Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

sanada günaydın ve hayırlı cumalar yetercim duana bütün kalbimle amiiiiiiinnnn diyorum canım

kızlar heptakipteyim sizleri iyi ettim kötümü bilmiyorum ama yine başladım tüpe inş bu kez son olur hakkımızda hayırlısı artık.

merhaba ranacım hayırlı olsun inş. son olur sağsalim bebeğini alırsın kucağına hiç kötü düşünme canım.tedaviler başlayınca topikte canlanıyor şuan tedaviye başlayacak üç kişiyiz.burda güzel haberlerimizi paylaşmak da nasip olur inşaallah.

günaydın jollyy nasılsın canım minik bebişin nasıl , yerim senin o mis kokulu bebeğini nasıl tatlıdır şimdi o.

canım regl olmuşsun öncelikle tedaviye başlaman için ilk adım hayırlı olsun.benim de adetimin 5. Günü bugün ve dış heyet raporu rapor için uğraşıyorum bu defa istanbul tüp bebek merkezinde deneyeceğiz allah kısmet ederse.ilkini devlet hastanesinde yaptırdım ben ama pek önemsemiyorlar istanbul çok kalabalık malesef ,benim gebelik oluştu aynı zamanda her zamanki gibi adetde oldum yani kanamalı bir şekilde öğrendim hamile olduğumu değerlerim altıbine kadar çıktı yanlız keseyi görmeden parçalı bir kanamayla düşük yaptım.benim beş ebriyom oluştu sadece bir tane transfer edildi diğerlaerini dondurmadılar da zaten en azından özelde dondururlar. Senin iyiymiş doktorun üç tane transfer ettiğine göre hakında hayırlısı orda devam et bencede . Inş. Bu defa olacak allah'ın izniyle. Bizlere ve bekleyen herkese birgün o güzel haberi paylaşmak nasip olur.

dün adet olmuştum bugun gidecektim dr ye eşim bu ay tribestan kullanmaya başladı bu ayda demeyelim ilacı daha yeni kullanmaya başladım dedi bende onu kıramadım :( tribestan siper sayınısını ve kalitesini artıran bi ilaç 3 yıldır çocuğu olmayan bi tadıdık bu ilacı kulandığı ay hamile kalmış bizede umut oldu çünkü benim eşiminde son aylardaki siper kalitesi düşük çıkmıştı anlıcanız ben bu ayda kaldım :16::16::16:

dün adet olmuştum bugun gidecektim dr ye eşim bu ay tribestan kullanmaya başladı bu ayda demeyelim ilacı daha yeni kullanmaya başladım dedi bende onu kıramadım :( tribestan siper sayınısını ve kalitesini artıran bi ilaç 3 yıldır çocuğu olmayan bi tadıdık bu ilacı kulandığı ay hamile kalmış bizede umut oldu çünkü benim eşiminde son aylardaki siper kalitesi düşük çıkmıştı anlıcanız ben bu ayda kaldım :16::16::16:

günaydın canım hayırlısı olsun üzülme sakın inş. bu ay doğal yoldan hamile kalırsın sende bellimi olur yeterki RABB'im ol desin.

günaydın hanımlar
sorularımı cevaplayanlara teşekkür ederim o zaman ben eylül adetimde ayın 20 si gibi gelir diye tahmin ediyorum hormon testlerimi yaptırayım dahiliyeden tüp bebek rapor ve eski doktorumdan aşılama yapılmıştır diye yazı smear testine gelince şubat ayında balıkesir ünv. yaptırmıştım onu alsam yeterli olur herhalde yeniden yaptırmaya gerek var mı ki?
rahim filmine gelince o en çok korktuğum işte......

günaydın canım hayırlısı olsun üzülme sakın inş. Bu ay doğal yoldan hamile kalırsın sende bellimi olur yeterki rabb'im ol desin.

saol canımm allah razı olsunn inşallah dediğin gibi bu arada hamile kalırım inşallahh o ol der oluverir değilmi :16::16::16: Herşeyde vardır bi hayırrr

valla canım dediğin gibi zaman çabuk geçmeye başladı sanki..3 aylık riskli dönem nasıl geçicek derken bi baktım ki büyüyoruz artık :16: biz daha kızımıza 1 iğne bile almadık canım ben hevesliyim ama babamız biraz daha bekleyelim hepsini bir alırız diyo..benim almama da izin vermiyo..halbuki o benden meraklı kızına ama var bi bildiği diyorum..sen bitirdin nerdeyse desene alışverişi güle güle kullansın arabasını minik prenses..en son yapılacak şeker yüklemesi ondan sonra rahatsın ne güzel canım..inşallah bende o zamanları görürüm hayırlısıyla..şuanda beklediğim tek şey tekmeler ama başlamadı hala bi başlasa ölcem meraktan :1: ben dörtlü test yaptırmadım canım doktor istermi bilmem salı günü kontrolüm var konuşuruz heralde..isim karar verdiniz mi peki?ne zormuş isim için karar vermek..

ben de 17. haftada öğrendim cinsiyetini sonra başladım ama nerdeyse 20. haftada başladım kızımın cicilerinin bir kısmını zaten ananesi almıştı. alışveriş de keyif veriyor insana ve mutlu ediyor. zaten artık hamileliğe alışıyor vücut enerjik oluyorsun o sırada koşturmak istiyorsun. bak ben 6. ayı bitirdim 7. aya girdim son 3 ayın ağırlığı yavaştan çöküyor üzerime o yüzden sen de çok geçe bırakma zevkine göre al bir bir. bir seferde inan zor oluyor. eksik kalıyor tamamlayamıyorsun fuzuli aldıkların oluyor yada eksik kalanlar. az alırsın yada çok. birkaç parçaya böl. gezmelere çıktığınızda belirle kafanda bir bir al. ben son 3 ayımda yatabilirim diye erkenden bitirdim hoş hala daha hastane çıkışı banyo küveti biberon emzik gibi eksiklerimiz var onları da eylül ün ilk haftası gidip havuzlu handan alıcaz anane ile birlikte. sağolsun ananesi alıyor kızımın kıyafetlerini tüm cicilerini.
isim konusunda kararsızız hala net bişey yok canım. bir türlü adapte olamıyorum isim konusuna daha var diye. bakalım hayırlısı artık hele bir doğsun da koyarız artık :)

Kızlaaaar nasılsınız bakalım.?

Hep aklımda ve dualarımdasınız.Bizim de salı günü kontrolümüz vardı.Ara ara kasılmalarım oluyordu.Bekliyordum zaten endişelenme dedi her hamile de olur ama biz sen de daha dikkatli olmalıyız dedi ve ilaç verdi.Kızımın keyfi yerindeymiş. 21 hafta 3 günlük 24 cm ve 418 gr olmuş.Yata yata sorunlu bir hamilelik geçiriyorum.Ama buna da şükür.Doktor kontrolllerim de ara ara birşeyler baktık.Hepsi aklımda zmanla alacağız ama benim için daha erken evde de şimdiden kalabalık etmek istemiyorum.

Çoook önemli birkonu pko olan arkadaşlar hamileliğinizde mutlaka ama mutlaka rahim ölçümü yaptırmalısınız çünkü pko rahim boyunu aniden kısaltan ve erken doğuma sbep olan bir rahatsızlıkmış.Rahimağzı yetmezliği topicinde ünlü bir doktorun kontrolüne olan arkadaş var 4 kaybı var pko hastası doktoru söylemiş bilginize...

iyi olmana çok sevindim canım. kasılma dediğin nasıl bişey oluyor bana da anlatırmısın ?

kızlar heptakipteyim sizleri iyi ettim kötümü bilmiyorum ama yine başladım tüpe inş bu kez son olur hakkımızda hayırlısı artık.

hayırlısı olsun canım umut hiç bitmiyor ki kaçıncı denemede geleceği belli olmaz kuzunun umarım bu son denemen olur.

1 ay daha denemekle bişey kaybetmezsiniz canım belki de işe yarar. inşallah hap işe yaramıştır. herşey gönlünce olsun canım.

1 ay oda gelir geçer canım dediğin gibi ilaçta etki etmiştirde önümüzdeki ay işe yarar bundada vardır bi hayır bende hamile olcama inanıyorum allahın izni ile senin meleğin nasıl rahat geçiyomu hamişlik allaha emanet olun canımmm:16::16::16:

1 ay oda gelir geçer canım dediğin gibi ilaçta etki etmiştirde önümüzdeki ay işe yarar bundada vardır bi hayır bende hamile olcama inanıyorum allahın izni ile senin meleğin nasıl rahat geçiyomu hamişlik allaha emanet olun canımmm:16::16::16:

canım tedaviye ha 1 ay erken başlamışsın ha 1 ay geç bişey farketmiyo..inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay gelicek bebeğin sen inanıyosun biz inanıyoruz gelsin bebiş :16:

canım senbeni hatırlamazsın belki ama ben seni takip ediyorum bende geçen eylülde tedaviye başlamıştım eylül ayı bana oglumu getirdi inşallah sanada ugurlu gelir bebeşini getirir bütün dualarım sizlerle neolur meryem suresini 40 gün oku peşinden secde namazınıda kıl ben okadar çok okudumki bana iyi geldi üzerimde kalmasın yaparsanız fayda bulursunuz inşallah yer gök dua

canım tedaviye ha 1 ay erken başlamışsın ha 1 ay geç bişey farketmiyo..inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay gelicek bebeğin sen inanıyosun biz inanıyoruz gelsin bebiş :16:

allahrazı olsun canımmm inşallah allahın iziyle gelecek bebişimm teyzesiii:16::16::16: dediğin gibi 1 ay ne fark edecek yılmak yok değilmi :10::10: burdaki güzel hatunların hepsi hamile olcak inşalalhh :16::16::16:

canım senbeni hatırlamazsın belki ama ben seni takip ediyorum bende geçen eylülde tedaviye başlamıştım eylül ayı bana oglumu getirdi inşallah sanada ugurlu gelir bebeşini getirir bütün dualarım sizlerle neolur meryem suresini 40 gün oku peşinden secde namazınıda kıl ben okadar çok okudumki bana iyi geldi üzerimde kalmasın yaparsanız fayda bulursunuz inşallah yer gök dua

canımm seni hatırlamaz olurmuyumm burdaki herkesi hatırlıyorum topik ilk kurlulduğu günden bu yana beraberizz sizler meleklerinizi kucaklarınıza aldınız sıra bizde inşallahh 5 vakit namazımı kılıyorum allahın izniyle ama kuranı daha öğrenemedim 12.cüzdeyim :52::52: onuda öğrenecem kuranı bilmeyince zor oluyo okumak eşim biliyo ama o okursa olurmu iyi dilekerin için çok saol canımm senin oğluşun kaç aylık oldu ismini ne koydunuz

çok şükür fazla zorlamıyor. doğumum 5 aralık gözüküyor son aylarım sonbahara denk gelecek o yüzden şanslıyım. şimdilik idare ediyoruz. darısı en kısa zamanda sizlerin başına olsun inşallah.

beni hatırlarsınız umarım, son zamanlarda pek yazamadım. bende bu topiği başından beri takip edenlerdenim. ilk aşılamam hüsranla sonçlanmıştı. ikinci aşılama yüzüm gülmüştü çok şükür ancak bu mutluluğumda 17, haftamda bebeğimin kalbinin durmasıyla acı bir şekilde son bulmuştu. çok zor günlerdi. artık çok yorulmuş manen çok yıpranmıştım. artık bebek sayfasını uzun süre kapatmaya niyetliydim. her ne kadar içimde bişeyler buna razı olmasada uzunca bir süre kararlıydım tedavi görmeyeceğime, gücüm yoktu. bebeğim normal yolla düşük yapıp onu toprağa vermek çok yıpratmıştı beni. artık eşimle iki kişilik hayatımıza devam edeceğiz deyip başka uğraşlara giriştik. ev aldık, taşındık. yeni evime taşınalı 10 gün olmuştu, düşük yapalıda 4 ay yeni bitmişti. 10 gün geçen adetime takılmamaya çalışmıştım. taşınma telaşına verdim kendimi. sonra artık bi test yapayım dedim ve çift çizgiyi hiç bu kadar heycansız karşılamamıştım. heycandan sevinçten çok korku duydum. ve bu da ayrı acı verdi. eşimde aynı tepkiyi verince dahada üzüldüm. ne hale gelmiştik. çocuğumuz olacaktı ama yaşayacaklarımızdan korktuğumuzdan, hayalkırıklığından korktuğumuzdan sevinemiyorduk. neyse uzatmayım ilk dr. randevumuzda kan testine bile gerek kalmadı kese oradaydı bebeğim oradaydı, günler günleri kovaladı her randevu zamanı kalp çarpıntısı yaşadım. çok şükür herşey yolunda ilerliyordu. rahim anomalim sebebiyle rahim ağzına dikiş atılma durumumuz vardı. korkumuz erken doğumdu. rahim kavitemin rahmimin yarım olmasına ramen yeterli olduğunu söyledi dr.um ve dikiş attırmadık. haftalar haftaları kovaladı. 30 ları görseydik artık derken 36, hafta gelmişti bile. artık bugün yarın gelebilir korkusuda başlamıştı. rahim küçüktü ya hani. ama yok kızım öyle sıkı tutunmuşki annesine ve hayata artık yeter gel dediğimiz 40 lı haftalara gelmiştik. can paremin gelmeye niyeti yoktu. 42. haftada artık korkmaya başladık. herşey yolundaydı ama normal doğumu beklerken kakasını yutarsa, aksilik olursa korkusuyla suni sancıyla doğumu başlatma kararı aldık. sabahtan verilen sancılar akşam 5e kadar sadece 2,5 cm açıklık getirdi. kendi sancılarım hiç başlamadı nerdeyse. ve artık sezeryan kararı aldık. 6,30 da sezeryan dediler. içim içime sığmıyordu. epidural aneztezimi oldum ve saniye saniye kızımı çıkartmalarını bekledim. 19;10 da kızım artık hayatımızdaydı. 3310 gr. 51 cm Feyza Betülüm, canımın içi biricik kızım şimdi 10 günlük, beşiğinde gülümseyerek uyuyor melek gibi. o doğum anında sizler vardınız aklımda hamiller ve hamile kalmak için çaba gösterenler, rabbim hepinizi yavrularınıza tez zamanda kavuştursun inşallah.

beni hatırlarsınız umarım, son zamanlarda pek yazamadım. bende bu topiği başından beri takip edenlerdenim. ilk aşılamam hüsranla sonçlanmıştı. ikinci aşılama yüzüm gülmüştü çok şükür ancak bu mutluluğumda 17, haftamda bebeğimin kalbinin durmasıyla acı bir şekilde son bulmuştu. çok zor günlerdi. artık çok yorulmuş manen çok yıpranmıştım. artık bebek sayfasını uzun süre kapatmaya niyetliydim. her ne kadar içimde bişeyler buna razı olmasada uzunca bir süre kararlıydım tedavi görmeyeceğime, gücüm yoktu. bebeğim normal yolla düşük yapıp onu toprağa vermek çok yıpratmıştı beni. artık eşimle iki kişilik hayatımıza devam edeceğiz deyip başka uğraşlara giriştik. ev aldık, taşındık. yeni evime taşınalı 10 gün olmuştu, düşük yapalıda 4 ay yeni bitmişti. 10 gün geçen adetime takılmamaya çalışmıştım. taşınma telaşına verdim kendimi. sonra artık bi test yapayım dedim ve çift çizgiyi hiç bu kadar heycansız karşılamamıştım. heycandan sevinçten çok korku duydum. ve bu da ayrı acı verdi. eşimde aynı tepkiyi verince dahada üzüldüm. ne hale gelmiştik. çocuğumuz olacaktı ama yaşayacaklarımızdan korktuğumuzdan, hayalkırıklığından korktuğumuzdan sevinemiyorduk. neyse uzatmayım ilk dr. randevumuzda kan testine bile gerek kalmadı kese oradaydı bebeğim oradaydı, günler günleri kovaladı her randevu zamanı kalp çarpıntısı yaşadım. çok şükür herşey yolunda ilerliyordu. rahim anomalim sebebiyle rahim ağzına dikiş atılma durumumuz vardı. korkumuz erken doğumdu. rahim kavitemin rahmimin yarım olmasına ramen yeterli olduğunu söyledi dr.um ve dikiş attırmadık. haftalar haftaları kovaladı. 30 ları görseydik artık derken 36, hafta gelmişti bile. artık bugün yarın gelebilir korkusuda başlamıştı. rahim küçüktü ya hani. ama yok kızım öyle sıkı tutunmuşki annesine ve hayata artık yeter gel dediğimiz 40 lı haftalara gelmiştik. can paremin gelmeye niyeti yoktu. 42. haftada artık korkmaya başladık. herşey yolundaydı ama normal doğumu beklerken kakasını yutarsa, aksilik olursa korkusuyla suni sancıyla doğumu başlatma kararı aldık. sabahtan verilen sancılar akşam 5e kadar sadece 2,5 cm açıklık getirdi. kendi sancılarım hiç başlamadı nerdeyse. ve artık sezeryan kararı aldık. 6,30 da sezeryan dediler. içim içime sığmıyordu. epidural aneztezimi oldum ve saniye saniye kızımı çıkartmalarını bekledim. 19;10 da kızım artık hayatımızdaydı. 3310 gr. 51 cm Feyza Betülüm, canımın içi biricik kızım şimdi 10 günlük, beşiğinde gülümseyerek uyuyor melek gibi. o doğum anında sizler vardınız aklımda hamiller ve hamile kalmak için çaba gösterenler, rabbim hepinizi yavrularınıza tez zamanda kavuştursun inşallah.

canım hatırlamaz olurmuyuz hiç çok şükür sende bu yolda mutlu sona erenlerden oldun çok tebrik ederim ALLAH yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.ayrıca bizlerle paylaşarak bizleride mutluluğuna ortak ettiğin için de ALLAH razı olsun .yaşadıklarını doğum hikayeni o kadar güzel anlatmışsın ki çok zor şeyler yaşadıklarımız gerçekten ama sonu güzel bitmiş o yeter.duanada canı gönülden amiiiiiiiiin diyorum ve öpüyorum ikinizi ALLAH' emanet olun

Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını, Allah sana,eşine ve minik meleğinize uzun,sağlıklı ömürler versin inşallah.Güle güle, mutlulukla büyütün Feyza Betül'ü.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: süpriz haberlerle dol olsun haftanız:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

minikmeleğim gözünaydın.inan çok mutlu oldum sağ sağlii kızına kavuşmana.Allah ömür boyu kızınla ve eşinle çok sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin...
bebeskocum bu kadar bekledikten sonra bir ay daha ekle canım.inşallah sende su perisi gibi kendiliğinden hamile kalırsın...
ranacım tedaviye başlamakla en doğrusunu yapmışsın.inşallah bu defa herşey kalbine göre olur.
Kızlaaaar nasılsınız bakalım.?

Hep aklımda ve dualarımdasınız.Bizim de salı günü kontrolümüz vardı.Ara ara kasılmalarım oluyordu.Bekliyordum zaten endişelenme dedi her hamile de olur ama biz sen de daha dikkatli olmalıyız dedi ve ilaç verdi.Kızımın keyfi yerindeymiş. 21 hafta 3 günlük 24 cm ve 418 gr olmuş.Yata yata sorunlu bir hamilelik geçiriyorum.Ama buna da şükür.Doktor kontrolllerim de ara ara birşeyler baktık.Hepsi aklımda zmanla alacağız ama benim için daha erken evde de şimdiden kalabalık etmek istemiyorum.

Çoook önemli birkonu pko olan arkadaşlar hamileliğinizde mutlaka ama mutlaka rahim ölçümü yaptırmalısınız çünkü pko rahim boyunu aniden kısaltan ve erken doğuma sbep olan bir rahatsızlıkmış.Rahimağzı yetmezliği topicinde ünlü bir doktorun kontrolüne olan arkadaş var 4 kaybı var pko hastası doktoru söylemiş bilginize...

merhba akreb maşallah bayağı ilerlemiş seninde hamileliğin.eşyalar için acele etme kesinlikle.bebeğin sağ sağlim gelsinde doğduktan sonraa bile olur.

Son düzenleme:
kızlar selam benmde ilk aşılamam bu cumartesi yapılacak.gonalf 75 lik kullanıyorum.merakla bekliyorum:1:

Back
X