- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Çok teşekkürler canım asıl sorum aşırı aktif akıntım en son 19 Nisan da gitmiştim doktora 11ml demişti iğneye devam et Salı günü tekrar gel muayenehane ye persembe de aşılama olabilirsin demişti ama akıntı beni çok korkutuyor acaba yumurta erken mi çatladı diye normal mi diyorsun akıntının çok olması yumurtanın çatladığı anlamına gelmez mi yaniCanım bende aşılama ile ilk seferde hamile kaldım. Akıntı normal pek kafana takma oyle seyleri iyi düşün ki iyi olsun. Cok cok dua et hem aşılamadan once hem aşılamadan sonra zaten kolay bişey merak etme. Morelin hep iyi olsun. Ve aşılamadan sonra sırt üstü bir gun boyunca yat
Sen hamilesin nolur benim içinde dua et hayırlısıysa ben de bu ay güzel haberleri alayımCanım bende aşılama ile ilk seferde hamile kaldım. Akıntı normal pek kafana takma oyle seyleri iyi düşün ki iyi olsun. Cok cok dua et hem aşılamadan once hem aşılamadan sonra zaten kolay bişey merak etme. Morelin hep iyi olsun. Ve aşılamadan sonra sırt üstü bir gun boyunca yat
Acillerde bakamazlar mı gidip bi görünsenO kadar canım sıkkın ki anlatamam o kadar iğne kullandım bu kadar yoğun hissetmemiştim ağrıyı kasıklarım sanki yumurtalıklarım patladı patlayacak o kadar ağrı çektim güya salı günü yumurta olgunlaştıysa çatlatma iğnesi verecekti doktor acaba erken çatlar mı ki offffff gidemiyorum da bugün pazar yarın resmî tatil
Özele gidiyorum bugün de kapalıAcillerde bakamazlar mı gidip bi görünsen
Canım inşallah o guzel haberi sende alırsın rabbim gonlune göre versin. Ama bak dua da cok önemli ben hergun ne kadar okuyabilirsem kenzül arş duası okuyodum ve onume hangi dilek duası geliyorsa onları okuyordum ilk aşılamada hamile kaldım cok şükürSen hamilesin nolur benim içinde dua et hayırlısıysa ben de bu ay güzel haberleri alayımAllahım sanada sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Sen halini arz edersen bakarlar benceÖzele gidiyorum bugün de kapalıdevlet bakmaz ki
Biraz önce hastaneyi aradım normal doktor muayene ediyor kadın Doğum yok diyorSen halini arz edersen bakarlar bence
Benım kaldıgım ilçede her gun kadın dogumcu mutlaka nöbetr kalır biri neden yokmuş ki yaBiraz önce hastaneyi aradım normal doktor muayene ediyor kadın Doğum yok diyor
Çok haklısın yer gök dua ile demişler bende okuyum birde gribim çok fena gribim diye yapmamak olmaz değil mi ne bileyim o kadar stres yaptım kiCanım inşallah o guzel haberi sende alırsın rabbim gonlune göre versin. Ama bak dua da cok önemli ben hergun ne kadar okuyabilirsem kenzül arş duası okuyodum ve onume hangi dilek duası geliyorsa onları okuyordum ilk aşılamada hamile kaldım cok şükür
Off bana doktor dedi Pazar pazartesi tatil salı günü gel diyeBenım kaldıgım ilçede her gun kadın dogumcu mutlaka nöbetr kalır biri neden yokmuş ki ya
Canım kafana takma sıkıntıya grme hersey olacagına varır doktorlar mutlaka o tarihi biliyordur bilmese şu gunde gel demezOff bana doktor dedi Pazar pazartesi tatil salı günü gel diye
Canım valla ne desem bilmiyorum ki şimdi benimde bi fikrim yok allah yardımcın olsun inşallah biran once hamile kalırsın bu akıntı normaldir inşallahAkıntı olmasa hiç problem değil ama şu akıntı aklımı bulandırıyor
Teşekkür ederim canım çok sağolCanım valla ne desem bilmiyorum ki şimdi benimde bi fikrim yok allah yardımcın olsun inşallah biran once hamile kalırsın bu akıntı normaldir inşallah
İnşallah canımm rabbim isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim canım çok sağolhayırlısıysa inşallah Rabbim bu ay banada nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?