Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ilgileniyorum puregonla kaç kutu kaçlık var elinde nerde oturuyorsun kaç paraya verirsin ve senden nasıl alcam...bilgi verebilirsen sevinirim tşkler...
selam rosemm elimde 2 kutu puregon600 ve 2kutu prengnyl çatlama iğnesi var hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ediyorum kalemide vericem benım artık ihtiyacım yok daha öncade yazdığim gibi sorunum yok allah ne zaman kısmet nasıp ederse özelden msj atarsan daha iyi anlaşırız.ben yarın siteye girecem yazişiriz hep açık olucam.Bursadanım.
[/QUOT
ben sizie tekrar tekrar davet gönderiyorum ama olmuyor çok ilginç ilk dafa başıma böyle birşey geldi
Merhaba,merhaba kızlar bende aşılama için rapor çıkarttım ilaçlara ne kadar ücret ödüyoruz bilgisi olanlar yazabilirlermi lütfen
bu arada aşılamam devlet hastanesinde olcak zeynep kamil hastanesinde
Merhaba,
Bende Zeynep Kamil Hastanesinde aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Sgk dan yararlanıyorum. Aşılama için çıkartılan rapor tüp bebek heyet raporundan farklı mı? Farklıysa neler gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba canım ben ordan raporumu çıkarttım yarın aşılamam var.bu alınan rapor aşılama için oluyor tüp bebek farklı galiba yani prosedür hemen hemen aynı ama aşılama raporu bu.3yıllık evli olman gerekiyor.sigortan olcak.nüfüstan çocuğun olmadığa dair kağıt.2 resim.kimlik fotokopisi verdim ben gidiyosun işte muayne oluyosun adetliyken kan veriyosun tahliller yapılıyor smeer ve kültürde alıyorlar hsg istiyorlar sonra eşine sarılık tahlilleri yapılıyor sperm tahlili yapılıyor bunları hep topluyosun heyete veriyosun raporun çıkıyor aşılama ilaçlarını alıyosun ve yaptırıyorsun canım.başka sorun varsa sorabilirsin canım
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 9 haziranda zeynep kamile giitim adetin ikinci günü ultrason muaynem hormon tahlillerim yapıldı hsg filmim zaten var bizim durumumuz yani aşılama mı yoksa tüp bebek mi olacağı henüz netlik kazanmadı eşimin sperm sayısı önceki testlerimizde 5 milyon altı çıkmıştı. zeynep kamilde tekrar bakacaklar sonuç aynı çıkarsa sanıyorum direk tüp bebeğe yönlendiriliyor ancak sayı normal çıkarsa aşılama raporu çıkartmam gerekecek bana hastanenin tüp bebek bölümünden verdikleri kağıtta bu tetkinklerin yanısıra ekg idrar tahlili ve akciğer filmi de yazıyordu aşılama raporu için bunlar gerekmiyor mu aşılama raporu ne kadar zamanda çıkıyor bir de adetin kaçıncı günü başlanıyor bilgi verirsen çok sevinirim bu arada sizin durumunuz ne oldu
canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın
idrar tahlili istiyorlar zaten kültür, smear istiyorlar. aşılamada ekg ve akciğer filmi istemiyorlar heralde benden almadılar çünkü.
tüp bebek yaptırırsan ek olarak onlar yapılıyor galiba.canım bizim aşılama raporumuz bi hafta içinde çıkmıştı 3 yada 5 günden veriyorlar en geç.raporu alıyosun adetinin 2. yada 3.günü başlıyosun.ilacın dozunu ayarlıyor dr.kontrollerin oluyor işte belirli günler yumurtalara bakılıyor sonrada zamanı gelince aşılama oluyor canım
başka soruların olursa cevaplarım canım
benim aşılamam tutmadı rahimde incelik vardı benim bugün gittim terapötik kürtaj oldum bu ay dinlencem hayırlısı olsun