Hayirli olsun canim teprik ederim :) Allahim anali babali buyutsun insallah
sey sorabilirmiyim ismini ne koydun aceba?:26:
Kızını sağ salim kucağına almana çok sevindim. Allah analı,babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Gözünaydın ayşecim Allah analı Babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah kızın..darısı bekleyen bizlerin başına hayırlısıyla..
bebeklerini saglikla kucagina alan annelerimiz yavrularinizla uzun saglikli huzurlu olsun bundan sonraki omrunuz. darisi da biz gobuslulere olsun
zaman ne çabuk geçmiş sanırım sen aşılama deniyordun aklımda öyle kalmış canım saglıklı güle güle büyüt bebegini..
aysecim evladın hayırlı olsundarısı olmayanların ve bizim gibi çaresiz bekleşen hamilelelrin başına olsun arkadaşım mutlulukla büyütün bebegini.
tatalım şeker kötü bişey degil ama insanı hırpalıyor benim dün gene kontrolüm vardı toklukları diyetle düzeltebildik ancak sabahki açlık hep 95-105 arası geziyor riskli dendi ve dün itibari ile hem diyet hemde insuline başlandı çok dikkat etmelisin dendi korkuyorum hemde çok umarım bu 2,5 ay çabcak geçer sorunsuz bir şekilde.
canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş daha büyük yanık olmasın ama bir bahane ile yat dinlen işte diger türlü sen durmazdın biliyorum ben gezinir dururdun, şimdi minik sıpalarınla bekleme ve sayamay başla umarım hakkında hayırlısı olur.
allah hepinizden razı olsun bugunler alısma donemı oldugu ıcın bıraz zorlanıyorum ama ıns daha ıyı olacak hersey ..