devam eder. her anneye bir kız lazım ama kız-erkek farketmez tabi ilk olunca:)

maşallah sizeee kızıma kız kardeş mi geliyorrr erkenden göstermiş sizinki biz 17. haftada öğrenmiştik herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kötü günler geride kaldı çok şükür canım Rabbiim bundan sonra bize hayırlı bir hamilelik ve kucağımıza almayı nasip etsin.

canım kızın oluyor demek, maşallah nazar değmesin ona sağlıklıymışta. inşallah hep böyle devam eder. her anneye bir kız lazım ama kız-erkek farketmez tabi ilk olunca:)

sağol canım çok şükür herşey yolunda inşallah sonuna kadar devam eder..seninde bebeğinin cinsiyetini öğreniceğimiz zamanlarda yakın merak etme canım :34:

maşallah sizeee kızıma kız kardeş mi geliyorrr erkenden göstermiş sizinki biz 17. haftada öğrenmiştik herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kötü günler geride kaldı çok şükür canım Rabbiim bundan sonra bize hayırlı bir hamilelik ve kucağımıza almayı nasip etsin.

evet canım kızkardeş geliyo kızına valla bizde bu kadar erken beklemiyoduk sorduk doktora bizimki kıpır kıpır olduğu için ense kalınlığını ölçmek için hem üstten hem alttan bakmak zorunda kaldı öyle oluncada pozisyon çok oldu gördü doktorda bikaç sefer :1: tabi yanılma payı varmı bilmem ama 2 hafta sonraki kontrolümüzde sorucaz tekrar..çok şükür canım dediğin gibi kötü günler geride kaldı inşallah sağlıkla kucağımızada alacağımız günler gelicek canım..

Anamm bizim kızçeler çoğalıyor :)) Yaf bu erkekler daha tohumdan tutunmayı beceremiyo :1: benimde 12+4 te belli oldu hatta Dr %100 demişti . Gördükten sonra değişmiyor merk etme :)) Hayırlı olsun tekrardan ;)

su peisi çok güzel şeylr yazmışın inan çok sevindim.kızın olmasınada ayrıca sevindim.inşallah yanılma payı yoktur.2-43 haftadan kesinleşir.inallah ir sonraki kontrolünde de kızım çok sağlıklı diye yazarsın...

merhabalar ... öncelikle çok özledim sizi .. Ercelf msj aldım canım .. taşınıp düzen Kurana kadar giremedim epeydir.. jolly canımmm hayırlı olsun geçmiş olsun , ne mutlu sana almışsın kucağına bebeğini, sağlıkla çok şükür,darısı başımıza ..
Ercelfim kızlar Akın Akın geliyor .. çok sevindim iyi olmanıza ...tam olarak kaç haftadasın şu an? Çok şükür yarıladın dimi canım.. Rabbim tamamına erdirsin inş .
Bizde iyiyiz 33+1 olduk ..sona doğru adım adım yaklaşıyoruz.. sezeryan olucağı için 38 ile 39 arasında alıcaklr inş .. Herşey iyi gidiyor gibi .. Öpüyorum çok ..

Anamm bizim kızçeler çoğalıyor :)) Yaf bu erkekler daha tohumdan tutunmayı beceremiyo :1: benimde 12+4 te belli oldu hatta Dr %100 demişti . Gördükten sonra değişmiyor merk etme :)) Hayırlı olsun tekrardan ;)

benimde doktor direk hayırlı olsun kız dedi :1: değişmez herhalde bilmiyorum ama..beni gören herkes erkek diyodu ama hepsi yanıldılar tahminlerinde :34:

su peisi çok güzel şeylr yazmışın inan çok sevindim.kızın olmasınada ayrıca sevindim.inşallah yanılma payı yoktur.2-43 haftadan kesinleşir.inallah ir sonraki kontrolünde de kızım çok sağlıklı diye yazarsın...

çok sağol canım 2 hafta sonraki kontrolümde tekrar sorucam cinsiyeti..inşallah bundan sonra hep güzel şeyler yazmaya devam ederim :16:

CAnım çok sevindim .. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim cnm inşallah sağlıkla tamamına erer..yoktun uzun zamandır herşey yolundadır umarım..33 haftalık olmuşsun maşallah..

öncelikle beni merak eden herkee çok teşekkür ederim.Bende doğum hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.13 temmuzda erken doğum yaptım .Doktorum Nst için çağırmıştı ama kendisi tatile çıkmış.Eşimin ısrarı üzerine NST girdim sonucumu daha sonra gösterecektim Nst girdiğimde doğum sancımın başladığını ve akşama kalmadan doğuracağımı 1 saat içinde hastaneye hemen yatış yapmam gerektiğini söyledi.Hiç beklemediğim bir anda doğum başladığı için panik oldum eve gelip eşyalarımı hazırladım ailelerimize haber verdik ve kızımız dünyaya geldi çok küçük doğduğu için annemlerde kalıyordum daha yeni toparlandık allahım herkese nasip eder işallah.Annelik çok zor bir okadarda keyifli hepinizi çok öpüyorum

öncelikle beni merak eden herkee çok teşekkür ederim.Bende doğum hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.13 temmuzda erken doğum yaptım .Doktorum Nst için çağırmıştı ama kendisi tatile çıkmış.Eşimin ısrarı üzerine NST girdim sonucumu daha sonra gösterecektim Nst girdiğimde doğum sancımın başladığını ve akşama kalmadan doğuracağımı 1 saat içinde hastaneye hemen yatış yapmam gerektiğini söyledi.Hiç beklemediğim bir anda doğum başladığı için panik oldum eve gelip eşyalarımı hazırladım ailelerimize haber verdik ve kızımız dünyaya geldi çok küçük doğduğu için annemlerde kalıyordum daha yeni toparlandık allahım herkese nasip eder işallah.Annelik çok zor bir okadarda keyifli hepinizi çok öpüyorum

Oyy kıyamam ben o miniğe . Sağlıklı olsunda hemen büyüyorlar zaten . Ben bakıyorumda şimdi insan irisi bişey oldu 1 ayda :) Sezeryan oldun dimi sende . Ee erkenden kavuşmak istemiş prenses annesine gelmiş :) Çok yorucu ama keyifli günler tabi değil mi . Biraz daha büyüsünler keyfine dahada çok varacağız inş. Darısı tüm bekleyenlerin başına :16:

benimde doktor direk hayırlı olsun kız dedi :1: değişmez herhalde bilmiyorum ama..beni gören herkes erkek diyodu ama hepsi yanıldılar tahminlerinde :34:

İyi olmuş iyi olmuş :) Benimde kayınvalidelerin tarafında hiç kız bebek olmadığı için onlar doğana kadar kız olduğunu kabul etmediler :)Karnımda top gibiydi bebek çıktı normal görüntüme döndüm o gün :)
.

merhabalar ... öncelikle çok özledim sizi .. Ercelf msj aldım canım .. taşınıp düzen Kurana kadar giremedim epeydir.. jolly canımmm hayırlı olsun geçmiş olsun , ne mutlu sana almışsın kucağına bebeğini, sağlıkla çok şükür,darısı başımıza ..
Ercelfim kızlar Akın Akın geliyor .. çok sevindim iyi olmanıza ...tam olarak kaç haftadasın şu an? Çok şükür yarıladın dimi canım.. Rabbim tamamına erdirsin inş .
Bizde iyiyiz 33+1 olduk ..sona doğru adım adım yaklaşıyoruz.. sezeryan olucağı için 38 ile 39 arasında alıcaklr inş .. Herşey iyi gidiyor gibi .. Öpüyorum çok ..

Çok Sağol cnmm darısı başınıza artık :) Seninde az bir zamanın kalmış . 38 + 3te 5 te alınır bebek :) Dşkkat et kendine habersiz bırakma bizi :)

evet canım kızkardeş geliyo kızına valla bizde bu kadar erken beklemiyoduk sorduk doktora bizimki kıpır kıpır olduğu için ense kalınlığını ölçmek için hem üstten hem alttan bakmak zorunda kaldı öyle oluncada pozisyon çok oldu gördü doktorda bikaç sefer :1: tabi yanılma payı varmı bilmem ama 2 hafta sonraki kontrolümüzde sorucaz tekrar..çok şükür canım dediğin gibi kötü günler geride kaldı inşallah sağlıkla kucağımızada alacağımız günler gelicek canım..

oy oy kiz geliyor saglikla gelsin cok sevindim ben de cinsiyetini 12+3te ogrenmistim muhtemelen degismez:P hayirlisi olsun operimmm seni kiz annesi:)

oy oy kiz geliyor saglikla gelsin cok sevindim ben de cinsiyetini 12+3te ogrenmistim muhtemelen degismez:P hayirlisi olsun operimmm seni kiz annesi:)

sağol tatlım kız geliyor hayırlısıyla..bende 12+3te öğrendim cinsiyetini :16: valla genelde erkeklerin daha kolay belli olur diyolardı çıkıntıdan dolayı ama bizimkide gösterdi demekki :1: inşallah değişmez çünkü alışmaya başladım kızım kızım demeye :16: bende öpüyorum seni tatlı oğluşun tatlı annesi :)

Back
X