Asilama olup hamile olanlar bi bakiin nolur !

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Kizlar,
Ben 21 eylulde asilama oldum, ve asilamadan 2 hafta sonra yani (14gun sonra test yapabilirsin diyolar, benim diger asilamalarimda adetim hep ya 2, hatta bi ara 4 gun bile erken gelmisti , bu ay oyle bisey olmadi, ayrica bir cok belirtimde oldu.. yani aslinda diger aylara gore 2 ekimde olmam gerekiyodu, bir kac gun gecmis yani..
Simdi test yapmaya korkuyorum..
Negatif cikar diye...

Belirtilerimde bunlardi
- bas agrisi,bas donmesi
-kasik agrisi hemde cok fena bi sekilde.((ama daha once hic olmamis bi sekilde agriyodu, /kemiriyodu
- hafif mide bulantisi
- agzim cok kuruyor, dudaklarim felanda
-goguslerim agriyodu ilk baslarda bugunde sizladi oyle..
- ve belim agriyor..

Bunlari yasayipta hamile kalan varmi?
Veya buna benzer biseyler?

Kizlar,
Ben 21 eylulde asilama oldum, ve asilamadan 2 hafta sonra yani (14gun sonra test yapabilirsin diyolar, benim diger asilamalarimda adetim hep ya 2, hatta bi ara 4 gun bile erken gelmisti , bu ay oyle bisey olmadi, ayrica bir cok belirtimde oldu.. yani aslinda diger aylara gore 2 ekimde olmam gerekiyodu, bir kac gun gecmis yani..
Simdi test yapmaya korkuyorum..
Negatif cikar diye...

Belirtilerimde bunlardi
- bas agrisi,bas donmesi
-kasik agrisi hemde cok fena bi sekilde.((ama daha once hic olmamis bi sekilde agriyodu, /kemiriyodu
- hafif mide bulantisi
- agzim cok kuruyor, dudaklarim felanda
-goguslerim agriyodu ilk baslarda bugunde sizladi oyle..
- ve belim agriyor..

Bunlari yasayipta hamile kalan varmi?
Veya buna benzer biseyler?
Canım ben aşılama yaptırmadım daha çok yeni hamileligim ama en net o kemirme hissini yaşıyorum. Bel ağrım var, bazen adet sancısı gibi bazen sizlama gibi. Bide sanki içerde yerini genişletmek için geriliyor gibi bi his. Dualarım seninle, inşallah sağlıkla kavusursun bebeğine. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin, haberdar et ❤

Aminnn tatlimm

INŞALLAHHH:KK200:,
Hayirlisi bakalimm bekliyorum bende,

O kemirme hissi zaten cok garip bisey
Bende daha once hic oyle bisey olmadi ondanda biraz suhpeylm zaten.
Neyse cuma gunune kadar beklicem

Asilamayi 21 eylulde oldum 14 gun sonra test yapabiliyosun, ama benim adetim.hep o 14 gunden once geliyodu mutlaka,

Test yapmadim canim,
Ben cuma gunu kan testi yapicam,
Cunku en kesin sonuc o

Asilamayi 21 eylulde oldum 14 gun sonra test yapabiliyosun, ama benim adetim.hep o 14 gunden once geliyodu mutlaka,

Test yapmadim canim,
Ben cuma gunu kan testi yapicam,
Cunku en kesin sonuc o
tamam canım bencede en güzeli o hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bu ay çok hamilemiz oldu sende o kervana katıl inşallah sağlıkla benim içinde dua et :)

Back
X