- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi melegim3606
Peki son demlerine yakın su gibi akıntın olmuşmuydu canım yoksa çatlama iğnesinden sonra mı olmuştu?
Hiç hatırlamıyorum cnm
Ama stresten uzak dur önerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki son demlerine yakın su gibi akıntın olmuşmuydu canım yoksa çatlama iğnesinden sonra mı olmuştu?
Yok canım çatlamaması lazım doktor kontrolünde aşılama olacağım iğneyi doktor yazacaktı ama erken çatlamaması gerekliÇatlasa da sıkıntı olur mu ki sorununuzu bilmiyorum ama normal yolla olur inşallah
Insallah çatlamaz canim hakkında hayırlısıYok canım çatlamaması lazım doktor kontrolünde aşılama olacağım iğneyi doktor yazacaktı ama erken çatlamaması gerekli
Bugun pazartesi gittin mi doktora canımmYok canım çatlamaması lazım doktor kontrolünde aşılama olacağım iğneyi doktor yazacaktı ama erken çatlamaması gerekli
Olacağı varsa her türlü olur canim sen canını sıkıp takma rahat ol düşünmemekte çalış16.5 çok küçük değil mi çok aklıma takıldı genelde yorumlara şöyle bir bakıyorum 19 22 olunca doktor iğneyi söylüyormuş benim kinin boyutu çok küçük inşsllah baştan savmıyırlardır kafaya taktım birde özel
Amin kuzum inşallah Çarşamba sabahına gün verdi 11.30 da aşılama olacakmışım Allah nasip ederseInsallah çatlamaz canim hakkında hayırlısı
Hadi bakalim insallah hayırlı haberlerini aliriz bizede umut olur:)Amin kuzum inşallah Çarşamba sabahına gün verdi 11.30 da aşılama olacakmışım Allah nasip ederse
Çok doğru söylüyorsun ama o kadar iğne kullandık o kadar stres yaşadık 16.5 alınca şaşırdım söyledim de kendi doktorum yoktu bana normal küçük değil dedi ama bana savsakladı gibi geldiOlacağı varsa her türlü olur canim sen canını sıkıp takma rahat ol düşünmemekte çalış
Neden beraber ol dedi normalde aşılamadan 2 gun once eşinle beraber olmaman lazımdıKızlar geldim doktordan size yazayım dedim sağ açık olan taraftaki yumurta 16.5 olmuş doktor çatlatma iğnesi yazdı bu akşam saat 9 da vurul eşinle birlikte ol Çarşamba sabahı 9 da eşin test verecek 11.30 Şaş’a aşılaman olacak dedi durum bu
Kendi doktorunu ara bi sor istersen canim hem için de rahatlamış olurÇok doğru söylüyorsun ama o kadar iğne kullandık o kadar stres yaşadık 16.5 alınca şaşırdım söyledim de kendi doktorum yoktu bana normal küçük değil dedi ama bana savsakladı gibi geldi
İnşallah canım inşallah doktor %10 dedi bakalımHadi bakalim insallah hayırlı haberlerini aliriz bizede umut olur:)
İnşallah olur da hamile kalırsın canım benim carsambaya kadar bol bol dua oku istersen bizde okuruzAmin kuzum inşallah Çarşamba sabahına gün verdi 11.30 da aşılama olacakmışım Allah nasip ederse
Sizde ki sorun ne merak ettim de?İnşallah canım inşallah doktor %10 dedi bakalım
Off konuşamıyorum ki telefonları açmıyor yurt dışında zaten kendi doktorumla konuşulmuş doktorum demiş onlar demiyor şimdi mesaj atsam ben dedim zaten derKendi doktorunu ara bi sor istersen canim hem için de rahatlamış olur
Ayy Allah razı olsun canım inşallah çok sevinirim ne diyeceğimi bilemedim Allah razı olsunİnşallah olur da hamile kalırsın canım benim carsambaya kadar bol bol dua oku istersen bizde okuruz
Sorun tek tüpüm kapalı pko var 3 düşüğüm var ilk aşılama deneyimin olacak Allah nasip ederseSizde ki sorun ne merak ettim de?
Kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedaviyle mi bende de pop var ama bende 3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadimSorun tek tüpüm kapalı pko var 3 düşüğüm var ilk aşılama deneyimin olacak Allah nasip ederse