mrb arkadaşlar yengem ilk aşılamsını oldu 20 agustosta aşılam esnasımda kanması olmuş dr rahim zarını zedelemiş galiba dr bişe olmaz demiş ama kendisi cok endişeleniyo kanması o akşam sona ermiş ama parça gelmiş acaba bebegin tutunmasında zarra olurmu boyle durum başına gelen varmı
benim ilk asilamamda kanama olmustu ve acimisti. ikinci asilamami baska bir doktor yapmisti onda hic kanamam olmadi ve cok rahattim hatta asilama sonrasi tuvalet ihtiyacim olmsutu ve ben rahatlikla girdim akinti falanda olusmadi. ve ikinci asilamam tutmustu. umarim hersey yolundadir, ve en kisa zmanada oda bebegine kavusur,
bende de kanama olmustu rahimagzi yeterli yumusaklikta degilse kataterin gecmesi zor oluyor, onun icin yardimci aletler kullaniyorlar o esnada da kanamaya ve agriya sebep olabiliyor.benim ayni doktorla 1. agrili 2.de agrisiz olmustu ve kanama olmasi spermleri olduruyormus yani istenilmeyen bir durum.
ben hemşireyim...alman hastanesi tüp bebek te çalıştım...eğer kanama rahim içinden geliyosa iyi değil...ama rahim ağzını genişletmek içinse normal bi kanamdır...
cok teşekkur ederim arkadaşlar bilgilendirdiniz için inşallah en kısa zamnada rabbim bebiş isteyenlere annelik duygusunu tattırmayı nasip eder bu mubarek ayda
benim ilk aşılamamda 4 gün kanamam oldu tutmadı, 2.aşılamamda hiç kanamam olmadı yine tutmadı
kanamayla bir ilgisi yok canım kanül içeri girerken rahim ağzının zorlanmasıyla oluşan bişey kafanıza takmayın Allah inşallah hepimize nasip eder bir yavrucuk
benim ilk aşılamamda 4 gün kanamam oldu tutmadı, 2.aşılamamda hiç kanamam olmadı yine tutmadı
kanamayla bir ilgisi yok canım kanül içeri girerken rahim ağzının zorlanmasıyla oluşan bişey kafanıza takmayın Allah inşallah hepimize nasip eder bir yavrucuk