- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Aminn canım inşallah son bir soru o zaman aşılama işlemi nasıl çok ayrım oldu mu birde normal muayene madasında aşılama oluyırmuş spermler nasıl akmıyor o şekilde anlamadımİnşallah canımm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet normal muayene odasında oluyor bi alet var şırınga yöntemiyle yumurtalıklara yerleştiriyorlar. Aşılama gunu kendinde kocanda keçi boynuzu ceviz ve kuru üzüm yiyin sigara içiyorsanız 1 gun omcesinden agzınıza sürmeyin. Ve aşılama gunu o gun bütün gun sırt üstü yat vede morelini guzel tut aşılama sırasında bol bol ayetel kürsi okuAminn canım inşallah son bir soru o zaman aşılama işlemi nasıl çok ayrım oldu mu birde normal muayene madasında aşılama oluyırmuş spermler nasıl akmıyor o şekilde anlamadım
Teşekkür ederim canım sağol eşim sigara kullanıyor keşke aşılama ya kadar gelebilseydikEvet normal muayene odasında oluyor bi alet var şırınga yöntemiyle yumurtalıklara yerleştiriyorlar. Aşılama gunu kendinde kocanda keçi boynuzu ceviz ve kuru üzüm yiyin sigara içiyorsanız 1 gun omcesinden agzınıza sürmeyin. Ve aşılama gunu o gun bütün gun sırt üstü yat vede morelini guzel tut aşılama sırasında bol bol ayetel kürsi oku
Aşılama gunu içmesin sakın söylediklerimi yesinTeşekkür ederim canım sağol eşim sigara kullanıyor keşke aşılama ya kadar gelebilseydik
Merak ettiğin bi konu varsa bana sor canım elimden geldiğince yardımcı olurumKızlar merhaba bende önümüzdeki ay kısmetse ilk aşılamami yaptiracagim ve hiç bi bilgim yok kafamda deli sorular. korku endişe merak içindeyim. Allahım kimseyi bu imtihanla sınamasın isteyen herkese nasip etsin insallah
Tamam kuzum ileteceğim inşallah aşamaya geliriz çok korkuyorum yumurta çatladıysa diyeAşılama gunu içmesin sakın söylediklerimi yesin
İnşallah canım Allah hakkında hayırlısı beyse onu nasip etsinKızlar merhaba bende önümüzdeki ay kısmetse ilk aşılamami yaptiracagim ve hiç bi bilgim yok kafamda deli sorular. korku endişe merak içindeyim. Allahım kimseyi bu imtihanla sınamasın isteyen herkese nasip etsin insallah
Merak etme canım doktorlar onun gununu biliyorlar catladıysa da fazla fazla diğer aya kalır sıkma canını..Tamam kuzum ileteceğim inşallah aşamaya geliriz çok korkuyorum yumurta çatladıysa diye
Hakkımızda hayırlısı ama o kadar iğne aldım ki tekrardan karşılayamam ben o iğneleriMerak etme canım doktorlar onun gununu biliyorlar catladıysa da fazla fazla diğer aya kalır sıkma canını..
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinHakkımızda hayırlısı ama o kadar iğne aldım ki tekrardan karşılayamam ben o iğnelerio yüzden bu ay aşılama olsun diye istiyorum
Aminn canım inşallahİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Peki son demlerine yakın su gibi akıntın olmuşmuydu canım yoksa çatlama iğnesinden sonra mı olmuştu?Gonal f karında şişlik ve ağrı yapmıştı bana
İnşallah tutunur canım
Aslında merak ettiğim çok konu var mesela aşılamasa hangi ilaclar kullanılıyo surekli uzanmak daha mi iyi falan filan isteMerak ettiğin bi konu varsa bana sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum
Amin canim saol seninde insallahİnşallah canım Allah hakkında hayırlısı beyse onu nasip etsin
Ben klomen kullandım oncesinde daha sonra aşılama yapacagım gecesi kendim iğne vurdumAslında merak ettiğim çok konu var mesela aşılamasa hangi ilaclar kullanılıyo surekli uzanmak daha mi iyi falan filan iste
Sadece klomen mi duyduğum kadarıyla tüp bebekte kullanılan ilaçlarla asilamada kullanılan ilaçlar aynıymışBen klomen kullandım oncesinde daha sonra aşılama yapacagım gecesi kendim iğne vurdum
Çatlasa da sıkıntı olur mu ki sorununuzu bilmiyorum ama normal yolla olur inşallahKızlar doktoru a adım şehir dışındaymış yarın hastaneye gitmemi söyledi başka bir doktor muayene edip söyleyecekmiş inşallah çatlamamıştır yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?