selam kızlar, yazıcam yazıcam fırsat bulamadım bir türlü.
jolly cnm geç yazdığım için kusura bakma lütfen:)
ben böcüğümü doğurdum çok şükür. ayın 11 inde çalışamaz raporu ve kontrol için muayanem vardı doktor baktı artık su kalmamış dedi, çatı muayanesi yaptı(o ne zor şeydir öyle) yarın yatış dedi, yok artıkkkk dedim, 37+1 oluyorduk. öncelikle normal doğum denedik, sunni sancı verildi, 10 saat sürdü, ama banamısın demedi benim bünye, bir ara sancı düzenliydi ki onda bile pek hissettiğim söylenemez, en yüksek 100 doz verilirmiş 96 ları gördüm ama sancı mancı olmadı, açılmada 3 cm oldu 10 saat sonunda. doktor artık bebeği strese sokmanın anlamı yok dedi, spinal anestesi oldum, 3 kilo doğdu bebiş, ama sarılık ile mücadele ediyoruz, hastaneden çıkamadık nerdeyse, kuzum fototerapiye girdi, ellerinin üstü mosmor oldu kan alınmaktan, artık isyan ettim, ne kadarcık çocuk ki bu dedim topuktan alın alıyorsanız v.s. en son düşüşe geçmişti çok şükür değeri, p.tesi tekrardan bakılacak bakalım. çok şükür uslu bir bebeğim var şimdilik, sürekli yedirmek gerekiyor sarılığı atması için, maalesef sütüm az, zaten memede hemen uyuyakalıyor. mama takviyesi yapıyorum mecbur. hastaneden 2820 ile çıktık, çok şükür dün 3035 olmuştu.
ercelf cnm ben şimdi önce emziriyorum sonra mama veriyorum, memeyi de unutmasın diye, 5 dak. da çekse kardır diyorum, eğer göğüslerimde şişlik olduysa o zaman sağıyorum, bir öğününü öyle geçiştiriyorum, emzirmeyerek nasıl sütünü çoğaltıyorsun ne kadar da bir sağıyorsun.
allahım isteyen herkese evlat versin , hamilelik ve doğum bile çok farklıymış. maalesef hastaneden çıkamadığımızdan sevincini başta pek yaşayamadım, kan alınırken o ağladıkça ben ağladım. insan kıyamıyor.
karakedi darısı sana olsun inş. canım.