Aşılama Aşılama öncesi kıZlar lütfen bakabilir misiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melegim3606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
732
241
33
38
Arkadaşlar günaydın Allah nasip ederse persembe günü aşılama olacağım ama sorum şu gonal f kullanıyorum devam edeceğim salı günü son yanlız dünden beri aşırı derecede yumurtalıklarım aktif hem ağrıyor hem de afedersiniz su gibi akıntım var acaba yumurta çatlayınca mı böyle oluyor aşılama yaptıran arkadaşlar bu akıntı normal mi yoksa yumurta çatladı mı bu ay aşılamayı unutayım mı geceden beri kasıklarım çok kötü agrıyır normalde salı günü çatlatma iğnesini vuracaktım ama o kadar aktifki akıntı çatladı diye ödüm kopuyor en erken salı günü gidebilirim hastaneye akıl verin nolur

Canım bende aşılama ile ilk seferde hamile kaldım. Akıntı normal pek kafana takma oyle seyleri iyi düşün ki iyi olsun. Cok cok dua et hem aşılamadan once hem aşılamadan sonra zaten kolay bişey merak etme. Morelin hep iyi olsun. Ve aşılamadan sonra sırt üstü bir gun boyunca yat

Çok teşekkürler canım asıl sorum aşırı aktif akıntım en son 19 Nisan da gitmiştim doktora 11ml demişti iğneye devam et Salı günü tekrar gel muayenehane ye persembe de aşılama olabilirsin demişti ama akıntı beni çok korkutuyor acaba yumurta erken mi çatladı diye normal mi diyorsun akıntının çok olması yumurtanın çatladığı anlamına gelmez mi yani

O kadar canım sıkkın ki anlatamam o kadar iğne kullandım bu kadar yoğun hissetmemiştim ağrıyı kasıklarım sanki yumurtalıklarım patladı patlayacak o kadar ağrı çektim güya salı günü yumurta olgunlaştıysa çatlatma iğnesi verecekti doktor acaba erken çatlar mı ki offffff gidemiyorum da bugün pazar yarın resmî tatil

Bende cok akıntı olmadı ama ben iğneyi vurdugum gecenin sabahı aşılama yaptım. Sen istersen bi doktora görün. İçin rahat etsin en azından

Sen hamilesin nolur benim içinde dua et hayırlısıysa ben de bu ay güzel haberleri alayımAllahım sanada sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Acillerde bakamazlar mı gidip bi görünsen

Sen hamilesin nolur benim içinde dua et hayırlısıysa ben de bu ay güzel haberleri alayımAllahım sanada sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Canım inşallah o guzel haberi sende alırsın rabbim gonlune göre versin. Ama bak dua da cok önemli ben hergun ne kadar okuyabilirsem kenzül arş duası okuyodum ve onume hangi dilek duası geliyorsa onları okuyordum ilk aşılamada hamile kaldım cok şükür

Çok haklısın yer gök dua ile demişler bende okuyum birde gribim çok fena gribim diye yapmamak olmaz değil mi ne bileyim o kadar stres yaptım ki

İncir kürü yapıyordum düne kadar yumurtaları olgunlaştırsın diye acaba olgunlaştırıp çatlattımı kioff ben nasıl Salı’yı edeceğim bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…