iyi akşamlar kızlar. son kontrolümüz bizim için biraz korkutucu geçti. karnımda sertleşmeler oluyordu doktorum beni nst ye gönderdi ve düzenli sancılarım çıktı

zaten rahim anomalim var ve erken doğum riskim var. hiç hoşuna gitmedi doktorumun bu sancılar. erkenden parmak muaynesi oldum rahimde açılma yok çok şükür. doktorum da rahatladı açılma olmadığı için.aslında kasılmalar sertleşmeler normal rahim doğuma hazırlanıyormuş ama benim rahmim küçük olduğu için daha fazla hissedebilirmişim ama tedbirimizi almalıyız dedi.
bana proluton depot iğne verdi hemen vurulduk cuma akşamı ve nidilat diye bir hap yazdı 8 saatte bir düzenli olarak içicem kasılmaları önlemek içinmiş.
ertesi sabah yine çağırdı ve nst ye girdim sancılar azalmış düzensizdi sevindi doktorum bundan sonrası çok önemli dedi. özellikle bu 3 hafta çok riskli dedi bu haftalarda erken doğum sık görülüyor dedi 3 haftayı daha atlatırsak 32 den sonrası daha kolay olur dedi. beni artık haftada bir görecek. hatta sancılardan dolayı salı günü tekrar çağırdı sancılar azaldı nst de ama bakalım açılma varmı yine ona bakılacak inşallah yoktur kızlar benim için dua edin çok korkuyorum erken doğumdan

bu kadar dayandık çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama artık lale devri bitti son aylarım yüreğim ağzımda geçecek sanırım Allaha emanet rabbim vakti saati gelince doğum nasip etsin.
doktorum da bu sancılar erken doğacağını göstermez biz tedbirimizi alalım sonradan canımız yamasın dedi. sanırım biraz da önlem amaçlı iğne ve ilaç. inşallah iyi gelir sancılar azalır erkenden açılmam olmasından çok korkuyorum
bebeğim 1300 gr olmuş suyu fln herşeyi iyi çok da hareketli. ama doğarsa daha çok minik
benim için dua edin.