Aşılama aşılama olupta gün sayanlar.........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende 1 nisnda aşılama yaptırdım 10.gün tahlil yaptırdım sonu. 2.86 çıktı bugünü bekliyorum bakalım ne olacak.:CüvCüv

güzel haberler verirsin inş.
kaç çıktı sonucun ? benimde bugün aşılama olalı 12. gün kısmetse cmts. yaptırıcam kan tahlili...Sadece göğüslerimde şişme ağrı ve uçlarında acıma var.senin belirtin varmı?

hayırlı olsun arkadaşım..bende 17 side tahlil yapıcam benim 2. aşılamam. Hayırlısıyla güzel haberler veririz burdan inş.. Kendine dikkat et ve ağır işler yapmamaya özen göster..

sağol canım senden de güzel haberler alırız innnnşaallah...

evet karnım sürekli ağrıyor göğüslerimdede şişlik var bugün adetim geçti ama bu kullanılan ilaçlardan olabilirmi bilemiyorum.umarım herkesin umutları yeşerir bizimde tabii.2 gün daha geçsin olmazsam tekrardan tahlil yaptırcağım.sen ne zaman yaptıracaksın inşallah mutlu dönersin hastaneden

evet karnım sürekli ağrıyor göğüslerimdede şişlik var bugün adetim geçti ama bu kullanılan ilaçlardan olabilirmi bilemiyorum.umarım herkesin umutları yeşerir bizimde tabii.2 gün daha geçsin olmazsam tekrardan tahlil yaptırcağım.sen ne zaman yaptıracaksın inşallah mutlu dönersin hastaneden

evet canım benim göğüslerimde çok ağrıyo ve epey oldu ağrımaya başlayalı..Bu belirtiler ilaçlardanda olabilir ya bilemiyorum..Benim cmts test günüm cmts. ama belki rarın yaptırırım bir gün fark etmez...Test yaparsam yarın yazarım burdan ama yine bu saatlerde nete girebilirim acak...Neyse umarım hayırlı haberler alırız burda tüm bekleyenler.....

selam kızlar nasılsınız 3 yıllık evliyim pkoluyum gonol-f iğne kulandım 9 gün dün bir yumurta 17 buçuk m olmuştu gece çatlatma iğnesi yaptım yarın aşılamaya gidiyorum olurmu sizce allah hepimize nasip etsin o duyguyu hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla işallah hepinize kucak dolusu sevgiler yarın görüşürüz

umarım olur ben bugün regl oldum:((( maalesef tutmadı.İnşallah seninki tutmuş olur.

üzülme canımkısmette varsa elbet bir gün vakti saati geldiğinde gelecek minik mucizen..Benimde bugün kahverengi lekelenmelerim oldu.Yarın regl olmazsam tahlile gidicem kısmetse. Göüs ağrılarım devam ediyo..Bakalım hayırlısı güzel rabbimizden...Regl olsamda üzülmiycem..Sende üzülme bak aylarca regl olamayanlar var...

evet kızlar bu sabah kanamam artmaya başlamıştı ama klinik sonucu faxla istediği için yaptırdım kan tahlili gebelik yok tabiki...Bir yerde iyi de oldu haftaya taşınıyorum..Gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık ama klinikle konuşucam bir sonraki aya erteleyelim..Evimi yerleşir iyice, transferden sonra gerektiği gibi dinlenirim..Görüşmek üzere...Haaa bu arada inanın bana hiç üzgün değilim....

kusura bakmayın daha yenı kendıme geldım yıkıldım olmadı dun kırmızıları gordum.......cok kotuydu ama topladım hemen kendımı dunyanın sonu degıl ya elbet olacak pes etmıyorum her ne kadar gozyaslarıma hakım olamasamda benımde bıgun bebısım olacak...destek veren herkeze tesekkurler..umarım bekleyen arkadaslar benım aldıgım sonucla karılasmaz karsılassalarda yanlarındayız sanalda olsa..
aylar bıtmedı ya bıdahakı aya yıne beklerız işimiz ne:))))))hayata gulumseyelım ve pozıtıf olalım rabbım daha beterlerınden korusun bugun saolsun bı arkadasım cok destek oldu 5 yıldır cocuk ıstıyordu ama olmuyor yasadıklarını anlattı olu dogumunu anlattı ve anladım kı benım yasadıgım hıcmıs ve sukur ettım beterın betrı var arkadaslar ya hamıle kalıpta 4. ayında kaybetsek ne acı o yuzden hamıle kalmak ıcın degıl hayırlısı ıle kucagımıza almak ıcın dua edelım ...asılaması tutmayan arkadaslar bekleyenlere destek olalım dualar edelım bekleyen kıslar dualarımdasınız ........hayat herseye ragmen cok gusellllllllllllllllllllll:)))))))))))))))))))))))))))))alkisalkisalkis:roflol::sm_cool:
hayırlısı olsun canım bende bugün aşılama yaptırdım allah herkese nasip etsin sabır elbet zamanı vardır hepimize versin hayırlısıyla,gönlümüzdekini hayırlı,hayırlısını gönlümüze versin

evet kızlar bu sabah kanamam artmaya başlamıştı ama klinik sonucu faxla istediği için yaptırdım kan tahlili gebelik yok tabiki...Bir yerde iyi de oldu haftaya taşınıyorum..Gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık ama klinikle konuşucam bir sonraki aya erteleyelim..Evimi yerleşir iyice, transferden sonra gerektiği gibi dinlenirim..Görüşmek üzere...Haaa bu arada inanın bana hiç üzgün değilim....
hayırlısı olsun canım bende dün 12.30da aşılama oldum hepimize nasip eder işallah

kızlar dün aşılamam oldu doktor bebeğimi içime koydu gibi hissettim hem huzur hem korku var 3 yıldır uğraşıyoruz.allah hepimize nasip etsin.

meraba kusura bakma ancak cevaplayabiliyorum.herşeyin hayırlısı söylenebilecek çokta bir söz kalmıyor.tüp bebek ssk anlaşmalımı yaptıracaksın.birde bu ilk denemen miyi aşılamada

slm arkadaşlar bende bu ayın 16 sında aşılama oldum bugun 6. günüm gün geçtikce heyacan sarıyo
olmassa cok üzülücem bişeler yapıpta olmaması cok kötü
sizlere sorum aşılam oldugum ilk günden beri bel ve kasık agrı oluyo yatınca geciyo bende agır hareket etmemeye calışıyorum
ama beni heyecanlandıran dün ve bugun bitkin yorgun olmam akşam inanılmaz iştagımın acılması delı gıbıydım yemek yerken.dün akşam bıanda terleme ve bulantı oldu cok kotu oldum neden bilmiyorum

arkadaşlar emriyo rahime yerleşmesinde böyle olaylar gerçekleşirmi doktorum martın 1 de geld edı bekleyemıcem lütfen cevaplayın

merhaba sinem benimde ilk aşılamamdı çok ağrım oldu özellikle ilk hafta hem vücudum çok şişti hemde ağrılarım çok oldu.bence 12..günü bekle bu normal gibi görünüyor yani hissettiklerin umarım herşey yolunda gider.

Back
X