- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
Kendiliğinden ama hep düştüKendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedaviyle mi bende de pop var ama bende 3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiliğinden ama hep düştüKendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedaviyle mi bende de pop var ama bende 3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadim
Yok vurma şimdi doktor ne zamann dediyse o zaman vur o iğnenin bir saati varAşılama yaptıran arkadaşlar bana bugün akşam 9 da iğneni vur ve bugün birliktelik olsun dedi iyide aşılama Çarşamba sabahı olacak afedersiniz ama 1 günlük perhizden ne kadar sperm çıkar ki zaten bizde morfoloji düşük Off
İşte doktor akşam 9 da vurulsun bu akşamda birliktelik olsun demişYok vurma şimdi doktor ne zamann dediyse o zaman vur o iğnenin bir saati var
Sen kımseyi dinleme doktor ne dediyse sadece onu yapHayır aşılama da erkekte 3 gün cinsel perhiz diye duymuştum bizim bugün olursa sadece 1 günlük perhiz oluyor sizede mi öyle dedi
Doktor bugun mu vur dediKızlar 9 itibariyle çatlatma iğnesini vurdum hakkımızda hayırlısı olsun ne deyim sağ kaşıktan vurdum bu gece birliktelik dedi aklım Hale’n perhiz süresindeyani 1 günlük semen analizinden ne çıkacak bilmiyorum
![]()
Evet canım benimDoktor bugun mu vur dedi
Evet canım benim
Aminn canım inşallah çatlatma iğnesini dün vuruldum bugün yumurtalıklarım çok ağrıyor yarın ola hayrola Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinAyy inşallah kuzum allah gönlüne göre verir emeklerin bosa gitmez
Dinlenebiliyorsan dinlen canım zarar gelmez sen elinden geleni yap sonra allaha bırak inşallah olurda gönlün sevinir12 36 çalışıyorum yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum bugün işteyim yarın evdeyim persembe işteyim cuma yine evdeyim bu durumda persembe rapor alsam Cuma’da kendi iznim 3 gün dinlenmiş olurum yoksa gerek Yok mu
Persembe yoğun geçecek rapor mu alsam bilemedim hep ayakta kalacağım çünküDinlenebiliyorsan dinlen canım zarar gelmez sen elinden geleni yap sonra allaha bırak inşallah olurda gönlün sevinir