• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama öncesi kıZlar lütfen bakabilir misiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptıran arkadaşlar bana bugün akşam 9 da iğneni vur ve bugün birliktelik olsun dedi iyide aşılama Çarşamba sabahı olacak afedersiniz ama 1 günlük perhizden ne kadar sperm çıkar ki zaten bizde morfoloji düşük Off

Ben ne yapayım bilemedim şimdi iğneden sonra birliktelik olsun dedi ama birtek yarın kalıyor 1 günlük perhiz yeterli mi sizce

Aşılama yaptıran arkadaşlar bana bugün akşam 9 da iğneni vur ve bugün birliktelik olsun dedi iyide aşılama Çarşamba sabahı olacak afedersiniz ama 1 günlük perhizden ne kadar sperm çıkar ki zaten bizde morfoloji düşük Off
Yok vurma şimdi doktor ne zamann dediyse o zaman vur o iğnenin bir saati var

Hayır aşılama da erkekte 3 gün cinsel perhiz diye duymuştum bizim bugün olursa sadece 1 günlük perhiz oluyor sizede mi öyle dedi

Kızlar 9 itibariyle çatlatma iğnesini vurdum hakkımızda hayırlısı olsun ne deyim sağ kaşıktan vurdum bu gece birliktelik dedi aklım Hale’n perhiz süresinde:KK70:yani 1 günlük semen analizinden ne çıkacak bilmiyorum:mad:

Kızlar aşılama yarın olacak ben çalışıyorum yarın izin günüm onda bir problem Yok ama diyorum Perşembe’ye de izin mi alsam dinlensem

12 36 çalışıyorum yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum bugün işteyim yarın evdeyim persembe işteyim cuma yine evdeyim bu durumda persembe rapor alsam Cuma’da kendi iznim 3 gün dinlenmiş olurum yoksa gerek Yok mu

12 36 çalışıyorum yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum bugün işteyim yarın evdeyim persembe işteyim cuma yine evdeyim bu durumda persembe rapor alsam Cuma’da kendi iznim 3 gün dinlenmiş olurum yoksa gerek Yok mu
Dinlenebiliyorsan dinlen canım zarar gelmez sen elinden geleni yap sonra allaha bırak inşallah olurda gönlün sevinir

Persembe günü biraz erken çıkacağım kızlar konuştum müdür beyle dedim valla aşılama olacak diye ne yapayım utandım ama yapacak birşey Yok ben güvenlik görevlisiyim radyosunun balındayım sürekli olmasada gün içerisinde duruyorum sonuçta o da ayrı bir problem

Back
X