• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama şartları ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Suleebulbul34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
3
1
6
25
Hanımlar burda yeniyim. Aşılama için dosya açtırcam zeynep kamilde yaptıran varmı hamile kaldınız mı birde ıgnelere rapor cikarabiliyormuyuz yaş sınırı felan varmı?

Zeynep kamilden infertilite kismindan randevu alip git seni dinledikten sonra eline bi kagit tutusturuyorlar ordan istenilen tahlilleri yaptirman lazim sonra karar veriliyor asilama mi tup bebek mi diye

Hanımlar burda yeniyim. Aşılama için dosya açtırcam zeynep kamilde yaptıran varmı hamile kaldınız mı birde ıgnelere rapor cikarabiliyormuyuz yaş sınırı felan varmı?
Merhba ben Zeynep kamil hastanesine gidiyorum infertilite 2 gidin oradaki hemşireler çok iyi işini iyi yapıyorlar sadece ilaç parası veriyorsunuz eczaneye başka zorlayıcıyı birşey yok hsg yi dışarda çektirirseniz daha hızlı olur smer de Zeynep kamil de yaptırın hiç sıkıntı yaşamazsınız bu arada 3. Denemem halime kalan bayanlar çok. Oldu orada şahit de oldum

Merhaba herkese yeni uyeyim
Zeynep kâmilde tedaviye baslicam
Hormon tahlillerim ve eşimin tahlilleri hersey normal.
Pco var onun için birsey demediler ama
Adetin 2 veya 3 gunu gidicem klomen vericeklermiş
Aşılama tedavisinde işleyişi nasil bilmiyorum tabi 1.aşilama tutarmi acaba?

Merhaba herkese yeni uyeyim
Zeynep kâmilde tedaviye baslicam
Hormon tahlillerim ve eşimin tahlilleri hersey normal.
Pco var onun için birsey demediler ama
Adetin 2 veya 3 gunu gidicem klomen vericeklermiş
Aşılama tedavisinde işleyişi nasil bilmiyorum tabi 1.aşilama tutarmi acaba?
2 ci infiltilite ye gidin orada kırmızı saçlı hemşire çok iyi ayrıca önce duruma bakarlar sonra rapor ile ilaçlarınızı alırsınız cuma ya falan da gel derler ultrason a girersiniz yumurta boyutuna bakarlar 16mm olurca şu gün çatlatma iğnesi yap derler bir gün evde durur 2 gün aşılama olur aşılama da zaten acısız sızı olmuyor smer alır gibi korkulacak stres yapacak hiç birşey yok

2 ci infiltilite ye gidin orada kırmızı saçlı hemşire çok iyi ayrıca önce duruma bakarlar sonra rapor ile ilaçlarınızı alırsınız cuma ya falan da gel derler ultrason a girersiniz yumurta boyutuna bakarlar 16mm olurca şu gün çatlatma iğnesi yap derler bir gün evde durur 2 gün aşılama olur aşılama da zaten acısız sızı olmuyor smer alır gibi korkulacak stres yapacak hiç birşey yok
Pinar kumruya gittim bugun dosya actilar ozamm adetten oncemi cagriyor rapor nezmm onaylanirsami ilaci alablcem

Sizindemi aşılama?

Pinar kumruya gittim bugun dosya actilar ozamm adetten oncemi cagriyor rapor nezmm onaylanirsami ilaci alablcem
Dosyayı ne zaman verdiniz 1 hafta da rapor çıkıyor adet olunca 2 yada 3 gün gideceksiniz ultrasona gireceksiniz gitmeden dosya numarasını unutmayın ilaçları da ultrason dan sonra alacaksınız yanınız d 250 lira kadar para bulundurun yada kredi kartı illa ilaçları alın gelin diyorlar

Dosyayı ne zaman verdiniz 1 hafta da rapor çıkıyor adet olunca 2 yada 3 gün gideceksiniz ultrasona gireceksiniz gitmeden dosya numarasını unutmayın ilaçları da ultrason dan sonra alacaksınız yanınız d 250 lira kadar para bulundurun yada kredi kartı illa ilaçları alın gelin diyorlar
[/QUO
Bug
bugun acildi dosya devlet karsilamiyormu ilaclari bilgiler icin sagol

Merhaba arkadaşlar
Bende Zeynep kamilde aşılama tedavisi görüyorum. 1. Aşılamamı 2019 Ocak ayında olmuştum tutmadı malesef. Sonra ara verdim 2. Aşılama olmaya karar verdim raporun 6 ay geçerliliği varmış tekrar evrak hazırlayıp rapor çıkarttım ve 2. Aşılamamı da yeni oldum. Malesef 2.de tutmadı şimdi 3.yü denemek için pazartesi tekrar gideceğim iğnelere başlayacağım ama kararsızım yoksa direk tüpe mi geçsem.. Bu konuda bana yardımcı olacak var mı acaba normalde 2.de tutuyor dediler ama biz 1 sene sonra 2.yi yaptık ondan mı tutmadı acaba. Bu arada sorunumuz yok hiç nedeni bilinmeyen infertilite diye çıkıyor sonuç
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkes dileğine kavuşur inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bende Zeynep kamilde aşılama tedavisi görüyorum. 1. Aşılamamı 2019 Ocak ayında olmuştum tutmadı malesef. Sonra ara verdim 2. Aşılama olmaya karar verdim raporun 6 ay geçerliliği varmış tekrar evrak hazırlayıp rapor çıkarttım ve 2. Aşılamamı da yeni oldum. Malesef 2.de tutmadı şimdi 3.yü denemek için pazartesi tekrar gideceğim iğnelere başlayacağım ama kararsızım yoksa direk tüpe mi geçsem.. Bu konuda bana yardımcı olacak var mı acaba normalde 2.de tutuyor dediler ama biz 1 sene sonra 2.yi yaptık ondan mı tutmadı acaba. Bu arada sorunumuz yok hiç nedeni bilinmeyen infertilite diye çıkıyor sonuç
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkes dileğine kavuşur inşallah
Aynısını yaşadım 3 CÜ de tutmadı tüp bebeğe geçin ben 2 ay ara verdim

Back
X