Aşılama Aşılama öncesi kıZlar lütfen bakabilir misiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn canım inşallah son bir soru o zaman aşılama işlemi nasıl çok ayrım oldu mu birde normal muayene madasında aşılama oluyırmuş spermler nasıl akmıyor o şekilde anlamadım
Evet normal muayene odasında oluyor bi alet var şırınga yöntemiyle yumurtalıklara yerleştiriyorlar. Aşılama gunu kendinde kocanda keçi boynuzu ceviz ve kuru üzüm yiyin sigara içiyorsanız 1 gun omcesinden agzınıza sürmeyin. Ve aşılama gunu o gun bütün gun sırt üstü yat vede morelini guzel tut aşılama sırasında bol bol ayetel kürsi oku

Teşekkür ederim canım sağol eşim sigara kullanıyor keşke aşılama ya kadar gelebilseydik

Kızlar merhaba bende önümüzdeki ay kısmetse ilk aşılamami yaptiracagim ve hiç bi bilgim yok kafamda deli sorular. korku endişe merak içindeyim. Allahım kimseyi bu imtihanla sınamasın isteyen herkese nasip etsin insallah

Merak ettiğin bi konu varsa bana sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum

İnşallah canım Allah hakkında hayırlısı beyse onu nasip etsin

Kızlar doktoru a adım şehir dışındaymış yarın hastaneye gitmemi söyledi başka bir doktor muayene edip söyleyecekmiş inşallah çatlamamıştır yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…