Aşılama Asilama serüveni

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bluegirls

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
516
259
18
KizlR merhaba ben 4 yildir bebek hasretyle yanip tutusan biriyim evlendigimde pko oldugumu ogrendim hic korunmadik normal yolla cok denedik olmadi tedaviye basladim en son iyi bir doktor buldum 2 senedir devam ediyorum onunla klomen catlama ignesi hepsini yaptik calistigim ve hep ayakta oldugumdanmidr olmadi yine bebgimiz gecen ay histeroskopi amaliyati oldum t seklindeymis rahmim sıkışıkmis başarılı bir şekilde amaliyat oldum 1 ay sonrada ilk asilamam oldu nedir ne degildir yol yordam pek bilmiyorum acikcasi kendime pek guvenim yok suan yillik izin aldim ve evdeyim gunluk ev isleri yemekle ugrasiyoru. Onun disind ne onerirsiniz bu asilama surecinde basarili gecirenler tecrubesi olanlar ihtiyacin var size ne olur rehber olun bana eger tutarsa en guzel dogum gunu hediyemi alcam bugun 5. Gunum ve cok hafif adet sancisina benzer bi durumum var endiselenmelimiyim ne demej bu lutfen yardiminiza ihtyacim var

Hamilelikle ilgili foruma acarsan eger daha cok yardimci olan olur diye dusunuyorum. Hayirli olsun insallah.

Merhaba
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun ınsallah emeklerınızın karsılıgını alırsınız.
Benım asılamam yok ama 3 tane tup bebek denemem var.
ılk denemede 14 gun boyunca sadece tuvalet ıcın kalktım yataktan, hıc oturmadım hıc banyo olmadım, teste gıderken sacımı legende yıkadılar. olmadı
2. deneme koyulamadan ıptal oldu
3. deneme 1 gun hastanede kendı ıstegımle kaldım, sonrakı gunler oturdum kalktım yattım, ha ev ısıde yapmadıma nnem baktı hepsınde bana yazdı bır kac kere kapının onune ındım, 2 gunde bır banyo oldum ve tuttu.
Benım belırtım varmıydı soyle ben oglumdan sonra 3 kere gebelık daha yasadıgım acıkcası ben hamıle kalınca beım kasıklarımda pıt pıt bısey atıyor acıkcası bu 4 hamılelıgımdede oldu . Onun dısında cok bısey hatırlamıyorum

ben tüp bebekte hiç kısıtlamadım kendimi.çok ağır işler yapmadım o kadar yorulmadım çok yani.

Ay ya ne kadrdabdikkat etsekte ayni DEmekki herseyin zamani var siz neden asilama denemediniz benim doktorum sirayla gitcez diyo ilacla cok zamn kaybim oldu etraf hep soruyo gozume bakiyolar herkes bi bekleyis icinde beni en cokta bu strese sokuyo acikcasi

umarım olumlu sonuc alırsınız
hang sehırdesınız ve toplam ne kadara mal oldu aşılama
uygulama esnasında acı hıssettınız mı?

Bol bol dinlen cnm ayakta duş al sıcak suyla yikanmaılık suyla yıkan eğer klozet varsa klozete otur yoksa tuvalette ıkınma ve kabız olmamaya çalış ben malesef ki oldum olursan da bol bol kuru kayısı ye ve ananasla kabak çekirdeği ye bunlar bebeğin tutunmasi için yardım ediyo yukarı uzanan ağır kaldırma altı üstü 14 güncük bişey ya yat bol bol

Benimde 3 kez asilama seruvenim oldu biktim bu ay tekrar gitmedim doktora cok bunaldim sıkıldim artik cunku hayirlisi olsun napim

Kendimi bildim bileli pco denen hastalıkla mücadele etmekteyim 5 yıllık evliyim ve okadar çok tedavi gördümki hepsi olumsuzdu en son tüp bebek yaptırdık o da hüsrandı artık bende tevekkül ettim Rabbime bıraktım ummadıgım anda kendiliginden hamile kaldım paşamızı bekliyoruz şimdi Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin hergün dua ediyorum kendim çektim çok iyi anlıyorum

umarım olumlu sonuc alırsınız
hang sehırdesınız ve toplam ne kadara mal oldu aşılama
uygulama esnasında acı hıssettınız mı?
Ins canm hic Agrim olmadi benim bile yani vnku bnm rahmim biraz egri olgundan adette veya muYnede agri cekiodm ama bmda hic aagri ckmdm ozel hastanede 400 liraya mal oldu kàstamonudsyim

Hic kabizlik sorunum yokta hep idrara skskyorum ama uzanmamaya calisyorm ayaklarimi uzattip otryorum hep bide progesstan 100 mg kullaniorum saolasin canm tavsiyelrini dikkate alicam Allah razi olsun

Ayyy ne guzel yaaa rabbim sag salim senide bebegine kavuştursun inşallah cok sevndim ya asilama denedinizmi sizde bide akildan cikinca oluyo diyorlar ya rabbime sukur yinede skntmi biliyorum ama iste bu kadr zaman nasil gecti anlarsiniz beni butun arkadaslarim cocuk sahibi oldular ben kaldim

Hepinizden Allah razi olsun ins ama bugun ogleden sonra sanki hafif adet sancisi gibi olan his ne acaba kafama takildi doktor 2 gun iliski onermisti cok afdersiniz orgzm zarar verirmi sizce tutunduysa bisey olurmuki birde 5. Gunumdeyim

Yok canım aşılama yaptırmadım ben hiç klomen-çatlatma igne vs.kullanıp sonuç alamaynca tüp bebek yaptırdık saolasın iyi dileklerin için dua edicem sana ben gerçekten anlıyorum seni çeken bilir inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız

Saolasin canm Allah razi olsun

Ama ne guzel ilk tup bebek tutmasi ne kadr iyi olmus cogu kisinin tutmamis cok sevndm senin adina ins bende senin mutlulugndan yasarim hamilelere kedinin cigere baktigi gibi bakiorum resmen

Ins canm hic Agrim olmadi benim bile yani vnku bnm rahmim biraz egri olgundan adette veya muYnede agri cekiodm ama bmda hic aagri ckmdm ozel hastanede 400 liraya mal oldu kàstamonudsyim
Aaa cok uyguna gelms
Burda 2-3 bin tl diyorlar
İnş tutar dualarım seninle

Aaa cok uyguna gelms
Burda 2-3 bin tl diyorlar
İnş tutar dualarım seninle
Yok canim nasil 2 3 olur nerde oturuyosunki hangi hastane vallahi asilamaya 40o lira verdim igne kullandim yumurta buyutucu gonal f 900 mg insulin kalemi gibi o 170 liraydi onuda sayarsak hepi topu 570 lira 30 lirada ovitrella catlama ignesi ve progestanla vitamin ilaci aldim onlarda 30 lira tuttu asilma +igne+ catlatma ignesi + ilaclarim hepsi 600 lira tuttu bide ozel hastanede yPtrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…