Aşılama aşılama sırasında kanamsı olan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
mrb arkadaşlar yengem ilk aşılamsını oldu 20 agustosta aşılam esnasımda kanması olmuş dr rahim zarını zedelemiş galiba dr bişe olmaz demiş ama kendisi cok endişeleniyo kanması o akşam sona ermiş ama parça gelmiş acaba bebegin tutunmasında zarra olurmu boyle durum başına gelen varmı

benim ilk asilamamda kanama olmustu ve acimisti. ikinci asilamami baska bir doktor yapmisti onda hic kanamam olmadi ve cok rahattim hatta asilama sonrasi tuvalet ihtiyacim olmsutu ve ben rahatlikla girdim akinti falanda olusmadi. ve ikinci asilamam tutmustu. umarim hersey yolundadir, ve en kisa zmanada oda bebegine kavusur,

geçmiş olsun canım umarım hiçbir sorun olmaz bebişini kucağına alır :Saruboceq:
bir çok kişide kanama olabiliyormuş öyle biliyorum

bende de kanama olmustu rahimagzi yeterli yumusaklikta degilse kataterin gecmesi zor oluyor, onun icin yardimci aletler kullaniyorlar o esnada da kanamaya ve agriya sebep olabiliyor.benim ayni doktorla 1. agrili 2.de agrisiz olmustu ve kanama olmasi spermleri olduruyormus yani istenilmeyen bir durum.

canım normal sakın moralini bozmasın benim birincide 1 damla gelmedi çok rahat geçti hep yattım ama olmadı
sadece olumlu düşünsün yengen

ben hemşireyim...alman hastanesi tüp bebek te çalıştım...eğer kanama rahim içinden geliyosa iyi değil...ama rahim ağzını genişletmek içinse normal bi kanamdır...

cok teşekkur ederim arkadaşlar bilgilendirdiniz için inşallah en kısa zamnada rabbim bebiş isteyenlere annelik duygusunu tattırmayı nasip eder bu mubarek ayda

benimde ikinci aşılamam bu kızlar ama bendede 1 aşılamamda kanama oldu aşılamam tutmadı

ama bundada kanama oldu....

Hiç korkmuyorum endişelenmiyorum doktorum büyük bir devlet hastanesinin zeynep kamilin başhekimi

bana hiç sorun olmaz dedi kanama normal miş...

benim ilk aşılamamda 4 gün kanamam oldu tutmadı, 2.aşılamamda hiç kanamam olmadı yine tutmadı
kanamayla bir ilgisi yok canım kanül içeri girerken rahim ağzının zorlanmasıyla oluşan bişey kafanıza takmayın Allah inşallah hepimize nasip eder bir yavrucuk

benim ilk aşılamamda 4 gün kanamam oldu tutmadı, 2.aşılamamda hiç kanamam olmadı yine tutmadı
kanamayla bir ilgisi yok canım kanül içeri girerken rahim ağzının zorlanmasıyla oluşan bişey kafanıza takmayın Allah inşallah hepimize nasip eder bir yavrucuk

Amiinn inşallah merseraycımm :1hug:

Back
X